Dodaj do ulubionych

Koh Chang - fajne miejsca na 5-6 dni

04.12.10, 11:05
witam,
czy polecicie jakieś fajne, klimatyczne miejsce na Koh Chang / od 9.01 /. Chętnie chatka na plaży ale z niezłym standardem / klima niestety musi być :).
Przy okazji - czy ktoś jechał do Sihanoukville z Koh Chang - jakieś porady, uwagi. Dziękuję z góry
Obserwuj wątek
    • big_markk Re: Koh Chang - fajne miejsca na 5-6 dni 04.12.10, 12:29
      Pisałem ci już na travelbicie o Sihanoukville , wiec teraz o Koh Chang - droga z SV do KCH to ok 7-10 godzin, po drodze jest granica i niuezły bałagan . Dobrze byłoby mieć e-wizę do Kambodży bo inaczej pośrednicy moga cię skołować na kasę. Tak jak pisałem - ceny w Kambodży to 30 % tajskich , noclegów do wyboru i koloru , weźmiesz to co ci najbardziej odpowiada.
      • pszczzola Re: Koh Chang - fajne miejsca na 5-6 dni 10.12.10, 14:52
        Mnie też interesuje ten temat tyle za na ko chang jade na pocztku lutego. Czytalam, ze chatek z wiatraczkim jest duzo i mozna nawet na miejscu zalatwiac. Natomiast jesli chce sie cos troszke lepszego i z klima to lepiej wczesniej rezerwowac. Byla bym wdzieczna za podanie konkretnego i sprawdzonego namiaru. jakby co to przewodik LP mam ale wole jednak wybrac cos z polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka