nina1044 29.04.10, 15:17 Skąd można wypłynąć na krótki rejs?(okolice Cochem, Koblencji) Jaka cena takiej przejażdzki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ted2222 Re: Rejs po Renie lub Mozeli 05.05.10, 12:19 Gorąco polecam rejs z Koblencji przez przełom Renu, to jest coś co na długo zostanie w pamięci ( o ile dopisze pogoda). www.kdrhine.com/ W poniedziałki zniżki dla 60+. Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Rejs po Renie lub Mozeli 11.12.13, 23:12 W sierpniu 2013 płynąłem najciekawszą częścią przełomu Renu od St Goar do Rudesheim i spowrotem za 19 EUR (cena dla seniora w obie strony) Odpowiedz Link Zgłoś
valdi49 Re: Rejs po Renie lub Mozeli 19.02.14, 19:34 Czy jest możliwość zaparkowania samochodu na czas rejsu? Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Rejs po Renie lub Mozeli 03.04.14, 23:32 tak w pobliżu przystani - cena ok. 4 EUR za dzień lub w dalszej odległości (ponad 1 km) bezplatnie Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Rejs po Renie lub Mozeli 07.06.14, 00:38 Podbijam. Przejrzałam załączony link, ale to są rejsy na cały dzień albo pół dnia. Mnie by odpowiadał leniwy rejs z powrotem w to samo miejsce, trwający 1-2 godziny. Ot, popatrzeć na krajobraz, zjeść ciastko, wypić kawę. Będę w tym regionie samochodem na przełomie czerwca i lipca. Wyjazd mógłby być z Koblencji albo z innego portu. Zna ktoś jakąś nazwę firmy albo konkretny port, gdzie takich rejsów szukać? Chętnie sprawdziłabym jeszcze przed urlopem, a wyjeżdżam za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś