Dodaj do ulubionych

biuro Wezyr

IP: *.u.mcnet.pl 04.02.02, 15:25
Czy ktoś latał z biurem Wezyr. Napiszcie coś o nim.
Pozdrowienia
Rob
Obserwuj wątek
    • Gość: padmini Re: biuro Wezyr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 17:07
      To biuro ma nieciekawa opinie,ale nie znam z autopsji.
      • Gość: Rob Re: biuro Wezyr IP: *.u.mcnet.pl 05.02.02, 13:58
        Dzięki, może ktoś zna jakieś szczegóły?
        Rob
        • Gość: Margo Re: biuro Wezyr IP: *.cerint.pl 05.02.02, 16:02
          Bylam z Wezyrem w tureckiej Alanii w hotelu Botanic w maju ubiegklego roku.
          Wszytsko zalezy tak naprawde od hotelu. nasz byl swietny. Jesli chodzi o
          wycieczki przez nich organiowane wszyscy ktorzy z nich skorzytsali narzekali na
          fatalna organizacje, zmowy zakupowe kierowcow ze sklepami, meczace dojazy do
          celu i totalny brak przygotowania przewodnikow. Mnie nic zlego z imi nie
          spotkalo. Oferta byla dokladnie taka sama jak opisana bardzo dokladnie w
          katalogu. Jedzenie wysmienite, ale to naprawde zalezy od hotelu a nie od
          organizatora. Wybieraj hotele 4 i 5 gwiazdkowe. Oferta Wezyra jest nie
          naciągana. W drodze powrotnej na lotnisko zostawilam w autokarze kurtke, i
          bardzo szybciuko pilot zorgaznizowal dowóz tej mojej kurtki na lotnisko, czyli
          gdy ich potrzbowalam pomogli.
          • Gość: Grażka Re: biuro Wezyr IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:54
            Byłam z ezyrem w w ubiegłym roku w Turcji w hotelu Mistral .Polecam ten hotel
            jedzenie wyśmienite , obsługa tez bardzo dobra , miła i z dużym poczuciem
            humoru,pokoje ładne czysta , tylko lekkie kłopoty z klimatyzacją , oni chyba
            mają zasadę że jak się nie upomnisz w recepcji o naprawę to działa na "pół
            gwizdka " . Wycieczki bez żadnych rewelacji ani w jedną ani w drugą stronę . O
            pilotach mówiono różnie , mnie akurat trafili się mili i kompetentni.Jedynym
            mankamentem hotelu Mistral jest brzydka plaża , mała i zamykana na noc. Kiedy
            będziesz zamawiać pokój to poproś z widokiem na morze , wtedy masz pewność że
            nie będziesz przez 2 tygodnie patrzeć na budowę. Wybierając hotel dobrze się
            zastanów bo z tego samego biura , ale w innych hotelach , przeważnie 3 lub
            mniej gwiazdkowych , ludzie opowiadali o swoim pobycie horrory, brud ,
            wydzielanie jedzenia , kradzieże , itp.

pozdrawiam i życzę przynajmniej takich wspomnień jakie ja mam.
            • Gość: Rob Re: biuro Wezyr IP: *.u.mcnet.pl 22.02.02, 15:39
              Dzieki za te informacje. Byłem już w Botaniku w 1999 (wtedy z Itaki). Też mi
              sie podobało, ale wrażenia na temat touroperatora miałem mniej więcej takie
              same jak Wy na temat Wezyra.
              Podsumowując: ani lepiej, ani gorzej niz gdzie indziej.
              Pozdrowionka
              Rob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka