Dodaj do ulubionych

Karpacz- hotel z basenem i atrakcjami dla dzieci

27.08.09, 20:08
Pomóżcie, może znacie hotel wart polecenie, bo szukam i szukam.
Myślałam, że do Sandra Spa ale ma kiepskie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Karpacz- hotel z basenem i atrakcjami dla dzi IP: *.neti.gsm.pl 16.09.09, 11:37
      na pewno nie polecam Willi Róża Wiatrów w karpaczu Białym jarze, w łazienkach
      ciekną brodziki- jedzeniem się nie najesz, w trakcie pobytu zepsuł nam się pilot
      w pokoju a nikt nawet nie myślał o jego wymianie. o wszystko trzeba się prosić,
      i jeszcze jakaś starsza Pani obsługuje recepcję, zajeżdżając wiejską mowa.
    • Gość: Ania właśnie Sandra SPA IP: 83.14.37.* 18.09.09, 11:18
      Ja pomimo tych kilku złych opniii zrobiłam już u nich rezerwacje.
      Wiadomo, że chwile po otwarciu mogły pojawić się jakieś
      niedogodnienia ale mam nadzieję, że to się unormuje:)
      • Gość: turcja1 Re: właśnie Sandra SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 19:17
        Fajny jest hotel Skalny.
        • Gość: aneczka Re: właśnie Sandra SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:51
          mówisz o karpaczu skalnym? on teraz się nazywa mercure, został odnowiony i ma
          podwyższona jakość obslugi i usług. fajniutki jest, to fakt :)
    • Gość: warszawiak Re: Karpacz- hotel z basenem i atrakcjami dla dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:06
      polecam Mercure. ceny od 170 zł za dobę. dla dzieciaczków na pewno coś się
      znajdzie. przy tym standardzie hotelu (***) obsługa spokojnie już zapewnia dużo
      rozrywek swoim gościom.
      • Gość: anna Re: Karpacz- hotel z basenem i atrakcjami dla dzi IP: 217.96.4.* 27.01.10, 13:02
        Sandry nie polecam a juz na pewno nie z dzieckiem, mimo wielu
        atrakcji. Ja po wyjeżdzie firmowym zrezygnowałam tam z prywatnego
        ppbytu który miałam zaplanowany na marzec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka