Gość: moby IP: 213.172.178.* 15.11.04, 19:44 Czesc, Wybieram sie w lutym do Chile. Czy mozna gdzies w Polsce kupic Air Pass na przeloty Lan Chile. Bede wdzieczny za info. Podaje swoj email: mobypol@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemitours Re: Visit Chile LAN Pass 19.11.04, 21:20 POLECAM WWW.PROMOCJELOTNICZE.PL TAM MOZNA KUPIC KAZDY BILET, TYLKO NA SPOTKANIE PRZED SEZONEM ZIMOWYM MOZNA CZEKAC DWA-TRZY TYGODNIE. W SPRAWIE VISIT CHILE LANPASS, TRZEBA UMOWIC SIE NA KONSULTACJE Z KASJEREM LOTNICZYM, NAJLEPIEJ PO 25-26 LISTOPADA. ML Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 15:30 Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krafla Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 01.12.04, 15:26 Moby mozesz miec z tym klopoty, ja mialam straszne ale sie udalo. Wiekszosc agentow mowi, ze nie moze wystawic tego passu bo nie ma na niego kodow. Ja w koncu zalatwilam to (kupowalam w lutym 2004) w ten sposob, ze skontaktowalam sie z British Airways w Warszawie, oni potwierdzili mi, ze jak najbardziej mozna wystawic Lan Chile pass, podali kody. Moja agentka zadzwonila jeszcze do nich potwierdzic to i w koncu wystawila mi. Jezeli bedziesz miec klopoty to polecam biuro BA w Warszawie. Oni wiedza co to jest i jakie kody sa potrzeben do wystawienia passu. Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 17:19 Czesc Paulina, Dzieki za info. Wstapilem do biura BA na Okeciu, ale nic nie wiedzieli o Air Pass'ach. Chyba rzeczywiscie sprobuje na Kruczej. Gdzie bylas w Chile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.83.0.* 02.12.04, 03:56 hola! jesli potrzebujesz porad co do pobytu w Chile, gdzie jechac, co zwiedzic, itp. wyslij mi odpowiedz. Sluze rada, mieszkam tu 3 lata. Pozdrowionka z tego pieknego kraju. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 17:24 Hola! Aniu, wybieram sie do Chile w lutym 2005. W planach mam Santiago, Punta Arenas i Calame. Chetnie skorzystam z twoich kilkuletnich doswiadczen. Moj email podalem w pierwszej wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.net 07.12.04, 10:48 Jak najtaniej doleciec do Chile? Tez sie wybieram w to lato :) PZdr. d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.dialup.vol.cz 03.01.05, 21:09 sprawdz Iberie, maja czasem promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krafla Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 07.12.04, 12:29 Moby pewnie pierwsza z brzegu osoba powie, ze nie wie nic o passie. Na stronach LanChile znajdziesz opis co to jest pass etc a ze LanChile jest w sojuszu z BA, to BA ma kody jakich trzeba urzyc, zeby wystawic ten bilet. Walcz do upadlego, ja juz bylam bliska poddania sie ale wszystko rozbijalo sie o nieuprzejmosc ludzi i taka zwykla niechec "nie, bo nie - nie ma i juz". W koncu po dlugim tlumaczeniu, powolywaniu sie na LanChile etc udalo sie. A warto bo cena jest bardzo niska w porownaniu z tym co zaplacisz na miejscu, szczegolnie w ostatniej chwili. Ja kupilam bilet w dorocznej promocji BA. Leciala do Santiago, potem na Wyspe Wielkanocna, potem Santiago - Punta Arenas-Santiago - Calama. Bilet BA byl na Wyspe i z powrotem, loty wewnetrzne w Chile wlasnie mialam z LanChile passa. Napisz do mnie na ania_paulina@hotmail.com jesli masz jakies konkretne pytania. Napisz tez jesli bedziesz mial(a) klopot z Lan Chile passem podam Ci adres do agenta, ktory wie co to jest i jak sie to wystawia (w Warszawie) Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 21:32 Paulina, Udalo mi sie przydusic BA poprzez jakas ich infolinie. Pani nawet byla bardzo mila. Zainteresowala sie twierdzac, ze ten Lan Pass to cos innego niz zazwyczaj. Jedyna zla wiadomosc jest taka, ze na starych warunkach Pass jest sprzedawany do konca 2004. W lutym moga byc jakies zmiany (obnizka? :-)) Mam kilka pytan do ciebie, napisze okolo weekendu. Jutro bladym switem lece do CPH.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 16:12 Aniu, mam zamiar zrobic rezerwacje w Express by Holiday Inn w Santiago. Hotel lezy w okolicach nazywanych El Bosque & Isidora Goyenechea Resaturant Area. Myslisz ze to dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnylot Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.73.82.* 23.12.04, 18:49 A jak sie Aniu z Toba skontaktowac? Ja tez mieszkam w Santiago i chetnie bym czasem pogadal po polsku... :) nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.90.190.* 24.12.04, 18:08 Hola, no quiero darte mis datos a traves de este medio, escríbame a la casilla 877 de Concepción para darme sus datos, sobre todo el e-mail, mejor de hotmail si tienes, podriamos chatear por msn, si quieres. Un saludo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnylot Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.73.82.* 24.12.04, 18:13 Tu puedes tambien escribirme a nocnylot@WYTNIJTOgazeta.pl nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.04, 11:49 Mam pytanie do osób mieszkających w Chile.Czy z Santiago można pojechać wygodnym autobusem lub koleją do Buenos Aires?Ile to trwa i jaki jest ew.koszt? Będę wdzięczny za porady.Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:23 czy z air passem dolece na wyspe wielkanocna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Visit Chile LAN Pass IP: 217.204.97.* 07.01.05, 12:06 Do wszystkich mieszkajacych lub wybierajacych sie do Chile: Pozdrowcie ode mnie jednego z najwiekszych politykow obecnie zyjacych na swiecie czyli generala PINOCHET. Oj zeby w Polsce taki sie znalazl to za kilka lat zyli bysmy w normalnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 07.01.05, 14:07 Ale w samym Chile (a takze poza nim) opinie o generale sa mocno podzielone. O ile pod wzgl. gospodarczym zrobil wiele dobrego, to spoczywa na nim odpowiedzialnosc za krzywde wielu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Visit Chile LAN Pass IP: 217.204.97.* 10.01.05, 13:12 On troche dal w kosc komuchom i wyszlo to na zdrowie dla kraju. Gdyby w Polsce ktos to powtorzyl to zylibysmy w zupelnie innym kraju niz na to zafundowali roznego rodzaju aferzysci i zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 23:23 I tu sie nie zgodze. Korupcje maja w Chile nie gorsza niz u nas, krajem rzadza skoligaceni politycy a nierownosci spoleczne sa jeszcze bardziej jaskrawe. Nie ma prostych recept. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 07.01.05, 14:12 Tak, dolecisz ale cena biletu jest OK jezeli przylecisz do Ameryki Pld Lan Chile. Jezeli jest to inna linia to cena wynosi ponad 600 USD (info dot. 2004 roku, od stycznia 2005 wprowadzili jakies zmiany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 14.01.05, 11:47 Dzieki za pomoc. Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem pasu Lan Chile. Niestety dranie podwyzszyli od nowego roku cene. Za 4 segmenty zaplacilem 600 USD :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś