Dodaj do ulubionych

Maxim Łeba - opinie

• Gość: TURYSTA Re: Maxim Łeba - opinie IP: *.lubin.vectranet.pl 21.07.14, 17:26
      U W A G A!!!!!!!!!!! OSTRZEŻENIE PRZED WYBOREM DOMU WCZASOWEGO MAXIM W ŁEBIE!!!!!!!!!!

KTO CHCE SIĘ WYBRAĆ NA WCZASY LUB NA TURNUS REHABILITACYJNY DO MAXIMA W ŁEBIE NIECH SIĘ DOBRZE ZASTANOWI .OFERTA KUSI ,ALE PO PRZYJEŻDZIE NA MIEJSCE WYGLĄDA WSZYSTKO ZUPEŁNIE INACZEJ . BRUDNE POKOJE Z GRZYBEM NA ŚCIANACH. POSIŁKI TO MONOTONNE DANIA PRZEZ DWA TYGODNIE PODAWANE JEDNE I TE SAME POTRAWY BEZ SMAKU .BRAK PODSTAWOWYCH ZASAD HIGIENY,WŁOSY W JEDZENIU ,NIEDOMYTE TALERZE ISZTUĆCCE,SAŁATKA Z MAJONEZEM PODAWANA PRZEZ TRZY DNI JEDNA I TA SAMA .ŚNIADANIA I KOLACJE TO WALKA O OGIEŃ OBOWIĄZUJE ZASADA KTO PIERWSZY TEN LEPSZY NIC NIE JEST DOKŁADANE JAK KOMUŚ NIE STARCZY TO JEGO PROBLEM NIE JE BO JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁO I NIE MA -MOŻE JUTRO SIĘ UDA JAK SIĘ PAN NIE SPOŻNI-TO JEST ODPOWIEDŻ PANI,KTÓRA DBA O "SZWEDZKI STÓŁ" .SŁODKI POCZĘSTUNEK OFEROWANY W CENIE TURNUSU TO SUCHY BISZKOPT KTÓRY PODAWANY BYŁ OD WTORKU DO PIĄTKU -ŻEBY BYŁO WIĘCEJ NA STOLE.
      NIE POLECAM TEGO OŚRODKA NIKOMU .PROWADZĄCA TEN OŚRODEK POWINNA SIĘ ZASTANOWIĆ NAD TYM,ŻE LUDZIE TO NIE TYLKO DOBRA POŻYWKA FINANSOWA "DOBRZE MI ZAPŁAĆCIE A,JAK MAM WASZĄ KASĘ TO MNIE NIE INTERESUJECIE".
      • Gość: gosc Re: Maxim Łeba - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.14, 13:22
        Wiem kto to napisał. Sąsiad ,który podburzał wszystkich gosci. Pan z rodziną w dwóch pokojach gdzie był taki hałas i smród. Pan miał 5 dzieci które w całym hotelu robiły demolkę, zbiły kabinę prysznicową wiem to od włascicielki ,ponieważ zapytałem co po sąsiedzku się zbiło słyszłem. Na sali jadalnej widziałem jak nabierają jedzenie potem sypią cukrem i solą i tak pozostawiają na stole i pod stołem . Pokazano mi pokój i łazienkę po wyjeżdzie myślałem, że dostanę zawału. Ubikacja cała wymazana fekaliami, na podłodze okruchy i kłęby włosów. Ten pan na posiłki przychodził po skończonych posiłkach specjalnie i robił zadymę . Te wszystkie bzdury to nieprawdziwe pomówienia.Powód opinii jest jeden zdemolowali kabinę i nie chcieli za nią zapłacić ! Dla mnie to zwykłe chamstwo.
        • Gość: Krystyna lat 39 Re: Maxim Łeba - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 17:27
          Byłam z moim partnerem i dzieckiem na wczasach w Maximie. Poza najwazniejszym , że była fantastyczna pogoda to podobało nam się wszystko .Nie wiem o co chodzi maruderom, ale jedzenie smaczne i dużo jak nie wszędzie nawet w hotelach. Cudowna sprawa rano basen nawet po imprezowej nocy stawia na nogi. Pokój zabaw dla dzieci pozwala rodzicom naprawdę odpoczać. Polecam wszystkim z całego serca.Nie lubię pisać opinii, ale jak widzę bzdury jakie prymitywni malkontenci wypisują pozwoliłam sobie napisać jak jest w maxim.
        • tera315 Re: Maxim Łeba - opinie 06.10.14, 09:37
          Polecam wszystkim maxima, miła domowa atmosfera , super wycieczki z przewodnikiem Mareczkiem super, żarko przytyłam bo wszystko kusiło i próbowłam.Zespół na wieczorkach suuuuuuper, dziewczyny z obsługi bardzo miłe polecam w 100%
          • Gość: Jola S Re: Maxim Łeba - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.15, 18:28
            Właśnie wróciliśmy z pobytu w hotelu Maxim w Łebie , było cudownie, obsługa , sam hotel a przede wszystkim jedzonko super przez duże S. Polecam wszystkim planującym wyjazd .
    • Gość: inny gosc Re: Maxim Łeba - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.16, 16:24
      Ci sami właściciele
    • brysio33 Re: Maxim Łeba - opinie 14.03.20, 17:35
      Turnus rehabilitacyjny 7-14.03.2020. Dzięki wielkie dla pań rehabilitantek Beatki i Dorotki za super opiekę, masaże i fajną atmosferę - warszawianki Ela i Jola.
      Polecamy Maxim wszystkim, którzy chcą podreperować swoje zdrówko.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka