Gość: Mirek IP: 213.17.202.* 10.09.09, 07:49 Wlaśnie wrodcilismy z tego hotelu sluze pomocą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mankowski2 Re: Melia Bali Indobezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 09:41 witam wybieram się w listopadzie na Bali mam dylemat co wybrać melia bali ,grand hyatt lub grand mirage proszę o pomoc w wyborze i krótki opis miejscowości gdzie zjeść co zobaczyć itp pozdrawiam mankowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.gobali.pl Re: Melia Bali Indobezja IP: 110.139.187.* 28.09.09, 14:10 witam melia bali jest super tylko oze daleko od wszystkiego, ale hotel perfect. jesli chcecie blizej knajpek to polecam aston lub grand mirage zapraszam na skype po wiecej informacji moj nick www.gobali.pl pozdrowienia z bali andrzej kasperczyk Odpowiedz Link Zgłoś
talasoma1 Re: Melia Bali Indobezja 04.10.09, 20:02 Witam, my również lecimy na Bali na początku listopada, jeśli można wiedzieć z jakiego miasta wylatujecie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mankowski Re: Melia Bali Indobezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 23:00 z warszawy 4 listopada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Melia Bali Indobezja 20.10.09, 21:28 ja generalnie bym odradzał hotele w Nusa Dua, bo to jakaś dziwna oaza dla turystów nie mająca zbuyt wiele z Bali :)))..no może trochę przesadziłem, ale jaka przyjemnośc bycia w zamkniętej częsci wyspy za strażnikami , gdzie wszysctko piekne i pachnące a trawa wystrzyzona ? ja byłem i w Sanur i Nusa Dua i Seminyak i Kuta - najmniej polecam Nusa Dua - no chyba ze sie z hotelu ruszać nie chcecie . owszem - hotele tam bajka , ale .... czy po to się leci tyle tysięcy km ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Melia Bali Indobezja IP: 85.31.5.* 12.11.09, 12:33 Odradzam Wam hotele poza ta strefa. Jest tam masa nachalow, zlodzieji, mozna sie zatruc w restauracjach, jest brudno i po prostu prymitywnie. Te okolice mozna ogladac tylko z kiedy pojedziecie na zorganizowane wycieczki - to jest tzw. egzotyka. Nie podejzewam, abyscie chcieli spedzic urlop w namiocie gdzies na plazy, bo tacy klienci nie wybieraja 5-gwiazdkowych hoteli. Hotele w tej strefie to panstwo w panstwie i bardzo dobrze ze chronione. Poza tym wybuch terrorystyczny bal w Kucie, gdzie dla plebsu jest dostep wszedzie. Bylem krotko w Kucie - po strefie to koszmar. Hotele zreszta tez nie rozrywka. Nie dajcie sie zbajerowac jakiemus ekstrawagantowi, ktoremu od luxusu pomieszalo sie w glowie i szuka prawdy w brudzie i prymitywie. Jedzcie koniecznie do Nusa Dua. Leszek 0043-6113145 Odpowiedz Link Zgłoś