Dodaj do ulubionych

SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 23:42
Szukam kwatery agroturystycznej na Roztoczu w miejscowości Józefów lub
okolicy.Czekam na opinie gości i propozycje gospodarzy z podaniem cen za
nocleg i wyżywienie.Z góry dziękuję! email misia.m@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.11.02, 20:11
      w okolicy Józefowa polecam Susiec, na stronie www.susiec.com.pl masz wszystkie
      kwatery, osobiście polecam mieszkanie u P. Lucyny Kozyry, miła, niekrępująca
      atmosfera, dobre warunki i super smaczna domowa kuchnia.
      • Gość: misia Re: SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 20:52
        Serdeczne dzięki, stronę znam, polecano mi tą kwaterę w informacji w Suśću.
        Czekam na propozycje z Józefowa , bo się uparłam , żeby tam spróbować
        zamieszkać.Ale jeżeli nie będzie innych propozycji to pewnie skorzystam z
        Twojej rady. Jeszcze raz dziękuję!
      • Gość: Misia Re: SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 10:27
        Nadal szukam kwatery na lipiec, może ktoś jeszcze tam jeździł?Coś mi polecicie?
        • Gość: Amikosik Re: SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU IP: 195.94.206.* 23.05.03, 12:36
          Ja byłem ze znajomymi na Roztoczu w długi weekend majowy. Jechaliśmy bez
          rezerwacji i szukaliśmy noclegów od Zwierzyńca do Suśca, przejeżdżająć też
          przez Józefów. Niestety nic nie zauważyliśmy choć w internecie można znaleźć że
          w Józefowie są:

Schronisko PTSM (sezonowe), ul. Broniewskiego 16, tel. (0-84) 687 80 16 Stanica
          wędkarska (sezonowa) nad zalewem, tel. (0-84) 687 80 50
          Hotel, ul. Krótka 10, tel. (0-84) 687 81 22 (rezerwacje godz. 8.00 - 15.00)
          Ośrodek Wczasowy ”Mera” (sezonowy), tel. (0-84) 687 80 86. 5.
          Gospodarstwo Agroturystyczne, ul. Hamernia 73.
          Gospodarstwo Agroturystyczne, ul. Górnicza 54, tel. 687 81 23

Ale widocznie gdzieś sie zagapiłem.
          Dopiero jak dojechaliśmy do Kowalówki na trasie Narol-Cieszanów to znależliśmy
          fajny zajazd który polecam.

Amikosik@wp.pl
    • Gość: MISIA Re: SZUKAM KWATERY NA ROZTOCZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 21:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka