Gość: Haber IP: 212.126.14.* 01.05.05, 03:56 Super miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobeek Re: Żerków - okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:44 Zgadza się urodziłem się tam...Mnóstwo wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Żerków - okolice IP: 80.50.58.* 08.02.06, 17:11 Ja również tam rodzony... Massa wspomnień: Szkoła podstawowa, leśne ostępy, pobliskie Czeszewo i Chrzan, Raszewy. Kiedyś pewnie tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Żerków - okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:42 Przepiękne małe miasteczko z ciekawymi zabytkami, miejscami do wypoczynku. Gorąco polecam wycieczki rowerowe po Żerkowsko - Czeszewskim Parku Krajobrazowym. Sam bardzo często odwiedzam te tereny. Nie mam daleko ponieważ mieszkam w Miłosławiu. Na uwagę zasługuje punkt widokowy, z którego widać między innymi pałac w Śmiełowie. Przyjedzcie, a nie pożałujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gochna13 Re: Żerków - okolice 31.07.06, 11:21 Polecam, tu jest pięknie. Zresztą tu mieszkam... Odpowiedz Link Zgłoś
gochna13 Re: Żerków - okolice 31.07.06, 11:24 Polecam ośrodek agroturystyczny w Hermanowie (okolice Nowe Miasto/ Żerków). Spokój , koniki, plac zabaw dla dzieci, mini zoo, ładne i czyste pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algol Re: Żerków - okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:05 ano, ja tez polecam, zwlaszcza lesne ostepy z wyprawa na Lysa Gore:), a mieszkam w Raszewach, choc rzadko przyjezdzam. Szwajcaria Żerkowska jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolba Żerków - okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:24 pokażcie chrzan Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Żerków - okolice 02.04.07, 16:22 Ech... mój rodzinny Jarocin... a cała opisana okolica dokładnie zdeptana w dzieciństwie. Jestem pewna, że muzeum w Śmiełowie odwiedziłam wcześniej, niż w 1975 r. A teraz to wszystko tak daleko, i w czasie i w przestrzeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Żerków - okolice IP: *.tpnet.pl 19.06.07, 19:10 Spędziliśmy w Żerkowie ekstra wakacje mam nadzieje że przyjedziemy tu jeszcze raz to dopiero początek jest tu naprawde pięknie fajni ludzie rewelacja jeśli chodzi o baseny i miejsca wypoczynkowe Promyk pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika 1999 Żerków - okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 17:37 Kochany Żerków i okolice.wracam we wspomnieniach-szkoda,że na stałe mieszkałam tam tylko 14 lat-utracony raj-dopiero doceniony,och!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś