Dodaj do ulubionych

Kazimierz n/Wisłą

IP: *.acn.pl 19.08.03, 17:47
Nocleg kosztuje 30 zł.
Za dzieciaka 20 zł.
Takie tam są chyba ceny?
A może macie sprawdzoną kwaterę?
Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Kazimierz n/Wisłą IP: *.tele2.pl 20.08.03, 17:51
      Adasiu,
      rzeczywiscie ceny na kwaterach takie są. Nie wiem czy dla ciebie to drogo czy
      tanio, ale Kazimierz nie jest tanim miejscem.
      Lubią to miasteczko warszawiacy, lubliniacy i nie tylko. Hotele kosztują ok.
      200 zł za dwuosobowy pokój. A kwatery najlepiej obejrzeć na miejscu.
      Zajrzyj na stronę www.kazimierzdolny.pl jest tam sporo adresów domów które
      oferują pokoje.
      Pozdrawiam :-)
      • Gość: Adaś Re: Kazimierz n/Wisłą IP: *.acn.pl 21.08.03, 10:16
        Dziękuję!!
    • Gość: WaldiP Re: Kazimierz n/Wisłą IP: 212.244.195.* 22.08.03, 11:49
      Kazimierz n/Wisla jest przepiekny, ale rzeczywiscie drogi (piwo kosztuje 6 zl)
      Ale jezeli masz samochod, to szukaj kwatery w wioskach w poblizu miasta, tam na
      pewno bedzie taniej
      • Gość: kak Re: Kazimierz n/Wisłą IP: *.stacje.agora.pl 22.08.03, 12:08
        A ja proponuję SUPER miejsce- choć ciut dalej... Jeśli masz samochód, to z
        przeprawą Wisłą będziesz w Kazimierzu po 20 munitach!

Polecam wspaniałe miejsce do ”agrowczasowania”. Cudowni Radomiacy, którzy kilka
        lat temu postanowili wynieść się na wieś oferują drewniany dom- autentyczną
        wiejską chatę- jednak ze wszystkimi wygodami dla Nas ”miastowych”. Świetnie
        urządzone 65 metrowe wnętrze. Niesamowita, nieskaona cywilizacją wieś. Świetna
        baza wypadowa do Kazimierza Dolnego (jakieś 30 km- z atrakcyjną przeprawą przez
        Wisłą), Janowca i Sandomierza. Na miejscu możliwość wielogodzinnych spacerów po
        łąkach i polach, wokół pięknych stawów. Miejscowość- SADKOWICE. Mam kilka
        zdjęć - mogę przesłać. Telefon do gospodarzy: Bożena i Krzysztof Rutkowscy:
        (048) 376 60 35, tel.kom: 0607 276 154
        • Gość: verbena Re: Kazimierz n/Wisłą IP: *.acn.waw.pl 22.08.03, 14:00
          Jeżeli Ci to nie sprawi kłopotu, to poprosiłabym o zdjęcia. Mniej więcej czegoś
          takiego szukam na wrzesień . A jakie tam są mniej więcej ceny za nocleg?
          Mój adres: verbena@gazeta.pl
          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka