Dodaj do ulubionych

Laos, Wietnam, Kambodża

IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 10:32
Witam. Bardzo proszę o podpowiedź: z jakim biurem podróży wybrać się do Laosu, Wietnamu i Kambodży? Czy lepiej jechać naszą jesienią, czy wiosną?
Pozdrawiam serdecznie
Syrena
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: Laos, Wietnam, Kambodża IP: 195.116.20.* 20.06.12, 14:34
      Fajne oferty łączące te kraje miał KIRIBATICLUB z Poznania, ceny chyba też nie najorsze. Najlepiej sprawdz na stronie.
    • bob1111 Re: Laos, Wietnam, Kambodża 20.06.12, 17:11
      Ja bym polecił jechać na własną rękę i raczej nie do wszystkich trzech krajów na raz.
      Nie wiem ile chcesz czasu przeznaczyć ale odległości są sporawe transport szczególnie w Laosie wolny.

Co do okresu to wysoki sezon tam to nasza zima w zależności od miejsca wysoki sezon zaczyna się od listopada/grudnia za końcówkę uznaje się marzec robi się wtedy dosyć gorąco.
    • untochables może samemu ? 21.06.12, 09:00
      Witaj Syrena, jest wiele biur, które to robią - ja w zeszłym roku spotkałem w Bangkoku fajna ekipe z wspomnianego Kiribati, pewnie też jakieś Itaki, Logosy i inne ale swoją drogą zastanowił bym się nad samotnie zorganiozwanym wyjazdem, przyczym jeśli ma być to twój pierwszy wyjazd do azji, zaczął bym od Tjalnadi z Kambodżą - wszystko proste i w zasadzie czekające na Ciebie, możesz oczywiście wtedy zachaczyć o Laos choć w sumie poza Luang Prabang nic ciekawego tam nie ma Vang Vieng to piekło na ziemi ;) piajna młodzież oglądajace stare seriale, a Vientian można zwiedzić za jedno popołudnie, koszty organizowanego samotnie wyjazdu powinny być między 50 a 70 % ceny biura przy czym będziesz tam o kilka dni dłużej ;) jeśli się zdecydujesz na samotny wyjazd to służę pomocą, co do terminu - tanie bilety na jesień już są w zasadzie po promocjach teraz już jest luty - marzec też bardzi dobry termin do odwiedzenia Azji Południowo Wschodniej - powodzenia ;)
      • kornel-1 Re: może samemu ? 21.06.12, 12:46
        Oferta Logos Travel (prawie miesięczny wyjazd do Indochin) jest 4-krotnie droższa od indywidualnego trampingu.

Kornel Travel rulez ;-)

Kornel
    • Gość: Syrena Re: Laos, Wietnam, Kambodża IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 08:54
      Moi Drodzy - wielkie dzięki za rady. Na pewno wezmę je pod uwagę.
      Pozdrawiam serdecznie
      Syrena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka