Dodaj do ulubionych

małe urocze mało uczęszczane miasteczko na weekend

• Gość: Jarek Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: 195.116.184.* 16.08.05, 09:55
      Zdecydowanie miasteczka Dolnego Śląska: Wleń, Lwówek Śląski, Lubomierz. Poelcam
      też Ziemię Lubuską: Szprotawa, Bytom Odrzański, Kożuchów (zachowane mury
      miejskie na calej długości!).
    • nonno1 Re: proponuję Leżajsk 16.08.05, 10:51
      Bardzo zadbane, ukwiecone, 2 zabytkowe kościoły (niezwykle bogaty barok), sławne
      organy w Klasztorze Bernardynów, dobra i niedroga restauracja Capri, Dom
      Pielgrzyma (dobre warunki i tanio), wokół grzybowe lasy, spacery po polach,
      wycieczka nad San. Dla piwoszy znane piwo Leżajsk.
    • Gość: bolo Nysa - Otmuchów - Paczków IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.08.05, 11:55
      zabytki, pobliskie góry i jeziora
    • Gość: Małgorzata Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:14
      Witam
      Zapraszam do Niedźwiedziego Rogu nad jeziorem Śniardwy
      www.mazury1.neostrada.pl
      501 339 457
      • Gość: malop Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:26
        Pilica i tyle

Małopolska ,jura,pałac,park,zamek,zalew,
        • Gość: zbyszek Re: małe urocze miasto jakim jest Bytów IP: *.cust.tele2.pl 17.09.05, 10:51
          a ja myslę, że Bytów jest ładny.
          www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: hola Re: małe urocze mało uczęszczane miasteczko na we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:06
      Tarnów jest ślicznym miastem.byłam tam niedawno i się zakochałam, jakie mają
      cudne uliczki! perełka renesansu.klimaciarskie na maksa to miasto, polecam
      rynek, starówkę, wzgórze św. Marcina z ruinami zamku,dobrze ze jeszcze nie jest
      rozreklamowane, z czasem pewnie to się stanie. chociaż wieczorem na starówce
      pełno ludzi.podoba mi się to, że jest położone na górzystym terenie- daje to
      efekt w postaci bardzo ciekawych widoków, perpektyw, no i moglam tam wypic piwo
      z sokiem imbirowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka