reniferek1 10.07.03, 14:54 czy już go znacie? Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulipan8 Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle 10.07.03, 15:29 betonowy koszmar, gigantyczny gmach w górach, przytulony do z bocza z niewielkim podwórkiem, na którym się można poczuć jak w tramwaju, mimo gór. za to wnetrza i obsługa - pychota, ale czy nie taniej ziostac w domu i oglądac discavery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle IP: *.ruczaj.pl / 192.168.15.* 10.07.03, 22:23 Właśnie dwa dni temu zainstalowałem tam żonę i syna na 7 dni. Znam doskonale HG w Mikołajkach i ten w Białymstoku także. Bywałem w nich wiele razy przy okazji róznych służbowych spotkań, sympozjów i czasem po prostu wypoczynku. Ten w Wiśle, podobnie jak w Mikołajkach to moloch. W środku i z zewnątrz są bardzo podobne. Można dyskutować nad architekturą, jednak wygląda moim zdaniem lepiej niż niejedna góralska chałupa z trzema piętrami. Większość rzeczy jest już udostępniona, Tropicana na bieżąco jest kończona, dzisiaj zameldowano mi o uruchomieniu sztucznej fali w basenie dla dzieci. Trwają prace przy podjeździe, dlatego by nie słyszeć hałasu przy układaniu kostki brukowej, wybraliśmy pokój od strony stoku, bez widoku na miasteczko i góry. Pierwsze wrażenia z poziomu obsługi potwierdzają moje wcześniejsze zdanie o HG, że pracuje tam najlepsza i najsympatyczniejsza obsługa spośród wszystkich hoteli tej klasy w Polsce. Pokoje są duże, chociaż np. brakuje jeszcze suszarek do włosów. Korytarze są dłuuuuugie, mój syn ma frajdę i zasuwa po nich na hulajnodze. Jestem pewien, że powtórzy sukces pierwowzoru i zmonopolizuje rynek wszelkich konferencji, szkoleń, sympozjów i spotkań biznesowych w całej Polsce południowej. Trzymam za nich kciuki, bo mam dosyć gierkowskiej atmosfery Kasprowego w Zakopanym i cen z kosmosu hoteli w Szczyrku. Więcej mogę napisać po powrocie z weekendu, bo jadę tam odwiedzić moją rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle 11.07.03, 08:29 Dziękuję za opis. Do tej pory byłam tylko w Białymstoku i byłam zadowolona. Ceny wg mnie nie są zbyt wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle IP: *.introl.pl 11.07.03, 11:20 Witaj Tomaszku! A jakie są ceny np. za pokój 3-osobowy (tzn. dwoje dorosłych i brzdąc 3 latka)? Możesz się zapytać? Interesowałby mnie pokój z łazienką i ubikacją. Jaki jest koszt wyżywienia i czy można wybrać opcje z i bez wyżywienia. Jak wygląda hotel wiem, bo jestem dość często w Wiśle i Twoj opis pokrywa się z rzeczywistością. Ostatnio moja firma wykupiła nam karnety na basen właśnie w tym hotelu, więc może wybrałabym się tam na jakiś weekend... Pozdrawiam serdecznie Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 13:16 Wszystkie cenniki są podane na www.golebiewski.pl Za osiem dni (tzn.7 noclegów) pobytu wraz ze śniadaniami i obiadami oraz możliwością korzystania ze wszystkiego, wychodzi dla mojej żony i 7 letniego syna chyba 213PLN/dobę. Jak na razie są bardzo zadowoleni. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś