Dodaj do ulubionych

fajny hotel Kraków

IP: *.compnet.com.pl 08.08.12, 18:24
Witam, szukam przyjemnego hotelu/ motelu/ noclegu na romantyczny weekend w Krakowie, najlepiej w dzielnicy Czyżyny/Bieńczyce,ale niekonieczne. Zalezy mi na przyjemnym cichym pokoju z lazienką, lozku dwuosobowym wannie i niższych cenach niż w hotelach 4 gw :) Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Syrena Re: fajny hotel Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 09:53
      Ja polecam Hotel Europejski (nieopodal dworca kolejowego). Wszędzie blisko, hotel przyjemny. Mają tam chyba pakiety romantyczne.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • geomax Re: fajny hotel Kraków 09.08.12, 11:27
        Ja byłem z żoną tu:
        rthotels.com.pl/
        na Świętej Gertrudy.
    • gosiek_kru Re: fajny hotel Kraków 09.08.12, 11:32
      My spędziliśmy weekend tutaj: www.kadetus.com/pol/
      Całkiem spoko.
      • Gość: Andre Re: fajny hotel Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 14:43
        Korzystałem wraz z żoną z oferty tego hotelu 4holiday.pl/noclegi/Hotel-Unicus,ID_654/
        Z czystym sumieniem mogę polecić klimatyczne wnętrza no i lokalizacja samo centrum stare miasto:)
      • Gość: Pizzahawajska Re: fajny hotel Kraków IP: *.echostar.pl 04.12.13, 16:54
        Ja zazwyczaj korzystam z www.cracowonline.com.pl/ ... Pomocny portal, bo jest tu baza hoteli i ich lokalizacje. Dojazdy i wszystkie inne niezbędne rzeczy.
    • szalonaturystka Re: fajny hotel Kraków 10.08.12, 11:44
      Duży wybór noclegów znajdziesz również na noclegi Kraków. Są tu hotele, pensjonaty i apartamenty, ceny zróżnicowane, więc dla każdego coś dobrego się znajdzie:)
    • Gość: Aśka Re: fajny hotel Kraków IP: *.compnet.com.pl 11.08.12, 13:35
      dzięki za pomoc;)
    • mar.kry Re: fajny hotel Kraków 05.12.13, 13:34
      Uwielbiam to miasto :) Często tam bywam służbowo albo u rodzinki i zatrzymuje się w tym hotelu, jakoś sobie upodobałam go, czysto schludnie, nie tak drogo :)
      • Gość: bringme Re: fajny hotel Kraków IP: *.play-internet.pl 29.04.14, 18:57
        o ja też bardzo lubię Kraków, zawsze się tam dobrze czuję. A jeśli chodzi o fajne i sprawdzone hotele to tutaj www.rthotels.com.pl/ takie na pewno znajdziesz, wielki ich plus jest taki, że znajdują się w samym sercu miasta
        • Gość: maniek88 Re: fajny hotel Kraków IP: 85.219.150.* 21.10.15, 14:23
          Moja firma nie tylko ze względu na wyjątkową lokalizację ale również na wysoki standard wyposażenia pokoi najczęściej rezerwuje miejsca noclegowe przyjezdnym kontrahentom w Hotelu Regent na krakowskim Kazimierzu hotelregent.pl . Hotel ma również do dyspozycji salę konferencyjną, w której bez problemu można zorganizować spotkanie biznesowe. Polecam!
        • Gość: figa789 Re: fajny hotel Kraków IP: 85.219.150.* 21.10.15, 14:24
          Myślę, że bardzo ciekawą a przy tym dość konkurencyjną ofertę , zamieszczono na stronie hotelregent.pl przygotował Regent. Hotel zlokalizowany w urokliwych okolicach krakowskiego Kazimierza oferuje swoim gościom wyjątkowo klimatyczną atmosferę w epokowo zaaranżowanych i o wysokim standardzie wyposażenia pokojach. Ja najczęściej odwiedzając Kraków tam się zatrzymuje na nocleg.
    • Gość: Paweł Re: fajny hotel Kraków IP: *.tor.exit.babylon.network 23.02.16, 20:57
      Spędziłem romantyczny weekend z dziewczyną w Hotelu Lorenzo. Płatki róż na łóżku i bukiet w pokoju zrobiły na niej ogromne wrażenie... :) Polecam ! hotellorenzo.pl/
    • Gość: sylwiaskoli Re: fajny hotel Kraków IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.10.16, 10:45
      Może w QHotel Plus Kraków, dobra lokalizacja, jedzenie tam jets przepyszne, uwielbiam tam nocować gdy jadę z mężem odpocząć. Oboje uwielbiamy Kraków i średnio 2/3 razy w roku tam jesteśmy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka