Gość: ja IP: *.mrr.gov.pl 20.11.06, 11:14 Ziemia wałecka jest piękna!! Pozdrowienia dla wszystkich wałczan i mieszkańców okolicznych miast i wsi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miko Re: Spływ Rurzycą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:42 w sobotę 9 czerwca byłem z trójką znajomych na spływie Rurzycą na odcinku Trzebieszki - Krępsko. Tak pięknej i dziewiczej rzeki nigdy nie widziałem. Po prostu super. Płynęliśmy ze splywaj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Spływ Rurzycą IP: *.asta-net.com.pl 12.06.07, 18:13 w zeszłym roku z rodzinka zrobilismy sobie spływ Rurzyca . cos pieknego spokojna woda czysta no i widoki bajeczka GORACO POLECAM . niebawem wybieramy sie ponownie PS. omijajcie goscia który ma pstragi w Krepsku Jego wam niepolecam. cala piekna wyprawa konczy sie przy jego zaporze i tam trzepa przeniesc kajaki paredziesiat metrow bo pan ma własny teren i niepozwala na niego wchodzic . To jedyna negatywna opinia o tym szlaku mimo to polesam i zachecam Odpowiedz Link Zgłoś
rav1978 Re: Spływ Rurzycą 25.06.07, 01:43 a ja zachęcam do wyprawy kajakowej Małą Panwią, na Śląsku! piękne meandry, cudowna przyroda, naturalny bieg rzeki - naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymichnik Re: Spływ Rurzycą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 22:39 Mała Panew to ściek przy Rurzycy. Oczywiście i brudnymi rzekami jest czasem miło spłynąć, ale ta rekomendacja w wątku o Rurzycy to jednak obraza dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś