Gość: LeftHandPath IP: *.crowley.pl 22.04.03, 19:00 Czy zna ktoś hotel Savoy we Wrocławiu przy pl. Kościuszki? Chcemy zanocować tam w czasie weekendu majowego. Jakie tam mają warunki? Z góry dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Z. Re: Hotel Savoy IP: 195.117.149.* 25.04.03, 16:20 Moja narzeczona nocowała 3 lata temu w tym hotelu, gdy przejeżdzała do mnie z Poznania na weekendy, a ja nie mogłem jej przenocować w domu. :-) Hotel jest w ścisłym centrum, pod tym względem jest OK. Trochę może przeszkadzać hałas uliczny, ale z drugiej strony nie jest to żadna trasa przelotowa. Pokoje są bardzo gustownie urządzone, niezbyt przestronne, ale ładne. Łazienki czyste, ale stare. Tzn. są stare wanny, ale jest posprzątane, a wanny są odświeżone metodą pomalowania farbą olejną. :-) Uwaga na guano gołębie na parapetach. Tzn. służby hotelowe robią, co mogą, ale w tej okolicy gołebie występują masowo. W sumie luksus to nie jest, ale nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: Hotel Savoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 23:38 Gość portalu: LeftHandPath napisał(a): > Czy zna ktoś hotel Savoy we Wrocławiu przy pl. Kościuszki? Chcemy zanocować > tam w czasie weekendu majowego. Jakie tam mają warunki? Z góry dzięki za > informację. W czasie ubiegłorocznych wakacji (sierpień), spędziłem tam bodajże 4 dni w trakcie pobytu we Wrocławiu. I nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak na tę cenę warunki były całkiem przyzwoite, lokalizacja blisko Starego\Miasta również nam odpowiadała. Jedyna rzecz, która mogła się nie podobać, to brak własnego parkingu przy hotelu, ale znaleźliśmy w niedalekiej odległości całkiem przyzwoity parking strzeżony, pod dachem na 4. pietrze i calość pobytu we Wrocławiu wspominamy bardzo dobrze. A tak przy okazji to Wrocław okazał się bardzo przyzwoitym miastem. Eko Odpowiedz Link Zgłoś