Dodaj do ulubionych

SPA do 10 km od Warszawy

24.09.12, 13:23
Poszukuję jakiegoś fajnego SPA do 100 km od Warszawy. Generalnie zależy mi na jakimś klimatycznym, fajnym miejscu z dobrym przy okazji jedzeniem, na pewno z basenem. Trochę na taki rodzinny wyjazd, okrągłe urodziny męża. (z dzieckiem, dlatego basen i ewentualnie jakieś inne atrakcje dla dzieci).
Planowany termin to w tygodniu po Święach ale jeszcze przed sylwestrem. Boję się trochę że wtedy mogą nie przyjmować rezerwacji na 1 czy 2 noce.
Obserwuj wątek
    • figa33 do 100 km !! 24.09.12, 13:23
      Oczywiście zero zjadło, miało być do 100 km :)
      • szalonaturystka Re: do 100 km !! 24.09.12, 14:06
        Tutaj znajdziesz trochę hoteli ze spa w województwie mazowieckim:) A z rezerwacjami na dzień czy dwa bywa różnie, ale jeśli nie są to góry, nie powinno być większego problemu:)
        • wasilew42 Re: do 100 km !! 12.03.14, 15:38
          a ktoś słyszał o Manor House?ja słyszałem, że świetnie można tam odpocząć. ok 100-130 km od Warszawy, proszę dać znać czy ktoś tam kiedyś był i jakie ma wrażenia z pobytu.
          • Gość: Metroszka Re: do 100 km !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 11:59
            Oczywiście, że słyszałam! A nawet więcej - byłam tam i bardzo mile wspominam pobyt w Manor House. W pełni zasłużone 4 gwiazdki, które reprezentują hotel. Zamieszkiwałam w Termach Pałacowych - luksus i relaks w pełni. Moją uwagę jeszcze przed pobytem przykuł bechlorowy basen, bardzo zdrowe rozwiązanie dla skóry, co było dla mnie wazne. Krystaliczna, ciepła woda, aż nie chciało się wychodzić. Woda grandera z czystymi jonami srebra zdecydowanie pomogła w upiększeniu mojej skóry. Dodatkow zabiegi spa przeprowadzone przez solidnych fizjoterapeutów i kosmetyczki pozwoliło odnowić moją zmęczoną cerę i odświeżyć skórę. Manor House to miejsce, do którego warto się udać. Zdecydowanie polecam.
            • kirela Re: do 100 km !! 20.04.14, 19:21
              Same zabiegi to już fenomen dla Manor House. Luksus sam w sobie. Dodając do tego ręce, które leczą, tj. bardzo dobrych fizjoterapeutów, masażystów... perełka pośród SPA. Jeżdzę tam od 3 lat i nie wyobrażam sobie zmiany na inne miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka