Dodaj do ulubionych

PUSZCZA BIAŁOWIESKA

IP: 62.233.164.* 26.10.03, 09:00
Witam
Mam zamiar pojechać w tamte rejony i prosze o pomoc. Szukam kwatery, czy ktoś
może podać jakieś fajne kwaterki w tamtym rejonie?

Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł - zozol Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 10:33
      Kwater w okolicy Puszczy Białowieksiej jest mnóstwo. Ja osobiście spałem w
      świetlicy samrządowej w Lewkowie Starym. Warunki średnie, dość tanio. Im dalej
      od Białowieży tym taniej. W samej hajnówce jest kilka noclegów, ale nie znam
      ich standardu i ceny. Polecam przejść się trasą wokół uroczuska Głuszec. No i
      oczywiście Białowieża, rezerwat pokazowy żubrów i inne. Powodzenia/.
      • Gość: Marcin Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 62.233.164.* 26.10.03, 11:47
        Dzięki
      • Gość: MISIA JAGODNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:48
        Moja baza to kwatera agroturystyczna w Jagodnikach,kawałek asfaltem od
        Hajnówki,w stronę zalewu w Dubiczach Cerkiewnych.
        Jagodniki 34 a
        pani Luba Fiedoruk
        tel. 0 85 685 30 37
        Cena 20-25 zł za nocleg , można poprosić o wyżywienie.Ładny drewniany dom z
        ogrodem i miejscem na grilla.Co prawda blisko szosy , ale spokojnie,z tarasu
        widok na pola i obrzeże puszczy.
        Pozdrawiam
        misia@street.pl
    • Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:47
      Gospodarstwo Agroturystyczne
      Helena Szlachciuk
      Pogorzelce 42
      17-230 Białowieża
      tel: (85) 681 27 93

Przemili gospodarze, warunki rewelacyje, oddzielny dom dla gości, w domu 4
      pokoje, w których może spać od 2 do 4 osób (duże, rozkładane, nowe łóżka ok.
      160 cm na 200 cm). Jeden z pokoi ma aneks kuchenny i kominek. Gospodyni serwuje
      potrawy regionalne (placki, pierogi itp.) na życzenie może być dziczyzna. Na
      miejscu można zrobić grill i ognisko. Właściciel ma konie, więc można się
      wybrać na przejażdżkę po puszczy w siodle, bryczką lub saniami (zimą). Można
      też wypożyczyć rowery, wszędzie czysto, wszystko nowe. Wieczorami gospodarz
      opowiadał nam o żubrach i puszczy. Były to naprawdę świetne wakacje. Mój roczny
      synek spał sobie w hamaku, wszędzie trawa, więc dzieci i pies mogły się
      wybiegać do woli.

• Gość: miczka Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 195.85.227.* 27.10.03, 14:06
        Byłam w ub.weekend u Pani Heleny SZachciuk (namiar znalazłam właśnie tu na
        forum). Urocza kobieta, wspaniale gotuje, wie, na czym polega biznes
        agroturystyczny. Bedziemy tam wracać, bo opuszczałam to miejsce z żalem że
        muszę wracać do W-wy...
        • Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:16
          A no to witam po powrocie. Jeśli to Ty pokazywałaś mój wpis tutaj, to właśnie o
          Was P. Helenka mówiła, kiedy dzwoniła z podziękowaniem z polecenie ich domku.
          Przemili ludzie prawda?
          • Gość: miczka Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 195.85.227.* 28.10.03, 15:05
            Naprawdę zadzwoniła p. Helenka do Ciebie i podziękowała? Fajnie. Ja zadzwoniłam
            do niej wczoraj i podziękowałam jeszcze raz za wspaniały pobyt.
            Swoją drogą jak niesamowitą siłę ma internet- gdyby nie to forum to nigdy byśmy
            tam nie trafili.
            Czy wybieracie się tam jeszce kiedys? Może się jakoś "zegramy?"
            • Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 09:51
              Prawdopodobnie odwiedzimy Pogorzelce w sierpniu. Obowiązkowo pomęczymy
              koniki :) i pozachwycamy się dziką przyrodą. Utłuczemy także małe stadko
              komarów :) Może się spotkamy.
              Pozdrowienia
              Kasia
    • Gość: Syrena Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 217.153.180.* 27.10.03, 15:11
      A ja polecam Hotel Białowieski w Białowieży. Jest bardzo przyjemnie (sauna,
      jaccuzi), pyszne jedzonko, możliwość zorganizowania wycieczek. www. hotel-
      bialowieza.pl
      Pozdrawiam
      Syrena
      • Gość: tzynk Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 17:21
        Niestet jest także bardzo drogo. Poza tym, może to nie wina obsługi hotelu, ale
        przbywając na konferencję w tym hotelu miałem zapewniony tam nocleg. Okazało
        się po przyjeździe, że nie ma miejsc. Wysłano mnie do innego hotelu. Tam też
        nie było. Dopiero za trzecim razem się udało. Warunki były dużo gorsze, hotel
        starszy, łazienka na 2 pokoje. Przy tym cena została ta sama. Jedyny plus,
        całkiem duży, to kontakt z przyrodą, bo hotel stoi w parku za muzeum. Bodajże
        myśliwski nazywa się.
    • Gość: Marcin Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 62.233.164.* 27.12.03, 10:04
      pODCIĄGAM TEMAT :-)) wYBACZCIE
      • Gość: Marcin Czy jeszcze jakieś kwatery IP: 62.233.164.* 23.02.04, 16:27
        Czy ktoś zna jeszcze jakieś dobre kwatery w Białowieży
        • Gość: Marcin MAJOWY WEEKEND W BIALOWIEŻY IP: 62.233.164.* 23.02.04, 16:33
          W Pogożelcu już nie ma miejsc, taka szkoda
          Szukam kwatery na weekend majowy
          Mój adres ogmar@autograf.pl
          • Gość: MISIA Re: MAJOWY WEEKEND W BIALOWIEŻY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:30
            Pisałam już w zeszłym roku: Jagodniki 34 a pani Luba Fiedoruk, za Hajnówką(
            tel. 0 85 685 30 37).W Białowieży będzie dużo turystów w maju:)
            Pozdrawiam
            misia@street.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka