Gość: asia_ IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 07.03.12, 16:26 Dzień dobry! Czy ktoś tam był? Jakie są Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nextur Re: Aquapark w Zakopanem 14.03.12, 10:37 A co dokładniej cię interesuje ? Obawiam się, że nie różnił się zbytnio od innych, w których miałam okazję być, ale spróbuję odpowiedzieć na pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_ Re: Aquapark w Zakopanem IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 15.03.12, 19:41 Właściwie interesuje mnie wszystko :) Wejściówki mają być prezentem dodatkowym do noclegów dla rodziców także chciałabym żeby się nie zawiedli. Interesuje mnie głównie jak tam z czystością, obsługą, czy np. na basenie można liczyć na ratownika itp. Waham się jeszcze nad Bukowiną Tatrzańska, tam też ponoć jest ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karols Re: Aquapark w Zakopanem IP: *.chelmnet.pl 15.03.12, 22:02 w grudniu bylismy w bukowinie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
soniq_e Re: Aquapark w Zakopanem 26.03.12, 12:29 Jeżeli chodzi o podhale to wg mnie jest najlepszy - okoliczne są termami i mają bardzo ciepłą wodę gdzie nie można popływać (się nie da) mało zjeżdżalni i są bardzo drogie. Zakopiański Aquapark też ma wodę termalną w zewnętrznej części. W środku woda jest ciepła ale nie gorąca, 5 zjeżdżalni, brodzik, różne formy masażerów. Ogólnie jest super ze względu na stawkę cenową. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana86 Re: Aquapark w Zakopanem 19.05.12, 20:37 Witam, bedac w Zakopanem polecam zobaczyc rozne muzea, jakie to muzea i gdzie znalazlam o tym artykul na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś