Dodaj do ulubionych

gustownie urządzone pensjonaty - lista

• basiak_1 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 05.06.11, 20:06
      Polecam, na Podlasiu :
      www.relaks-holny.pl
    • Gość: Felipe Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.11, 13:28
      Moim zdaniem bezkonkurencyjna jest Vena Club (www.venaclub.com).
      Mają tak piękne i stylowe wnętrza, że można tam robić sesje zdjęciowe nawet bez specjalnego przygotowania. Super miejsce.
    • ciastolinka88 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 16.08.11, 12:47
      Coraz więcej właścicieli pensjonatów rejestruje się na portalu Ideatur, tworzy się tam spora baza miejsc wypadowych w Polsce. Sama ostatnio znalazłam tam w ostatniej chwili fajne miejsce na długi sierpniowy weekend i co jest fajne - na bieżąco pokazuje się tam ilość wolnych miejsc w danym ośrodku, możliwość rezerwacji etc.
    • Gość: Ana Re: Z czystym sumieniem polecam kwaterę IP: *.145.246.94.ip4.artcom.pl 25.08.11, 20:41
      w Dziwnowie przy ul. Parkowej 4, u pana Jankowiak Tomasz. Ma świetne rozmieszczenie pokoi dla czteroosobowej rodziny lub np. dwóch par. Wspólne wejście i aneks kuchenny w korytarzu i dwa osobne pokoje z łazienkami. Pokoje duże i naprawdę ładnie urządzone, tak samo łazienki. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. Duży balkon. Do plaży 60m, do centrum też z 60m. A mimo to w bardzo spokojnym miejscu. A wszystko to kosztowało w tym roku przynajmniej 50 zł od osoby. Mają jeszcze podobno mieszkanie dwupokojowe w domu obok, trochę tylko droższe. Naprawdę polecam, byliśmy mile zaskoczeni. A właścicieli nie widzieliśmy przez cały pobyt, bo mieszkają gdzieś indziej.
    • geomax Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 12.09.11, 08:52
      www.kochamwies.pl/agroturystyka/gospodarstwa
      Korzystałem - polecam !
    • Gość: q Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 14:41
      polecam oryginalną agroturystykę dompodsowa.pl - 35 zł/nocleg
    • pemo78 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 11.12.11, 19:26
      Witam moja propozycja to:
      www.wczasynamaxa.pl/obiekt_detale.php?obid=7
      Pozdrawiam
    • pemo78 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 02.01.12, 13:32
      Witam moja propozycja to willa lena Szklarska Poręba apartamenty typu studio polecam.
      www.wczasynamaxa.pl/obiekt_detale.php?obid=9Pozdrawiam
    • Gość: Oleśniczanin Agroturystyka w Miliczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 17:52
      Fajny temat... będąc w zeszłym roku w okolicach Milicza, znalazłem bardzo fajne miejsce, ślicznie urządzony dom z możliwością wynajmu pokoi. Moim zdaniem wyróżnia się zdecydowanie pośród innych, tego typu obiektów: bardzo dobrymi warunkami, wystrojem, klimatem no i co najważniejsze, bardzo atrakcyjnymi cenami za nocleg :) Salon z kominkiem, no i te pokoje... takiej ilości ozdób jeszcze w agroturystycznym obiekcie nie widziałem ;) Z czystym sumieniem polecam : Pokoje gościnne Przy Lesie
    • lafenda Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 12.01.12, 21:51
      Ja gorąco polecam Swystowy Sad w Ropkach w Beskidzie Niskim, niezwykłe miejsce, nas zachwyciło. Spędziliśmy tam z mężem cudowny weekend i jeszcze na pewno wrócimy :) Na moim blogu opisałam nasz wypad, zapraszam :)

Pozdrawiam
      Joanna
      • Gość: gość Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: 195.20.110.* 06.03.12, 12:31
        www.skala.karpacz.pl/300,start.html
    • Gość: bd Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.12, 21:24
      Ja mam doświadczenie z Pod Gadającym Kotem w Długopolu Zdroju, w Kotlinie Kłodzkiej www.noclegi-dlugopolezdroj.pl
      Fajny, tani pensjonat i do tego z gustem urządzony. Właściciele oryginalni i dyskretni, spokój tam, choć jednocześnie w centrum miejscowości. Wszędzie blisko.
      Fajne odkrycie:)
      • Gość: gość P.G. Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: 195.20.110.* 08.03.12, 12:44
        www.karpacz.fajnyapartament.pl/
    • marcin_zabielski Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 11.03.12, 12:52
      myślę że warto rozważyć wyjazd do Łeby. Jak się zatrzymasz dalej od centrum to będzie wyjątkowo spokojnie i odpoczniecie bez problemu. Jak chcesz poszukać jakiś noclegów to sprawdź tutaj: noclegi łeba
    • Gość: lidia123 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.12, 11:37
      polecam Gorce
      Pensjonat pod Lubaniem
      Ochotnica dolna
      osiedle Lubańskie 28 tel 48\509 54 69 48 \518 769 238
      super warunki i niedrogo
    • masiczka gustownie urządzone pensjonaty - lista 17.08.12, 11:27
      Byłam, sprawdziłam i serdecznie polecam odpoczynek w sudetach :-)
      www.dwaborsuki.pl/
      • Gość: Beata Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 22:17
        Witam. Jeśli szukaciem, jak ktoś pisał "cichego, spokojnego miejsca, gdzie można się ukryć przed światem, czuć jak w domu i zachować możliwie największą prywatność, w przystępnej cenie,gdzie jednoczesnie nie odpoczywa prawie nikt inny..." to bardzo polecam agroturystykę w Pałacu Rozpętek. Bardzo klimatyczne miejsce, gdzie rzeczywiście można wypocząć. Super warunki (nowe stylowe pokoje z łazienkami) za bardzo przyjemne ceny. Do tego domowe, smaczne jedzenie. Strona www.palacrozpetek.pl
        • dunia34 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 28.08.12, 22:58
          Polecam "Łubianowe Wzgórze" koło Nałęczowa, w którym spędziłam romantyczny weekend. Gustownie urządzone pokoje, miła obsługa, bardzo dobra kuchnia.
          • deoand Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 29.08.12, 00:09
            Puszcza Białowieska =konkretnie Białowieża - Pensjonat Gawra . Polecam bez wahania !
            • hotels1 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 29.08.12, 10:07
              Pensjonat w Gdyni - Willa Akacja
              www.willa-akacja.pl
              • masiczka gustownie urządzone pensjonaty - lista 16.09.12, 08:03
                Polecam Bieszczady i okolice, a nocleg w bardzo fajnej chacie
                www.chatasanna.pl
            • zembiczek Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 14.05.13, 19:44
              Też polecam Gawrę w Białowieży. Byłam 3 rayz na Wielkanoc. Najlepiej brać dworek- najładniejsze pokoje.
    • mazinka Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 16.09.12, 18:08
      W Ustrzykach Dolnych Villa Neve - niby w centrum, ale w bocznej uliczce, cicho, spokojnie. Ze śniadaniem. Bardzo eleganckie pokoje za przyzwoitą cenę. Polecam.
      Zajrzyj tutaj.
      • Gość: Ewa Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.rev.numericable.fr 17.09.12, 13:20
        Szkoda ze nie znalam tego adresu w Ustrzykach. Pojechalam do Cisnej gdzie okropnie nacielam sie na pokoj ( dla szczurow) "U Miroslawy". Po przemeczeniu sie przez jedna noc zmienilam na dom Centrum, gdzie bylo zaledwie " do wytrzymania". Szkoda ze w tych pieknych Bieszczadach za hotelarstwo ( na czarno), biora sie ludzie bez pojecia o tym zawodzie; Mi beznadziejne warunki mieszkaniowe popsuly pobyt w tym pieknym regionie.
        • gosionica Mrągowo, Pobierowo, Murzasichle 19.09.12, 14:17
          www.zielonydomek.com.pl/
          naszachata.spanie.pl/
          www.tajgolka.pl/
          • yoovanka Re: Mrągowo, Pobierowo, Murzasichle 14.05.13, 08:37
            Dobra okazja do odświeżenia wątku bo wyszukałam kolejne piękne miejsce :)
            www.nowagorka.pl/home
            • zembiczek Bieszczady 14.05.13, 19:47
              Polecam " Chata Magoda" . Z tym, że dla rodzin bez małych dzieci, bo właścicielka chyba nie przepada. Tak wyczułam, ale mogę się mylić. Miejsce bajeczne, jedzenie dobre, pokoje dobrze i gustownie urządzone.
              • Gość: zbyszek Re: Bieszczady IP: *.icpnet.pl 06.06.13, 18:01
                Zgadzam się z ta opinią. Miejsce super, ale zachowanie właścicielki spowodowane obecnoscia naszego dziecka (6 lat, wiec nie takie małe, kumające :) ) zepsuło atmosferę pobytu. Staraliśmy sie jak najmniej przebywać w domu bo czuliśmy sie tam źle. Chyba łatwiej napisać, ze nie przyjmują dzieci do jakiegoś wieku i tyle.
    • nokoro Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 07.06.13, 18:56
      Ośrodek Wczasowy Zielona Skarpa (dawna Adria)
      zielonaskarpa.eu/
      77-200 Miastko, Świeszyno 32
      tel. kom. 516 166 446

• Gość: bard Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.183.221.249.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.06.13, 21:32
      Leśniczówka Jednorożec
      www.lesniczowka.mazury.pl

lub Kolonia mazurska Mierki
      www.koloniamazurska.pl

bajkowe miejsca na polanie w lesie bez sąsiedztwa niedaleko jezior .konie łodzie rowery spływy
      Polecam
    • www.domekbabci.pl Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 11.06.13, 00:10
      yoovanka napisała:

> Witajcie,
      > mam propozycje - wpisujcie proszę namiary na pensjonaty, ktore zachwycily Was
      > swoja wizualną stroną; urządzone swiadomie, gustownie i w dobrym stylu. Zalezy
      > mi szczegolnie aby na liscie znalazly sie kwatery w przystepnych cenach.
      > Oczywiscie wiem, ze gusta i pojecie 'przystepnej ceny' sa rozne ale sprobujmy..
      > .
      >
      > na poczatke proponuję:
      > www.izbica.com.pl/
      > www.sudety.info.pl/chatka_cyborga/

No właśnie :)))) ....są gusta i guściki :)))))))
      Pozdrawiam serdecznie .
    • normalna_ja Ktoś coś dopisze? Tylko bez reklam, pls... n/t 18.10.13, 14:23
    • yoovanka Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista 07.09.14, 19:46
      Jesteśmy już prawie po sezonie letnim 2014 więc zapraszam do dalszego budowania wątku.
      Ja proponuję na listę wpisać Tartak w Dolinie Bobru - piękne miejsce nie tylko dla wędkarzy.
      www.tartaknadbobrem.com/
      • Gość: fela Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.14, 11:53
        Zdecydowanie hotel Holland House Takiego miejsca jeszcze nie widziałam. Bardzo ciekawy wystrój sal konferencyjnych, restauracji, pokoje urządzone stylowo. Polecam.
      • Gość: Sarius88 Re: gustownie urządzone pensjonaty - lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.16, 12:35
        Polecam Czarną Górę apartamenty.czarnagora.pl/ - dużo przestrzeni, przytulnie. Do tego jest SPA,basen i sauna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka