Dodaj do ulubionych

weekend w prezencie

IP: 62.233.175.* 30.09.04, 15:35
Chciałabym sprezentować rodzicom, w rocznicę ich ślubu, dłuższy weekend w
jakimś miłym, romantycznym miejscu z atrakcjami i zwiedzaniem. Może macie coś
do zaproponowania ? Do realizacji w styczniu, lutym.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: zbychu Re: weekend w prezencie IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 00:04
      nie piszesz co lubia twoi rodzice, ale fajnie , ze o nich myslisz. zobacz moze
      to cos dla nich www.goszen.vip.interia.pl pozdrawiam
      • Gość: Syrena Re: weekend w prezencie IP: 195.116.92.* 01.10.04, 11:51
        Jest całe mnóstwo takich fajowych miejsc weekendowych. Ja polecam np. Dom
        Polonii w Pułtusku. (Mozesz zarezerwowac np. apartamencik z kominkiem). Na
        miejscu jest gabinet odnowy, 3 wyśmienite restauracje. Poza tym w Krakowie
        jakiś hotelik w pobliżu Rynku np. Hotel Polski. Może to być Kazimierz Dolny
        i "Zielona Tawerna" lub Zajazd Piastowski. Albo Stare Jabłonki i Hotel Anders.
        Są to miejsca sprawdzone, a okolica sprzyja spacerom i jest co zwiedzac.
        Dobrego wyboru
        Syrena
    • Gość: Jola Re: weekend w prezencie IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:01
      Zapraszam do Władysławowa.

republika.pl/wladyslawowo_pokoje
      Pozdrawiam,
      Jola
    • Gość: Kasia Re: weekend w prezencie IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:02
      Oferuję apartamenty w Kołobrzegu:

republika.pl/apartamenty_kolobrzeg/
      Pozdrawiam
    • Gość: Kalina Re: weekend w prezencie - na rocznicę ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:00
      ... sprezentowałam moim rodzicom latem tego roku weekend w gospodarstwie pod
      Kazimierzem. Wyszło całkiem niedrogo, a rodzice do dziś wspominają. To co mnie
      ujęło, to fakt, że gospodarze lubią organizować takie nietypowe rzeczy i ich
      zakręcenie udzieliło się moim rodzicom. Mieli piękny pokkój, kwiaty w pokoju,
      kolację ze świecami, przejażdżkę dorożką i zdjęcia, które wiszą teraz u nich w
      sypialni. Mogę Ci wysłać namiary na priva.
      • dc22 Re: weekend w prezencie - na rocznicę ślubu 05.11.04, 09:08
        pewnie to "Lipowa Dolina" :))?
        ja polecam tez pod Kazimierzem - Zacisze.
        zacisze.kazimierzdolny.pl/
        Spedzilam tam weekend zareczynowy i bylo cuuudownie..

Swoja droga - fajny pomysl :)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka