mike_23 17.02.05, 14:31 Wszystkich zainteresowanych zapraszam na strone ... www.dwory.wlkp.prv.pl Pzdr mike P.s. Mam nadzieje ze sie bedzie podobac ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_23 Re: ZAPRASZAM NA STRONE ... 17.02.05, 14:33 P.s. Jak na razie jest jeszcze w "stanie surowym" tylko zdjęcia ale z czasem pojawia sie tutaj opisy :)))) Takze prosze byc cierpliwym pzdr mike Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoq Re: ZAPRASZAM NA STRONE ... 23.02.05, 10:01 Mike! Sam ze soba gadasz??? ;) A tak przy okazji w marcowych Podróżach jest artykuł o słowackich zamkach. Żadna rewelacja ale zawsze..... Pozdr Sq Odpowiedz Link Zgłoś
tosaga Re: ZAPRASZAM NA STRONE ... 24.02.05, 14:29 slonkoq napisała: >> A tak przy okazji w marcowych Podróżach jest artykuł o słowackich zamkach. Żadna rewelacja ale zawsze..... zgadzam się Słonko. Zakupilam własnie ze względu na ten artykuł, ale jak zaczełam czytać... to stwierdzilam że jest kiepski. Fajne są tylko zdjecia. Przynajmniej mozna zobaczyc, jak wygladają te najpopularniejsze zamki Słowacji. A co do mike'a, to on chyba lubi do siebie gadac, hehee!!:)) uuups Pewnie mi głowę urwie za ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś