Gość: Marcin IP: 62.233.164.* 26.10.03, 09:00 Witam Mam zamiar pojechać w tamte rejony i prosze o pomoc. Szukam kwatery, czy ktoś może podać jakieś fajne kwaterki w tamtym rejonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł - zozol Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 10:33 Kwater w okolicy Puszczy Białowieksiej jest mnóstwo. Ja osobiście spałem w świetlicy samrządowej w Lewkowie Starym. Warunki średnie, dość tanio. Im dalej od Białowieży tym taniej. W samej hajnówce jest kilka noclegów, ale nie znam ich standardu i ceny. Polecam przejść się trasą wokół uroczuska Głuszec. No i oczywiście Białowieża, rezerwat pokazowy żubrów i inne. Powodzenia/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA JAGODNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:48 Moja baza to kwatera agroturystyczna w Jagodnikach,kawałek asfaltem od Hajnówki,w stronę zalewu w Dubiczach Cerkiewnych. Jagodniki 34 a pani Luba Fiedoruk tel. 0 85 685 30 37 Cena 20-25 zł za nocleg , można poprosić o wyżywienie.Ładny drewniany dom z ogrodem i miejscem na grilla.Co prawda blisko szosy , ale spokojnie,z tarasu widok na pola i obrzeże puszczy. Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:47 Gospodarstwo Agroturystyczne Helena Szlachciuk Pogorzelce 42 17-230 Białowieża tel: (85) 681 27 93 Przemili gospodarze, warunki rewelacyje, oddzielny dom dla gości, w domu 4 pokoje, w których może spać od 2 do 4 osób (duże, rozkładane, nowe łóżka ok. 160 cm na 200 cm). Jeden z pokoi ma aneks kuchenny i kominek. Gospodyni serwuje potrawy regionalne (placki, pierogi itp.) na życzenie może być dziczyzna. Na miejscu można zrobić grill i ognisko. Właściciel ma konie, więc można się wybrać na przejażdżkę po puszczy w siodle, bryczką lub saniami (zimą). Można też wypożyczyć rowery, wszędzie czysto, wszystko nowe. Wieczorami gospodarz opowiadał nam o żubrach i puszczy. Były to naprawdę świetne wakacje. Mój roczny synek spał sobie w hamaku, wszędzie trawa, więc dzieci i pies mogły się wybiegać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczka Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 195.85.227.* 27.10.03, 14:06 Byłam w ub.weekend u Pani Heleny SZachciuk (namiar znalazłam właśnie tu na forum). Urocza kobieta, wspaniale gotuje, wie, na czym polega biznes agroturystyczny. Bedziemy tam wracać, bo opuszczałam to miejsce z żalem że muszę wracać do W-wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:16 A no to witam po powrocie. Jeśli to Ty pokazywałaś mój wpis tutaj, to właśnie o Was P. Helenka mówiła, kiedy dzwoniła z podziękowaniem z polecenie ich domku. Przemili ludzie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczka Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 195.85.227.* 28.10.03, 15:05 Naprawdę zadzwoniła p. Helenka do Ciebie i podziękowała? Fajnie. Ja zadzwoniłam do niej wczoraj i podziękowałam jeszcze raz za wspaniały pobyt. Swoją drogą jak niesamowitą siłę ma internet- gdyby nie to forum to nigdy byśmy tam nie trafili. Czy wybieracie się tam jeszce kiedys? Może się jakoś "zegramy?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 09:51 Prawdopodobnie odwiedzimy Pogorzelce w sierpniu. Obowiązkowo pomęczymy koniki :) i pozachwycamy się dziką przyrodą. Utłuczemy także małe stadko komarów :) Może się spotkamy. Pozdrowienia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 217.153.180.* 27.10.03, 15:11 A ja polecam Hotel Białowieski w Białowieży. Jest bardzo przyjemnie (sauna, jaccuzi), pyszne jedzonko, możliwość zorganizowania wycieczek. www. hotel- bialowieza.pl Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzynk Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 17:21 Niestet jest także bardzo drogo. Poza tym, może to nie wina obsługi hotelu, ale przbywając na konferencję w tym hotelu miałem zapewniony tam nocleg. Okazało się po przyjeździe, że nie ma miejsc. Wysłano mnie do innego hotelu. Tam też nie było. Dopiero za trzecim razem się udało. Warunki były dużo gorsze, hotel starszy, łazienka na 2 pokoje. Przy tym cena została ta sama. Jedyny plus, całkiem duży, to kontakt z przyrodą, bo hotel stoi w parku za muzeum. Bodajże myśliwski nazywa się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PUSZCZA BIAŁOWIESKA IP: 62.233.164.* 27.12.03, 10:04 pODCIĄGAM TEMAT :-)) wYBACZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Czy jeszcze jakieś kwatery IP: 62.233.164.* 23.02.04, 16:27 Czy ktoś zna jeszcze jakieś dobre kwatery w Białowieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin MAJOWY WEEKEND W BIALOWIEŻY IP: 62.233.164.* 23.02.04, 16:33 W Pogożelcu już nie ma miejsc, taka szkoda Szukam kwatery na weekend majowy Mój adres ogmar@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: MAJOWY WEEKEND W BIALOWIEŻY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:30 Pisałam już w zeszłym roku: Jagodniki 34 a pani Luba Fiedoruk, za Hajnówką( tel. 0 85 685 30 37).W Białowieży będzie dużo turystów w maju:) Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś