Gość: Luk_Ww IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 15:25 Zapraszam wszystkich do odwiedzenia moje miasta!!! "WROCŁAW - MIASTO SPOTKAŃ" (www.wroclaw.pl lub www.wroclaw.dolny.slask.pl) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tak Re: WROCŁAW IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 27.07.04, 00:18 Zgadzam sie zupelnie! Wroclaw jest przepieknym miastem i warto tu zajrzec, zostac na weekend, a nawet na dłużej. Tu zawsze sie cos dzieje, zawsze sa fajne koncerty, imprezy, a przede wszystkim ludzie. I mozna to zrobic niewielkim kosztem, bo na dworcu stoja ludzie z Orange Hostels i proponuja tanie noclegi. Nie pamietam calego cennika, ale wiem ze ceny sa bardzo przystepne i zaczynaja sie gdzies okolo 20 zl. Takie miejsce jak Wroclaw za takie grosze? To przeciez zyc, nie umierac. Albo - jak czasem mawiam - nie spac, zwiedzac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WROCŁAW-karta turystyczna IP: *.rozanka.wroc.pl 16.08.04, 10:01 www.wroclaw.pl/m3513/p5665.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WROCŁAW IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 25.08.04, 01:55 Zgadzam się - Wrocław jest warty polecenia! Piękne miejsca, mili ludzie. Super. A jak potrzebujecie noclegu, to polecam Orange Hostels. Znajdziecie ich stanowisko na dworcu PKP, ale mozecie tez zajrzec na strone www.orangehostels.pl. Mi sie podobalo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś