Dodaj do ulubionych

Uzdrowiska Dolnego Śląska

22.04.06, 15:06
Byłem w Dusznikach na początku kwietnia i nie polecam. To miasto po 18 już śpi. Znalezienie miejsca gdzie można coś zjeść to sport ekstremalny. Aha, fontanna nie działa, dopiero od maja.
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Uzdrowiska Dolnego Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:14
      witam wszytskich.bylem ostatnio w polanicy zdroju.miasto zaskoczylo mnie milym
      dal oka wygladem,mnostwem kawiarenek i barow czynnych do poznych godzin,oraz
      wzorowa baza noclegowa.jest w polanicy wiele szlakow turystycznych,kolorowa
      fontanna ktora polecam,dwa dancingi i 2 dyskoteki.szczegolnie polecam kwatery
      prywatne,sa dobrze ulokowane,tanie maks do 25 i nieodbiegaja wiele od
      pensjonatow 3gwiadkowych.zatrzymalem sie wraz z rodzina na kwaterze prywatnej
      u p.Tomasza Maturskiego,pokoje ladne jasne duzy ogrod,zadaszony grill,blisko do
      centrum okolo 10 minut spacerkiem.polecam wszystkim wybierajacym sie w gory
      olanice i te ze kwatere.numer telefonu 661 338 615
      • Gość: poznanska.damka Re: Uzdrowiska Dolnego Śląska IP: *.centertel.pl 23.06.06, 23:47
        wydaje mi sie ze w tamtym roku bylismy u tych ludzi i niestety mam odmienne
        zdanie. chyba ze sie myle, bo pan panie radku pisze o jakims ogrodzie. pytanie-
        gdzie? troche przed domem. nie pamietalam nazwiska, ale przypomnialo mi sie
        moge sie mylic. moze. skoro panu sie podobalo moze jest ok ale zdania sa rozne.
        pokoje tez wcale nie byly takie czyste i bardzo ciasne no i ja lubie miec z
        lazienka. za te same pieniazki w bieszczadach mielismy z lazienkami i byl na
        prawde ogrodek gdzie mozna bylo sie opalac na lezakach.
        na szczescie kazdy moze miec swoje zdanie, nie?
        a w polanicy wiecej jest meneli niz fajnych miejsc dla ludzi z kultura
        nastepnym razem jak pojade w oklice klodzka to raczej do zielenca. tam jest o
        wiele fajniej.
        Hejka
        • Gość: jolesz49 Re: Uzdrowiska Dolnego Śląska IP: *.ar.wroc.pl 26.08.06, 12:20
          jedno co jest prawdą, to ceny, które niestety w uzdrowiskach kłodzkich są
          podobne do cen słynnych kurortów zagranicznych, a standard jest o wiele, wiele
          niższy, bądź ascetyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka