dereszmaria Re: Gdzie na weekend? 04.09.16, 19:03 Ja zdecydowanie polecam Ustroń. Zwłaszcza dla mieszkańców południowej Polski - szybki dojazd. Fajna baza hotelowa, moje ulubione: www.mercurewisla.pl/hotel/noclegi-ustron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: Gdzie na weekend? IP: 31.179.250.* 05.09.16, 10:03 Polecam wypad do Krakowa! Bardzo lubię to miasto, mam do niego sentyment, poza tym mam też swój ulubiony hotel Regent, w którym bardzo dobrze się czuję i chętnie do niego wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Gdzie na weekend? IP: *.centertel.pl 01.10.16, 15:53 Są czasem meijsca nieco dalej od trasy. Korzystalismy kiedyś z noclegu w Warlubiu koło Grudziądza -fajny ośrodek ze SPA wybieramnocleg.pl/noclegi/warlubie Odpowiedz Link Zgłoś
tola344 Re: Gdzie na weekend? 27.10.16, 11:40 nie wiem czy to wystarczająco romantyczne ale ostatnio z chłopakiem byliśmy na weekend w Kudowie Zdrój piękne miasteczko, cudny park muzyczny i blisko na szczeliniec i góry skalne;-)nie są to zbyt ambitne szlaki ale widoki i tak przepiękne więc polecam gorąco!!!!nocleg w villa carmen tez spoko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Gdzie na weekend? IP: 217.97.253.* 14.11.16, 21:46 Romantyczny Weekend to tylko Kraków :D Mój chłopak oświadczył mi sie na Wawelu. A ponieważ dopiero wkraczamy w dorosłe życie na nocleg wybraliśmy Schronisko Młodzieżowe na Oleandry i nie żałujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Gdzie na weekend? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.16, 12:39 Ja często jestem na Mazurach i polecam sprawdzone miejsce folwarklekuk.pl. Zapewniają sporo atrakcji (m.in. SPA). Odpowiedz Link Zgłoś
hotel_klimek Re: Gdzie na weekend? 03.01.17, 13:13 Zimową porą zapraszamy do Muszyny! Jesteśmy pewni, że w naszym hotelu znajdą Państwo odpowiedni wypoczynek! Piękna okolica i doskonała lokalizacja umożliwia dostęp do szeregu atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kazpach Re: Gdzie na weekend? 04.01.17, 21:55 A może mniej znane miejscowości .Jeśli chcesz wypocząć od zgiełku i dużych kurortów oraz zażyć świeżego powietrza to zapraszam do Rudy Kameralnej ,cicha i spokojna okolica położona na terenie Parku Krajobrazowego ,cena za nocleg 25 zł osobodoba , -można skorzystać również z śniadaniem i obiadokolacją 50 zł,dzieci do 7 lat za nocleg gratis ,zapraszamy str www.ukazka.fajnespanie.pl Proszę zadzwonić celem uzyskania więcej informacji tel 146654170 wieczorem 4 stacje narciarskich od 25 min do 05 godz Odpowiedz Link Zgłoś
noclegifotex62 Re: Gdzie na weekend? 09.01.17, 09:37 Na pewno polecamy Warszawę, romantyczny spacer po Starówce, ulicami Nowego Światu albo przepiękny pokaz światła w Ogrodzie Łazienkowskim - to wspaniałe przeżycie. Przytulne kawiarenki i restauracje, świetny klimat. A po spacerze oczywiście zapraszamy na noclegi do naszego hotelu. www.noclegi-fotex.pl i polecam pokój z dużym łożem małżeńskim :-) tel. 22 781 43 05 Odpowiedz Link Zgłoś
dereszmaria Re: Gdzie na weekend? 10.01.17, 01:21 Zdecydowanie polecam Wisłę. Byłam z mężem i było fantastycznie. Bardzo fajny hotel: www.hotelpremium.pl Dużo atrakcji na miejscu a także blisko do Czech i Słowacji - 15 minut samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
halina.wu Re: Gdzie na weekend? 11.01.17, 23:03 Może Poznań? Mam sentyment do tego miasta i często wracam tam z mężem. Każdy taki wyjazd zaliczam do udanych :) Jeśli zdecydujesz się na to miasto- polecam nocleg w Art-hostel. Mają fajną ofertę pokoi dwuosobowych z łóżkiem małżeńskim w przystepnej cenie. Lokalizacja jest na tyle dobra, że wszędzie możesz dotrzeć na pieszo- zawsze jest dobra pora na romantyczny spacer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina4567 Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.17, 16:05 Jakiś czas temu także szukałam fajnego miejsca na weekend. W końcu postawiłam z mężem na Lubelszczyznę. Zdecydowaliśmy się na hotel Słowik w Poniatowie. Hotel ten jest bardzo komfortowy. Położony jest w urokliwym miejscu w pobliży pieknego stawu. Poza tym miejscowość ta znajduje się w pobliżu Nałęczowa i Kazimierza Dolnego. Także na pewno człowiek nie będzie się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
milosnicy-historii Re: Gdzie na weekend? 18.01.17, 21:01 Do Kowar!!! Rudawy Janowickie i Kowary to bardzo ciekawe miejsca, sztolnie i kawałek ładnej historii www.youtube.com/watch?v=L1jrR-l28Sg , albo w góry Sowie i kompleks Riese. To zależy kto co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella.de.mon Re: Gdzie na weekend? 08.02.17, 23:41 Może Poznań? To piękne miasto z masą atrakcji do zwiedzania. Sama tam niedawno z mężem byłam, nocowaliśmy w Art-Hostel- tanio, a jednocześnie bardzo przytulnie i komfortowo. Mieliśmy pokój dwuosobowy, a sam hostel jest blisko centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
romankotarski71 Re: Gdzie na weekend? 17.02.17, 15:01 Zdecydowanie polecam Hotel Magellan w Bronisławowie. Spokój i cisza w otoczeniu lasów. Do tego kompleks basenowy oraz Instytut SPA. www.hotelmagellan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tola344 Re: Gdzie na weekend? 14.03.17, 11:53 APROPO słyszałam że spływ dunajcem jest mega przezyciem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojti99 Re: Gdzie na weekend? 14.03.17, 15:20 o tak to wspaniałe przeżycie, byliśmy ze znajomymi i byla to dla nas mega przygoda :)Warto wybrać się ze znajomymi , my wybraliśmy taką wycieczkę www.dreamcabkrakow.com/pl/wycieczki/Splyw-Dunajec/ i powiem Ci że super sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
turystanizinny Re: Gdzie na weekend? 17.03.17, 15:12 Polecam ciche i spokojne miejsce smile www.orlica.com/oferta/pakiety Odpowiedz Link Zgłoś
milenajajkowska Re: Gdzie na weekend? 20.03.17, 12:55 Polecam Warmińską Winnicę koło Olsztyna, natura, spokój, piękne położenie nad jeziorem. Można zamówić romantyczną kąpiel w ruskiej bani, do tego popijać produkowane tam wino (Herkus Monte) lub nalewkę pigwową. www.booking.com/hotel/pl/warminska-winnica.pl.html?label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaLYBiAEBmAEHuAEPyAEP2AED6AEBqAID;sid=74686d62001e6bf03b27fdcd345efdaf;all_sr_blocks=100475108_96896211_0_42_0;checkin=2017-03-21;checkout=2017-03-22;dest_id=-492855;dest_type=city;group_adults=2;highlighted_blocks=100475108_96896211_0_42_0;hpos=1;no_rooms=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=0a70128839f1da487247b2811cd83d563773acefX1;type=total;ucfs=1;=;lang=pl;lang_click=top;cdl=de Odpowiedz Link Zgłoś
tola344 Re: Gdzie na weekend? 19.04.17, 15:35 ja znów wywędrowałam w góry tym razem Małe Ciche koło Zakopca polecam na narty byłam w lutym...stok pod samym nosem i blisko do Kościelisk na stok tam jest naprawdę ekstra!!!blisko do Zakopanego i blisko na rusinową polane!!!! tez polecam mega widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arestas Re: Gdzie na weekend? IP: *.146.134.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.17, 07:36 Ostatnio zajawiłem się na Pojezierze Drawskie i to miejsce bym polecał na jakiś weekendowy wypad. Tylko jeśli ktoś szuka imprezowni czy głośnych deptaków, to raczej tam ich nie znajdzie. Bardziej jest to miejsce dla ludzi szukających spokoju, wyciszenia, może jakichś aktywności fizycznych. Osobiście byłem w ośrodku wypoczynkowym w Linownie, do znalezienia w necie w kilka kliknięć, naprawdę spoko miejsce, mają tam domki dla kilku osób i sporo atrakcji dla aktywnych ludzi, kajaki i rowery do wynajęcia, kitesurfing i tym podobne. W pobliżu jezioro Lubie, piękna okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
spicex Re: Gdzie na weekend? 20.04.17, 22:29 A byliście już w Wiśle? Moja dziewczyna w zeszłym tygodniu zabrała mnie do Wisły, do Rezydencji Pod Ochorowiczówką. Super obiekt, bardzo czysty, romantyczna atmosfera, nowoczesny wygląd, kapitalne śniadania... Może ich strona www nie jest za ładna, ale zobaczcie zdjęcia pokoi podochorowiczowka.pl/galeria-zdjec Te pokoje są dokładnie takie jak na foto, A ja szukam teraz czegoś jeszcze, żeby tym razem ja chcę moją dziewczynę zaskoczyć... Najchętniej pojechałbym tam znów, ale to pójście na łatwiznę... Odpowiedz Link Zgłoś
tola344 Re: Gdzie na weekend? 24.04.17, 13:12 w samej Wiśle byłam dośc dawno w innym ośrodku ale tez byłam zadowolona polecam Wisłę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacQ Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.17, 22:00 Polecam wszystkim fajny Hotel Diament hotel-diament.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agabellka Re: Gdzie na weekend? 26.04.17, 09:03 Jak dla mnie Pałac w Arkadii oraz pobliski zespół pałacowo-parkowy w Nieborowie. W tym zestawieniu znalazł się na 7 pozycji, wg mnie zasługuje na top3 www.noclegowo.pl/przewodnik/13-miejsc-w-polsce-pachnacych-miloscia/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdziuchaem Re: Gdzie na weekend? 05.05.17, 19:46 a ja polecam weekend w Polanicy Zdroju, jest tam świetny hotel ze spa - Bukowy Park, w którym można się na maksa zrelaksować i odpocząć. mają też świetną kuchnię i fajny wystrój w środku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dhari Re: Gdzie na weekend? 26.05.17, 08:46 Wg mnie miejscem wartym odwiedzenia są noclegi nakło nad notecią. Bardzo piękny hotel, otoczony przyjemnym parkiem. Dla osób lubiących spokój jak i tych lubiących aktywny wypoczynek atrakcji nie zabraknie. Bardzo lubię od czasu do czasu odwiedzać to miejsce. Innym atutem przemawiającym za jest jedzenie. Ich kucharz to istny mastercheff :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdziuchaem Re: Gdzie na weekend? 07.06.17, 11:25 ja mogę polecić Polanicę Zdrój, świetne miejsce na weekend - pojechałam tam z mężem i mega odpoczęliśmy, świetne spa, smaczna kuchnia, a do tego w samej Polanicy fajny klimat i można zrobić sobie dużo wycieczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia1993x1 Re: Gdzie na weekend? 13.07.17, 12:29 Ostatnio na weekendowy wypad pojechaliśmy z narzeczonym w Bory Tucholskie, moge polecić miejscowość Wycinki. Piękne krajobrazy dużo szlaków do spacerowania, niezwykłe miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ewwa868 Re: Gdzie na weekend? 23.07.18, 13:08 fajnym miastem na weekend jest tez Sandomierz albo Kazimierz Dolny. Kraków czy Wrocław są piękne, ale tutaj jest bardzo duzo turystów. Mnie osobiście bardzo meczą takie tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś