Gość: M IP: *.jmdi.pl 24.01.10, 22:30 Czy ktoś może polecić ładne miejsce noclegowe w tej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikin07 Re: Kazimierz Dolny 01.02.10, 11:15 Piękne miejsce, warto odwiedzić w czasie trwania festiwalu filmowego, ale jak ktoś ceni sobie spokój, to można też przyjechać po. Wspaniale położone miasto, zabytki, znakomita atmosfera. Jeżeli ktoś jeszcze nie był, to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Kazimierz Dolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:07 dwa ksieżyce- pensjonat, niezbyt tanio ale z klimatem i śniadanka pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
waldek071 Re: Kazimierz Dolny 03.02.10, 21:52 Dwa Księżyce to hotel nie pensjonat i jest bardzo drogi. Nie jestem przekonany czy cena jest adekwatna do standardu wnętrz. Ten pensjonat wygląda klimatycznie: zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Kazimierz Dolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 08:40 koleżanka nie pytała o pensjonat tylko ''ładne miejsce'', ja uważam, że dwa księżyce jest takowym, a stwierdzenie bardzo drogi to pjęcie subiektywne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Kazimierz Dolny 06.02.10, 18:45 ja polecam pensjonat Vincent. byliśmy kilka razy i wciąż wracamy :) www.pesnjonatvincent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olis88 Re: Kazimierz Dolny 05.02.10, 08:30 polecam tę stronę: www.nocowanie.pl/noclegi/kazimierz_dolny/ oraz www.kazimierzdolny.pl/ jesli chodzi o indywidualną kwatere to polecam: gorecka.nocowanie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kazimierz Dolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 00:47 a ja polecam siedlisko lubicz zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=2860&tekst=noclegi,Kazimierz_Dolny na prawdę klimatyczne i niepowtarzalne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozniczka73 Re: Kazimierz Dolny 21.04.13, 15:25 Ze swojej strony szczerze polecam Hotel Vincent w Kazimierzu Dolnym. Miejsce o najwyższym standardzie, doskonały Hotel dla tych, ktorzy cenią sobie najwyższe standardy :) Odpowiedz Link Zgłoś