Gość: wycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:22 Poprosił bym o namiary na tani nocleg w Krakowie w długi weekend, może być schronisko, hotel, aby nie jakaś melina bo z kobietą jadę. Cenowo do 30 zł za dobę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: nocleg kraków IP: *.chello.pl 27.04.04, 11:43 Wpisz swoje zapytanie na forum Krakowa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=61Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: nocleg kraków IP: *.chello.pl 27.04.04, 11:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=61 Odpowiedz Link Zgłoś
atmosfera43 Re: nocleg kraków 20.09.13, 18:24 Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki Zapraszamy na tanie noclegi w spokojnej okolicy pod warszawą, które pozwolą dobrze wypocząć podczas służbowej podróży. Do dyspozycji naszych gości oddajemy nowo otwarte komfortowe pokoje. Obiekt przeznaczony jest dla osób indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych, Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, nasz obiekt jest wszechstronny można w nim przenocować 30 osobową grupę i zorganizować integrację firmową. Możemy Państwu zaoferować pokoje 2 i 3-osobowe. Pokoje wyposażone są w: • Łazienki z natryskami • Jednoosobowe łóżka • Miejsce do spożycia posiłku • TV LED • Internet Wifi • Ogólnodostępny dobrze wyposażony aneks kuchenny Ceny kształtują się w zależności od okresu pobytu i ilości osób. Okres jesienno - zimowy droższy o 20%. Ceny do negocjacji. Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki kontakt: Noclegi "ATMOSFERA" 05-831 Młochów Rozalin ul. Przyjazna 43 Tel: 519-595-873 | 500-755-224 E-mail: atmosfera.noclegi@gmail.com http://noclegi-atmosfera.strefa.pl Noclegi „ZACISZE” 05-831 Młochów Rozalin ul. Przyjazna 47 Tel: 503-781-257 | 512-803-778 http://noclegi-zacisze.strefa.pl Noclegi „WYGODA” 05-831 Młochów Rozalin ul. Daniewice 11 Tel: 22-729-90-92 | 726-240-560 http://noclegi-wygoda.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
timon832 Re: nocleg kraków 22.09.13, 23:01 Za 30 zł...eee...może za 2 osoby jeszcze 30 zł:) to w akademiku widziałem ceny od 60 zł za osobę:) polecam dobre noclegi w accohotel w centrum Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arielek Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 14.10.13, 17:29 Ja z dwa lata temu byłem w Krakowie i nocowałem w okolicy. O w tym miejscu www.bialaakacja.pl... ogólnie super miejsce, Polecam. A jeżeli chodzi o sam Kraków to prosze tez sprawdzić www.cracowonline.com.pl. Tutaj jest baza samych hoteli wraz z cenami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nocleg kraków IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.13, 18:17 Sprawdź takie serwisy jak relaximo czy choćby baza noclegów tu na gazecie, jest tam sporo ofert noclegów w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka2345 Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 15.10.13, 10:38 Sprawdziłam www.cracowonline.com.pl/ i wcale nie ejst aż tak dobrze, chociaż fakt jedna z lepszych baz hoteli ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzahawajska Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 04.12.13, 17:04 Wez sprawdz www.cracowonline.com.pl/ ... Tutaj powinienes coś znaleźc dla siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia3001 Re: nocleg kraków 09.12.13, 10:01 Serdecznie polecam Hotel Witek w Modlnicy, gdzie zorganizowano nam wspaniałe, efektowne przyjęcie z wielką klasą. Pyszne jedzenie i przemiła obsługa dały nam i naszym gościom poczucie wyjątkowości. Jesteśmy bardzo zadowoleni współpraca w przygotowaniach. Polecam ten hotel jeśli chcecie uczcić wyjątkowy dzień w wyjątkowym miejscu :) Złoty Standard - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
kub.a81 Re: nocleg kraków 27.11.14, 13:30 Ja tam śmiało polecam nocleg w lususowych apartamentach w centrum krakowa. Przy ulicy Floriańskiej, Kramelkowej oraz Grodzkiej są usytuowane pokoje gościnne od 100zł za nocleg :) - www.apartmentcracow.com/pl/ W apartamencie znajduje się osoba ubikacja i łazienka oraz aneks kuchenny - wiec jak na taki bliski dostęp do Krakowskiego Rynku to nie jest wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaszajek74 Re: nocleg kraków 24.10.17, 11:12 Proszę, tutaj oferty zarówno schronisk jak i hoteli noclegi Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
danielmartynski Re: nocleg kraków 27.10.17, 13:43 Znajdź noclegi w tej wyszukiwarce. Do wyboru do koloru - https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+kraków.html Odpowiedz Link Zgłoś