Dodaj do ulubionych

nocleg kraków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:22
Poprosił bym o namiary na tani nocleg w Krakowie w długi weekend, może być
schronisko, hotel, aby nie jakaś melina bo z kobietą jadę. Cenowo do 30 zł za
dobę. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: nocleg kraków IP: *.chello.pl 27.04.04, 11:43
      Wpisz swoje zapytanie na forum Krakowa
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=61Powodzenia

• Gość: Nina Re: nocleg kraków IP: *.chello.pl 27.04.04, 11:44
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=61
    • atmosfera43 Re: nocleg kraków 20.09.13, 18:24
      Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki
      Zapraszamy na tanie noclegi w spokojnej okolicy pod warszawą, które pozwolą dobrze wypocząć podczas służbowej podróży. Do dyspozycji naszych gości oddajemy nowo otwarte komfortowe pokoje. Obiekt przeznaczony jest dla osób indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych, Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, nasz obiekt jest wszechstronny można w nim przenocować 30 osobową grupę i zorganizować integrację firmową.
      Możemy Państwu zaoferować pokoje 2 i 3-osobowe.
      Pokoje wyposażone są w:
      • Łazienki z natryskami
      • Jednoosobowe łóżka
      • Miejsce do spożycia posiłku
      • TV LED
      • Internet Wifi
      • Ogólnodostępny dobrze wyposażony aneks kuchenny
      Ceny kształtują się w zależności od okresu pobytu i ilości osób. Okres jesienno - zimowy droższy o 20%. Ceny do negocjacji.
      Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki

kontakt:
      Noclegi "ATMOSFERA"
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Przyjazna 43
      Tel: 519-595-873 | 500-755-224
      E-mail: atmosfera.noclegi@gmail.com
      http://noclegi-atmosfera.strefa.pl

Noclegi „ZACISZE”
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Przyjazna 47
      Tel: 503-781-257 | 512-803-778
      http://noclegi-zacisze.strefa.pl
      Noclegi „WYGODA”
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Daniewice 11
      Tel: 22-729-90-92 | 726-240-560
      http://noclegi-wygoda.strefa.pl
    • timon832 Re: nocleg kraków 22.09.13, 23:01
      Za 30 zł...eee...może za 2 osoby jeszcze 30 zł:) to w akademiku widziałem ceny od 60 zł za osobę:) polecam dobre noclegi w accohotel w centrum Krakowa.
    • Gość: Arielek Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 14.10.13, 17:29
      Ja z dwa lata temu byłem w Krakowie i nocowałem w okolicy. O w tym miejscu www.bialaakacja.pl... ogólnie super miejsce, Polecam. A jeżeli chodzi o sam Kraków to prosze tez sprawdzić www.cracowonline.com.pl. Tutaj jest baza samych hoteli wraz z cenami :)
      • Gość: ania Re: nocleg kraków IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.13, 18:17
        Sprawdź takie serwisy jak relaximo czy choćby baza noclegów tu na gazecie, jest tam sporo ofert noclegów w Krakowie.
      • Gość: Mariolka2345 Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 15.10.13, 10:38
        Sprawdziłam www.cracowonline.com.pl/ i wcale nie ejst aż tak dobrze, chociaż fakt jedna z lepszych baz hoteli ... Pozdrawiam.
    • Gość: Pizzahawajska Re: nocleg kraków IP: *.echostar.pl 04.12.13, 17:04
      Wez sprawdz www.cracowonline.com.pl/ ... Tutaj powinienes coś znaleźc dla siebie. Pozdrawiam.
    • marysia3001 Re: nocleg kraków 09.12.13, 10:01
      Serdecznie polecam Hotel Witek w Modlnicy, gdzie zorganizowano nam wspaniałe, efektowne przyjęcie z wielką klasą. Pyszne jedzenie i przemiła obsługa dały nam i naszym gościom poczucie wyjątkowości. Jesteśmy bardzo zadowoleni współpraca w przygotowaniach. Polecam ten hotel jeśli chcecie uczcić wyjątkowy dzień w wyjątkowym miejscu :) Złoty Standard - to jest to!
      • kub.a81 Re: nocleg kraków 27.11.14, 13:30
        Ja tam śmiało polecam nocleg w lususowych apartamentach w centrum krakowa. Przy ulicy Floriańskiej, Kramelkowej oraz Grodzkiej są usytuowane pokoje gościnne od 100zł za nocleg :) - www.apartmentcracow.com/pl/
        W apartamencie znajduje się osoba ubikacja i łazienka oraz aneks kuchenny - wiec jak na taki bliski dostęp do Krakowskiego Rynku to nie jest wygórowana cena.
    • kingaszajek74 Re: nocleg kraków 24.10.17, 11:12
      Proszę, tutaj oferty zarówno schronisk jak i hoteli noclegi Kraków
    • danielmartynski Re: nocleg kraków 27.10.17, 13:43
      Znajdź noclegi w tej wyszukiwarce. Do wyboru do koloru - https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+kraków.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka