Dodaj do ulubionych

orle gniazda- w ciemno

28.04.15, 16:03
Hej, czy jak w czerwcu [tak, w długi weekend] pojedziemy w ciemno to znajdziemy jakieś pokoje? Kwatery prywatne. Wiele, wiele lat temu byłam tak pod namiotem, a teraz mam wrażenie, że wszyscy jeżdżą do Jury Krak- czestoch, więc może teraz w ciemno to zły pomysł? I teraz to chciałabym pokój jednak :-) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: orle gniazda- w ciemno 28.04.15, 17:28
      Lepiej nie ryzykuj. W ostatnich latach kilkakrotnie bywałam w Jurze w weekend majowy i zawsze trochę się naszukałam, zanim znalazłam nocleg w interesującym mnie miejscu (Podlesice, Podzamcze, Krzeszowice). Większość była zarezerwowana z pewnym wyprzedzeniem, a i ja nie szukałam w ostatniej chwili.

Tak więc na wszelki wypadek poguglaj trochę, żeby zaklepać.
    • pat158 Re: orle gniazda- w ciemno 03.05.15, 07:56
      Jura Krakowsko-Częstochowska to pod względem noclegów bardzo niepewny teren. Nie jest tak jak w Szklarskiej albo Beskidach, że na jednego mieszkańca przypadają dwa hotele i kiedykolwiek by się nie przyjechało, będzie gdzie spać. Miejsca noclegowe są bardzo rozproszone i nawet jeśli uda się znaleźć jakieś miejsce, trzeba będzie naprawdę dłuuugo poszukać.
    • baccaw Re: orle gniazda- w ciemno 05.05.15, 11:22
      Dzięki za rady :-) Na szczęście udało mi się zarezerwować pokój u stóp Ogrodzieńca i juz nie musimy się martwic :-) ale juz pod koniec marca ciężko było z wolnym czymkolwiek- a dodatkowo niektorzy chcieli tylko na 3 noclegi i zachowywali sie jakby robili łaske. ale miejmy nadzieję, ze wypad będzie udany. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka