30.03.14, 12:04
Szukam fajnego miejsca na spędzenie majówki dla 2 lub 4 osób w odległości do 250 km od Warszawy
Nie mamy samochodu ,więc ważne jest aby można było dojechać autobusem lub pociągiem.
Pozdrawiam i czekam na ciekawe propozycje.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Majówka 30.03.14, 17:04
      Supraśl. Dojazd pociągiem do Białegostoku, a dalej kilkanaście kilometrów autobusem (chyba już dochodzi nawet miejski). Noclegi można sobie wyguglać, najbliżej przystanku jest pensjonat Zajma - mają tam pokoje 2- i 4-osobowe. Ale są i inne noclegi, w tym nawet wypasione, jak ktoś sobie życzy.

Jura Krakowsko-Częstochowska. Z Warszawy do Zawiercia pociąg jedzie tylko 2 godziny, stamtąd można dojechać autobusem do Podlesic (najwyższa część Jury). Jest to blisko Zawiercia, kiedyś przeszłam na piechotę.

Pojezierze Brodnickie. Niestety pociągiem z Warszawy już się nie dojedzie (a kiedyś był nawet pospieszny przez Działdowo), pozostają autobusy PKS. Nocleg w samej Brodnicy, albo w którymś z ośrodków nad pobliskimi jeziorami.

Okolice Janowa Podlaskiego, Serpelic, Drohiczyna. Dojazd autobusem.
    • Gość: ewela0000 Re: Majówka IP: *.play-internet.pl 22.04.14, 14:37
      ja proponuje, ba sama tak robie ze znajomymi, siu nad jezioro krasne do domków, a jest ich mnóstwo na całym pojezierzu. dużo piwa, kiełbaski i jest chill
    • Gość: Ela Re: Majówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 23:12
      Polecam agroturystykę koło Piotrkowa Trybunalskiego . Cisza, spokój, las.
      olx.pl/oferta/gospodarstwo-agroturystyczne-pod-kasztanem-CID767-ID1952j.html
    • lukasz_konrad Re: Majówka 23.04.14, 19:38
      Ciekawa propozycja z Beskidu Niskiego: www.debowyjar.pl/content.php?body=article&name=majowka-2014&lang=pl
    • Gość: Jakaja Re: Majówka IP: 178.239.10.* 29.04.14, 20:20
      Blisko Warszawy, to może Konstancin-Jeziorna? Jest tam piękny Dwór Konstancin i mają świetną ofertę na weekend. Ja się wybieram już drugi raz :

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka