ikonopis01 03.07.12, 08:18 Alternatywą w Poznaniu dla noclegu w hotelach zwłaszcza gdy pobyt jest dłuższy , jest wynajem apartamentów. Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalonaturystka Re: Poznań od strony noclegów 03.07.12, 15:33 Oprócz hoteli w Poznaniu znajdziemy też hostele, pensjonaty oraz kwatery prywatne. Myślę, że praktycznie na każdą kieszeń znajdzie się coś interesującego. Chociaż apartamenty to też niezła alternatywa - szczególnie na dłuższe pobyty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walktravel.pl Re: Poznań od strony noclegów IP: *.icpnet.pl 11.07.12, 17:37 Ostatnio powstało wiele miejsc noclegowych usytuowanych w kamienicach w centrum miasta Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
hosteljezyce Re: Poznań od strony noclegów 07.11.12, 23:56 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą Hostelu Jeżyce Poznań, www.hosteljezyce.pl. To prawdopodobnie najbardziej przytulny hostel w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
cezarymoskiewski Re: Poznań od strony noclegów 23.02.13, 17:17 Jak odwiedzacie poznań to odwiedźcie hostel puzzle poznań mają spoko klimat i dobre ceny. My załapaliśmy się paczką na fajną promo dla grup. Hostel Puzzle link do ich strony www.hostelpuzzle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dwer Re: Poznań od strony noclegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 10:42 Ja osobiście polecam Hotel Włoski. Jak dla mnie jest to najlpeszy wybór w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeger Re: Poznań od strony noclegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 09:37 Jeżęli chodzi o nocleg w Poznaniu, to ja zdecydowanie mogę polecić wam Hotel Włoski. To świetne miejsce na wypoczynek, blisko centrum miasta i z atrakcyjnymi cenami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cefev Re: Poznań od strony noclegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 10:15 Osobiście uważam, że w Poznaniu można znaleźc dużo, naprawdę dobrych noclegów. Sam wybieram Hotel Włoski bo jak dla mnie to najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapcia5 Re: Poznań od strony noclegów 06.11.13, 12:32 Poznań ma chyba najlepiej zorganizowaną bazę noclegową w całej Polsce. Wszystkie najważniejsze punkty miasta są zlokalizowane blisko hoteli - wystarczy spojrzeć na centrum - ul. Półwiejską, dworzec główny, i Targi . Wszędzie w tych miejsca pełno hoteli, dlatego jest to najlepsze miejsce do organizowania kongresów, szczytów itd. Inna sprawa że te noclegi są drogie dla przeciętnego turysty? ale dla Biznesmenów jak najbardziej. Apartamenty to tez alternatywa zwłaszcza jak koszty wynajmu można rozłożyć np. na 2 - 3 osoby. generalnie też wydaje mi się ze jest opcja noclegu w akademikach - w czasie wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia.123 Re: Poznań od strony noclegów 07.11.13, 20:57 Oczywiście, że tak, a już w ogóle jak nocuje się większą grupą i to się tyczy nie tylko Poznania :) No oczywiście są tez inne alternatywy jak hostele np: które mają dobry standard a niższą ceną. Co do apartamentu w Poznaniu ja ostatnio zatrzymałam się tutaj i byłam bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika-20 Re: Poznań od strony noclegów 17.12.13, 21:12 Rzeczywiście Poznań ma wiele do zaoferowania pod względem noclegów. Dobra lokalizacja hoteli czy apartamentów pozwala swobodnie poruszać się po mieście bez konieczności jazdy samochodem czy komunikacją miejską. Odwiedziłam sporo hoteli, ale najbardziej utkwił mi w pamięci pobyt w apartamencie , do którego zabrał mnie mój narzeczony:) polecam to miasto nie tylko ze względu na duży wybór noclegów, ale również ze względu na ilość miejsc do zwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś