Gość: Jarek Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: 195.116.184.* 16.08.05, 09:55 Zdecydowanie miasteczka Dolnego Śląska: Wleń, Lwówek Śląski, Lubomierz. Poelcam też Ziemię Lubuską: Szprotawa, Bytom Odrzański, Kożuchów (zachowane mury miejskie na calej długości!). Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: proponuję Leżajsk 16.08.05, 10:51 Bardzo zadbane, ukwiecone, 2 zabytkowe kościoły (niezwykle bogaty barok), sławne organy w Klasztorze Bernardynów, dobra i niedroga restauracja Capri, Dom Pielgrzyma (dobre warunki i tanio), wokół grzybowe lasy, spacery po polach, wycieczka nad San. Dla piwoszy znane piwo Leżajsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Nysa - Otmuchów - Paczków IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.08.05, 11:55 zabytki, pobliskie góry i jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:14 Witam Zapraszam do Niedźwiedziego Rogu nad jeziorem Śniardwy www.mazury1.neostrada.pl 501 339 457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:26 Pilica i tyle Małopolska ,jura,pałac,park,zamek,zalew, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: małe urocze miasto jakim jest Bytów IP: *.cust.tele2.pl 17.09.05, 10:51 a ja myslę, że Bytów jest ładny. www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:06 Tarnów jest ślicznym miastem.byłam tam niedawno i się zakochałam, jakie mają cudne uliczki! perełka renesansu.klimaciarskie na maksa to miasto, polecam rynek, starówkę, wzgórze św. Marcina z ruinami zamku,dobrze ze jeszcze nie jest rozreklamowane, z czasem pewnie to się stanie. chociaż wieczorem na starówce pełno ludzi.podoba mi się to, że jest położone na górzystym terenie- daje to efekt w postaci bardzo ciekawych widoków, perpektyw, no i moglam tam wypic piwo z sokiem imbirowym. Odpowiedz Link Zgłoś