Gość: xena IP: 212.160.239.* 04.04.02, 11:00 Czy ktoś był w hotelu Sunshine w Turcji /Alania ok 12 km/Bardzo proszę o jakąś wiadoność.Chciałabym tam pojechać z biura Exim Tours od 22 maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MareK Re: Turcja - hotel Sunshine 4 * IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 04.04.02, 11:06 witam, hm... czy to nie aby obok hotelu Blue Fish?? jeśli tak, to nie radzę. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Turcja - hotel Sunshine 4 * IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 04.04.02, 17:32 Nie znam tego hotelu, ale szczerze mówiąc odradzam jakiekolwiek hotele w okolicach Alanyi.Przede wszystkim dlatego,że to co się w katalogach biur podróży szumnie nazywa"strefa hotelowa"- w rzeczywistości są obrzydliwymi,zaniedbanymi zadupiami z brzydkimi kamienistymi plażami.Tam nie ma nic poza szosą przelotową, kilkoma hotelami i polami czy wysypiskami śmieci.Bardzo często w okolicy są place budowy- bo stale się budują nowe hotele- ale o tym już biura podróży nie wspominają.Ja się tak nacięłam 2 lata temu i wylądowałam w Mahmutlarze 12 km od Alanyi.Hotel stał w szczerym polu, przed nim była szosa przelotowa za nim place budowy, a plaża była brudna i kamienista.Do centrum Alanyi musiałam jeździć dolmuszem-to taki ichni środek komunikacji. Jeżeli wybierasz się do Alanyi- to radziłabym ci wybrac hotel w okolicach plaży Kleopatra(najpiękniejszej piaszczystej plaży na wybrzeżu)w samej Alanyi.Będziesz mieć i super plażę i wszelkie atrakcje dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś