Dodaj do ulubionych

Nowy Jork. Coney Island

IP: *.lublin.hypnet.pl 03.01.11, 10:47
Pierwsza!
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Nowy Jork. Coney Island IP: 78.155.115.* 03.01.11, 11:46
      niezły artykuł.
    • Gość: jarych Nowy Jork. Coney Island IP: *.146.255.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.11, 12:12
      code- srode, nie ma czegoś takiego jak cape code, jest cape cod.
    • optimistic Nowy Jork. Coney Island 03.01.11, 13:17
      Dziękuję za artykuł! Miałem przyjemność spędzić na Coney Island 2 miesiące w 2000 roku - wspominam ten okres jako jeden z lepszych w swoim życiu. A każda wzmianka o tej "okolicy" powoduje, że mi się kręci łza w oku.. Niepowtarzalna atmosfera tego miejsca powoduje, że człowiek dobrze się tam czuje i chce tam wrać - mam nadzieję że jeszcze kiedyś uda mi się zobaczyć CI. Jeszcze raz dziękuję!
    • Gość: Anna Nowy Jork. Coney Island IP: *.nyc.res.rr.com 03.01.11, 13:27
      A syf dookola jak na Gdanskim Brzeznie. Nie da sie ukryc, ze jest to bardzo swojskie miejsce.
      • Gość: olp Re: Nowy Jork. Coney Island IP: 83.218.96.* 03.01.11, 16:16
        A Anna powiedziala, co widziala.
        • Gość: Dromader Re: Nowy Jork. Coney Island IP: *.onlinehome-server.info 03.01.11, 17:23
          Jak pannie Annie nie pasuje CI, t osobie moze wsadzic dupe w LIRR i jechac do Long Beach , tylko ze taka imprezka kosztuje 18 dolarow a to pewnie dla Ani za drogo.
    • Gość: Mariusz Nowy Jork. Coney Island IP: *.nyc.clearwire-wmx.net 05.09.12, 00:20
      Mialem okazje odwiedzic Coney Island jakis czas temu, bylem zaskoczony jak berdzo zmienila sie okolica.

mariuszpierogphotography.com/photo/4169
      • Gość: zima Sezon ogorkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 08:55
        Artykul nie dobrany sezonowo. Bieda z nedza w pomyslach na pisanie.
        • Gość: frequentflyer Re: Sezon ogorkowy IP: *.public.twinsnet.pl 05.09.12, 11:03
          artykuł pojawił się był w styczniu. twój komentarz to dopiero bieda z nędzą.
    • Gość: kryster Re: Nowy Jork. Coney Island IP: *.dyn.optonline.net 21.07.13, 14:48
      Odpowiadam na ten głupi artykuł o plaży na Coney Island Brooklyn NY. Mieszkam od Coney Island 30 minut metrem F i chcę poinformować, że w NY jest tyle plaż, że mózg się lasuje. To nie tylko Coney Island ale wiele innych, pięknych plaż. Ten artykuł napisał ktoś, kto był w NY tylko 5 minut i niczego nie zobaczył!!!
    • obiezysmak Nowy Jork. Coney Island 14.06.16, 12:19
      Piękne, niezwykle klimatyczne miejsce... My odwiedziliśmy je zimą i był to jeden z najfajniejszych punktów naszej zimowej wyprawy do Stanów.
      Opisujemy go tutaj:
      www.obiezysmak.pl/coney-island
    • maslak_e Re: Nowy Jork. Coney Island 19.06.16, 20:11
      Oczywiście znajdziesz go w filmach itp, i ma swój charakter jednak do Central Park i Times Square mu daleko. W zeszłym roku zwiedziłam cały Nowy Jork w 4 dni (40 miejsc) - da sie? da! polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka