Gość: Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:35 Szukam jakiegoś fajnego miejsca pod Warszawą, gdzie można pojechać z mezem i dziećmi. Znacie jakiś hotel warty odwiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kw Re: Dokąd pod Warszawę? IP: 212.160.99.* 06.08.08, 14:14 O tym już było wiele razy na tym forum, poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mielek1 Re: Dokąd pod Warszawę? 07.08.08, 12:48 szkoda, ze zazwyczaj takie pytania umieraly, bo nikt na nie nie odpowiadal... Odpowiedz Link Zgłoś
fajne-miejsce Re: Dokąd pod Warszawę? 07.08.08, 13:03 fajne-miejsce.pl/?showplace=83181911 fajne-miejsce.pl/?showplace=31298789 fajne-miejsce.pl/?showplace=10922383 a jak cos znajdziesz fajnego w ten weekend to mozesz na tej stronce dopisac jakies ciekawe miejsce. fajnie by bylo stworzyc taka baze ciekawych miejscowek. pozdrawiam olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.halleracaffe.broadband.pl 07.08.08, 22:53 Ja polecam Sielanke. To niedaleko warki jest. fajne SPA, konie i dobre jedyenie. super mi tam było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:48 Cześć ja też byłam w Sielance. Mam taki pomysł może zbierzemy wszystkich, którzy wyjechali do Sielanki i zrobimy własne forum. Moim skromnym zdaniem to byłoby ciekawe. Byłoby też fantastycznie umówić się i razem tam pojechać odpocząć. Pozdrawiam wszystkich sielankowiczów Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
przystojniak_1 Re: Dokąd pod Warszawę? 09.08.08, 19:48 Co to za sielanka o której tyle mówicie? Jeśli tam jest tak fajnie Ewelina to mi powiedz dlaczego. No i czy możecie mi dać link do strony tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 11:57 Oczywiście, że mogę ci dać adres. wejdż na www.sielanka.pl i koniecznie napisz co myślisz przystojniak. jestem ciekawa twojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
przystojniak_1 Re: Dokąd pod Warszawę? 28.08.08, 13:49 No to wszedłem na ich stronę Ewelina. Powiem ci, że to wygląda interesująco. zwłaszcza ośrodek konny wydaje się być suuuuuuper. Odpowiedz Link Zgłoś
imations1 Re: Dokąd pod Warszawę? 09.08.08, 22:35 agroturystyka.turystyka.pl 160 km od Wa-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.chello.pl 13.08.08, 12:10 Byłem w sielance z dziewczyną i gorąco wszystkim polecam taki weekendowy wyjazd. Jeżeli ktoś lubi konie tak jak ja, to jest idealne miejsce. Ładny pokój, dobre jedzenie. Aneta była bardzo zadowolona z zabiegów spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 14:00 Cześć. Chciałam wam powiedzieć, że skorzytsałam z waszej rady i pojechałam do Sielanki. Jestem bardzo zadowolona. Wróciłam do Warszawy wczoraj wypoczeta i po fajowych zabiegach na SPA. Było mi tam na prawde bardzo dobrze. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała. Miałam ochote iść na spacer do lasu i nad rzekę, chciałam też spróbować pojeździć konno, ale ostatecznie została w SPA. Mają też znakomite jedzenie o tym nikt z was jeszcze nie napisał, więc jestem pierwsza:-) Krótko mówiąc pobyt był udany...nawet bardzo udany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm mmm Re: Dokąd pod Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 14:32 z tego co widze wyzej juz ktos napisal o jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
ilkalakoi Re: Dokąd pod Warszawę? 23.11.21, 12:54 Bardzo fajnie jest w Hotelu Złote Runo w Karolinie. Byliśmy tam podczas ostatniego weekendu. Przyjemny hotel idealna baza na wypady po okolicy. Pokoje komfortowe, bardzo dobre śniadania. Przystępne ceny i miłą obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
agkadwokat Re: Dokąd pod Warszawę? 03.12.21, 10:32 Ja Proponuję mimo wszystko wycięczkę do naszego Wrocławia, na zywo sobie można zobaczyć, czyż nie jest piękny Wrocław, airmax.pl/kamery/wroclawpanorama Odpowiedz Link Zgłoś