princess_olaf 18.08.14, 08:28 Ostatnio spędziłam kilka dni w Toruniu i zrobiłam listę miejsc wartych uwagi :) ciasteczkowekrolestwo.blogspot.com/2014/08/pierniki-kopernik-i-zaby-czyli.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_mika Re: Atrakcje w Toruniu 19.08.14, 14:16 Jakie są Twoje wrażenia z Muzeum Piernika? Wybieram się tam od dawna, z opisu wydaje mi się mega ciekawym miejscem. Naprawdę warto? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_olaf Re: Atrakcje w Toruniu 20.08.14, 10:23 Na muzeum poświęcisz godzinę, może trochę ponad. Można się sporo dowiedzieć o pierniku, skąd się wziął, jak się go robi, no a potem największa atrakcja, czyli produkcja pierników :) moim zdaniem warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_mika Re: Atrakcje w Toruniu 20.08.14, 15:13 Dzięki za info :) Szkoda, że to tylko godzina. Wyobrażałam sobie to muzeum jako nieco "dłuższą" atrakcję. Nic, tylko w końcu się wybrać i przekonać samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
oliw_tammuz Re: Atrakcje w Toruniu 20.08.14, 22:52 też ostatnio byłem w Toruniu i skorzystałem z aplikacji audiotrip w telefonie. Oprowadziło mnie po kilkudziesięciu punktach na starym mieście. Toruń sam w sobie jest piękny ale jak się jeszcze o tym posłucha to robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś