Dodaj do ulubionych

Nocleg w Krakowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 07:32
Chciałabym wybrać się na wekend do Krakowa. Poszukuję jakiegoś
fajnego hotelu, pensjonatu w Krakowie. Zależałoby mi, aby
zlokalizowany był w pobliżu centrum, aby spacerkiem można dotrzeć do
Starego Miasta i aby posiadał parking. Może ktoś, kto zna Kraków
mógłby mi coś polecić ?? Z góry dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • impresja_switu Re: Nocleg w Krakowie 20.02.09, 17:53
      Polecam Hotel Aston. Jest zlokalizowany praktycznie przy samym
      centrum (ul. Długa), czyli ok. 5 minut spacerku na Rynek:) To
      sprawdzone miejsce, schludne, przytulne, ciche, posiada atrakcyjne
      ceny. Można dowiedzieć się o nim więcej na stronce www.spanie.com.
      Serdecznie zapraszam do Krakowa;)
    • Gość: krak Re: Nocleg w Krakowie IP: *.uni.lodz.pl 25.02.09, 10:59
      www.noclegowo.pl/noclegi/krakow/ - tutaj na dole masz mapę ze wszystkimi
      obiektami. możesz wybrać sobie wg lokalizacji albo wcześniej podać kryteria...
      • Gość: smok waelski Re: Nocleg w Krakowie IP: *.ismedia.pl 25.02.09, 14:48
        Apartamenty z duszą ;Hotello.Pl
    • Gość: annna Re: Nocleg w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:30
      Osobiście wypróbowałam PREMIUM HOSTEL, który na rynku turystycznym jest taką
      perełką. Niskie ceny super standard. Podobało mi się tam, ponieważ jest to
      bardzo przytulne miejsce z super warunkami, pokoje prywatne z łazienkami i
      śniadaniem (skromnym ale fajnym) :D Polecam wypróbujcie ;) www.premiumhostel.pl
    • Gość: emilia_apartamenty Re: Nocleg w Krakowie IP: 192.166.203.* 06.06.13, 16:53
      Witam :)) mam dwa przepiekne apartamenty na Florianskiej i jeden na kazimierzu do ktorych serdecznie zaprasza:)) Same centrum :))) prosze o kontakt tel 793930314 lub mailowy emikisiel@gmail.com :)

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam
      Emilia
      • agulka04 Re: Nocleg w Krakowie 06.06.13, 20:17
        forum.gazeta.pl/forum/w,192,133382610,133382610,Krakow_hotel_pensjonat_itp_byle_nie_za_drogo_.html
        W tym roku jedziemy tutaj:
        adapokoje.nocowanie.pl/
    • Gość: _nightingale_ Re: Nocleg w Krakowie IP: 192.166.203.* 12.07.13, 07:17
      polecam hostel Panda na Kazimierzu :) doskonała lokalizacja i świetna atmosfera. bardzo przystepne ceny, nawet w środku sezonu (30zł!) w połączeniu z dogodnymi warunkami
    • caesar_pl Re: Nocleg w Krakowie 14.07.13, 18:30
      malo hoteli w Krakowie ma parking.Te powyzej nie maja.Uwazaj na oszustow.Ja szukalem pare tygodni hotelu w Krakowie.Zaden nie ma parkingu.A jesli pisza ze maja to w poblizu platny.Kosztuje 20-40 zlotych na dzien.Dziekuje...Lepiej wziac 2-3 km po za centrum i Taxi - kosztuje 15 zl.
      • sandra1301 Re: Nocleg w Krakowie 17.07.13, 21:37
        a ja polecam wynajem apartamentu. Takowych tu nie brakuje i zawsze to większa swoboda i wygoda niż hotel.
        • Gość: johny54 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.stargard.mm.pl 14.08.13, 20:48
          Jeśli szukacie hoteli w krakowie odwiedźcie stronę accorhotels, gdzie możecie zapoznać się z ich ofertą oraz ew. dokonać rezerwacji pokoju.
          • Gość: Arielek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.echostar.pl 14.10.13, 17:13
            A ja polecam www.cracowonline.com.pl , bo to najdokladniejsza i najbardziej aktualna baza hoteli w Krakowie... Wszystko ładnie, przejrzyście. :) Pozdrawiam
            • Gość: Arielek2 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.13, 16:31
              A ja polecam www.cracowonline.com.pl/, bo to najdokladniejsza i najbardziej aktualna baza hoteli w Krakowie... Wszystko ładnie, przejrzyście. :) Pozdrawiam
    • marek.111 Re: Nocleg w Krakowie 14.10.13, 18:07
      Dużo tego jest.... może spróbuj złożyć zapytanie o nocleg tutaj. Mi właśnie tak się udało, na maila dostałem info o cenach i wolnych terminach, także może i Ty coś znajdziesz w ten sposób.
    • Gość: Malwina Re: Nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 20:01
      ja mogę Ci polecić www.antiqueapartments.pl/- bardzo eleganckie pokoje, a sam hotel znajduje się w Centrum Krakowa
    • Gość: kalho Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 12:26
      ja ostatnio odkryłam, że bardzo fajnym miejscem na to, żeby się zatrzymać i spędzić kilka dni w Krakowie jest Hotel Niebieski. Położony na Salwatorze, więc wszędzie jest bardzo blisko, jest też spa i doskonała kuchnia.
    • kamilbasiak Re: Nocleg w Krakowie 09.12.13, 10:46
      Fajny nocleg trafiłem kiedyś będąc w Krakowie a mianowicie Hotel Jan tutaj jest ich strona www.hotel-jan.com.pl można zabookować sobie nocleg online, ale jak przybyłem na miejsce to były wolne pokoje akurat.
    • Gość: donkiszot Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 14.12.13, 18:18
      o fajnie, w Krakowie jest cudnie, ja kocham to miasto, zawsze się coś dzieje. Można pozwiedzać, albo pospacerować, a jak szukasz hotelu, to myślę, że ten www.rthotels.com.pl/hotele/rt-regent.html będzie dla ciebie dobry, głównie ze względu na świetną lokalizację.
    • mar_cu Re: Nocleg w Krakowie 03.02.14, 13:19
      Apart Hotel jest z pewnością najlepszym hotelem w którym miałem w tym mieście przyjemność spać
      • Gość: Karolina Michniak Re: Nocleg w Krakowie IP: 85.12.5.* 12.02.14, 12:44
        Ja bym skorzystała z jakiejś dobrej wyszukiwarki noclegów. Np. fajnenoce.pl
        Wygodnie można przeglądać i wybrać sobie to, co nam naprawdę pasuję.
    • metideaea Re: Nocleg w Krakowie 14.02.14, 16:44
      Gość portalu: JK napisał(a):

> Chciałabym wybrać się na wekend do Krakowa. Poszukuję jakiegoś
      > fajnego hotelu, pensjonatu w Krakowie. Zależałoby mi, aby
      > zlokalizowany był w pobliżu centrum, aby spacerkiem można dotrzeć do
      > Starego Miasta i aby posiadał parking. Może ktoś, kto zna Kraków
      > mógłby mi coś polecić ?? Z góry dziękuję :-)

Nie miałem dużo kasy, ale udało mi się znaleźć dobrą miejscówkę w Kraku.
      Nie wiem, czy ktoś podziela moje zdanie? Tutaj miejsce:
      naszenoce.pl/noclegi/w+Krakowie/Apartament+Krakoof/a:details/id:111
    • Gość: terenka0 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.mm.pl 18.02.14, 12:43
      A ja proponuję poszukać sobie osobnego mieszkania - na moje oko większa wygoda i prywatność a jeśli jedziecie w kilka osób jest to o wiele bardziej opłacalne rozwiązanie niż noclegi w hotelu, które nie oszukujmy się, w Krakowie do najtańszych nie należą :)
      Na tej stronie jest na przykład wiele ciekawych mieszkań w centrum miasta: www.dwienoce.pl/ - możesz sobie przejrzeć niektóre jeśli Cię zainteresował temat.
      My z mężem już od dłuższego czasu preferujemy taką formę noclegu. Mamy małe dzieci tak więc obecność własnej kuchni i możliwość samodzielnego przygotowywania sobie śniadań i kolacji jest nie do przecenienia ;)
    • lemon-trip Re: Nocleg w Krakowie 10.03.14, 13:15
      poszukaj na lemon-trip.com jak do nich napiszesz lub zadzwonisz dostaniesz zniżkę na pobyt
      • Gość: Adam Re: Nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.14, 13:12
        Schronisko Młodzieżowe na ul Oleandry jest dosyć tanie i dobrze położone. 10 min i jesteś w centrum.
        Ja właśnie wróciłem z Krakowa, jeszcze udało mi się wygrać u nich bilet na przegląd kabaretów.
        Warunki są ok, no i jedzenie w stołówce - swojskie żarełko.
        • magsmi1 schronisko - tani nocleg w krk 13.03.14, 20:32
          Nie miałam przyjemności być w tym schronisku, ale byłam w tym przy ul. Grochowej.
          Naprawdę polecam osobom szukającym taniego noclegu.
        • 0tamara Re: Nocleg w Krakowie 15.03.14, 15:19
          Ja nocując w Krakowie zarezerwowałam sobie ten apartament:
          luxapart24.pl/noclegi/w+Krakowie/Apartament+Hetman+I/a:details/id:1586/p:46
          Do Rynku i Wawelu na piechotę jest kilkanaście minut, a apartament ma własne bezpłatne miejsce parkingowe, co jest naprawdę wielkim plusem.
    • marti399 Re: Nocleg w Krakowie 19.03.14, 15:01
      Ogromną bazę noclegów w Krakowie znajdziesz na stronie www.noclegowo.pl/noclegi/krakow/
      • Gość: trice Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 20:00
        ja kilka razy zatrzymywałam się tutaj abelkrakow.pl/PL/index.html i zawsze byłam zadowolona. Ceny są przystępne, ale najbardziej mnie cieszy lokalizacja, bo wszędzie, gdzie chcę się udać mogę dotrzeć na piechotę
    • marcin-1978 Re: Nocleg w Krakowie 30.03.14, 21:20
      W 2010 byłem u nazaretanek, Warszawska 13. Bardzo tanio (co łaska), codziennie zaparzona esencja herbaty, blisko do Rynku i dworca.
    • Gość: beallright Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 31.03.14, 18:16
      jeśli chodzi o noclegi w Krakowie to myślę, że warto zatrzymać się w jednym z tych hoteli www.rthotels.com.pl/ dobra lokalizacja, bo samo centrum, no i też ceny bardzo przystępne.
    • Gość: Orman12 Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 10.04.14, 14:00
      Ja zatrzymuje sie zawsze w angel-krakow. Ich apartamenty w krakowie zawsze z chęcią polece. Był jeszcze jeden hotel warty polecenia ale chwilowo nie pamietam jak sie nazywali. Koło rynku siedziba.
    • alfabeta4 Re: Nocleg w Krakowie 15.04.14, 20:32
      Ja zawsze korzystam z wyszukiwarki apartamentów www.myapartments.pl gdzie można znaleźć mieszkania w centrum i okolicy w rozsądnej cenie. Będą w Krakowie zawsze wybieram ofertę apartamentów w przeciwieństwie do drogich hoteli. Poza tym cenie sobie spokój i dyskrecję.
      • panpawel64 Re: Nocleg w Krakowie 28.04.14, 10:29
        Widze duzo opinii, ale im wiecej tym lepiej! Ja wraz z rodzina zawsze wybieramy opcje wynajmu apartamentu, dawno juz zrezygnowalismy z drogich i malo intymnych hoteli.. Wlasnie zarezerwowalem przytulny apartament, w samym centrum Krakowa na stronie www.palace-apartments.pl. Juz nie moge doczekac sie dlugiego weekendu, nasz apartametn to Johny Walker, swoja droga fajny pomysl na nazwe
    • Gość: gowenek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.mm.pl 28.04.14, 17:06
      A nie wygodniej jest wynająć osobne mieszkanie? Ja od jakiegoś czasu preferuję właśnie takie rozwiązanie. Jest to wygodniejsze ponieważ ma się większą przestrzeń i swobodę ;) No i obecność własnej kuchni umożliwia przygotowywanie własnych posiłków dzięki czemu nie jest się uzależnionym od żywienia się wyłącznie na mieście.
      W Krakowie mieszkanie z całą rodzinką (2 plus 2) wynajęliśmy na portalu: www.dwienoce.pl/ - mieszkanie jakie udało nam się wynająć było praktycznie w centrum miasta tak więc mieliśmy bardzo blisko do najważniejszych zabytków. No może można było się przyczepić do tego,że było na 3 wysokim piętrze ale można się przyzwyczaić ;)
      Cenowo niemniej bardzo korzystnie - bardziej opłacalna wersja od hotelu.
    • polkrisss Re: Nocleg w Krakowie 30.04.14, 12:25
      Witam. Ja korzystam z Hotelu Polonia w Krakowie. Samo centrum, wszędzie blisko.
    • Gość: stajak Re: Nocleg w Krakowie IP: *.webiq.pl 16.05.14, 15:45
      A nie wygodniej jest wynająć osobne mieszkanie? Ja od jakiegoś czasu preferuję właśnie takie rozwiązanie. Jest to wygodniejsze ponieważ ma się większą przestrzeń i swobodę ;) No i obecność własnej kuchni umożliwia przygotowywanie własnych posiłków dzięki czemu nie jest się uzależnionym od żywienia się wyłącznie na mieście.
      W Krakowie mieszkanie z całą rodzinką (2 plus 2) wynajęliśmy na portalu: www.dwienoce.pl - mieszkanie jakie udało nam się wynająć było praktycznie w centrum miasta tak więc mieliśmy bardzo blisko do najważniejszych zabytków. No może można było się przyczepić do tego,że było na 3 wysokim piętrze ale można się przyzwyczaić ;)
      Cenowo niemniej bardzo korzystnie - bardziej opłacalna wersja od hotelu.
    • edukonsultant Re: Nocleg w Krakowie 26.05.14, 11:37
      Jeśli zależy Ci na komforcie, a w dodatku chcesz być w samym centrum Krakowa, to wybierz Antique Apartments. Ceny i dostępność można sprawdzić na ich stronie www.antiqueapartments.pl/apartamenty
      Atmosfera gwarantowana, a do tego czyściutko i wygodne spanie. Polecam.
      • jasinka9878 Re: Nocleg w Krakowie 26.05.14, 21:15
        Ja zawsze czatuje na jakies oferty last minute, nie każdy hotel ma, ale ten na pewno i ja wiele razy z tego korzystałam i polecam www.antiqueapartments.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka