Dodaj do ulubionych

obozy językowe w Polsce dla studentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 21:24
Czy słyszeliście o czymś takim i możecie polecić? Przejżałam parę ofert, ale nic mnie nie zainteresowało. Większość dotyczy wyjazdów zagranicznych (za drogich dla mnie) lub jeżeli w Polsce, to dla młodzieży do lat 19 najczęściej. A ja szukam dla dorosłych (a najchętniej studentów) w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu Re: obozy językowe w Polsce dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 21:53
      Będziesz mieć problem, gdyż wszędzie wymagają poprawnej polszczyzny / vide: ortografia /.
    • Gość: nie złodzi Re: obozy językowe w Polsce dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 22:02
      chyba organizuje takie obozy studium /czy jakoś tak/ nauczania języka polskiego dla obcokrajowców w łodzi-skontaktuj się z nimi koniecznie
      • Gość: jutka Re: obozy językowe w Polsce dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 22:36
        Ojej, faktycznie. Tak jest, gdy piszę patrząc tylko na klawiaturę. Ale już się poprawiam: przejrzałam ;] A teraz poproszę, aby ktoś, kto faktycznie wie coś na temat mojego zapytania, udzielił mi odpowiedzi ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka