Dodaj do ulubionych

Visit Chile LAN Pass

IP: 213.172.178.* 15.11.04, 19:44
Czesc,
Wybieram sie w lutym do Chile. Czy mozna gdzies w Polsce kupic Air Pass na
przeloty Lan Chile. Bede wdzieczny za info.

Podaje swoj email: mobypol@netscape.net
Obserwuj wątek
    • Gość: / Re: Visit Chile LAN Pass IP: 213.172.178.* 18.11.04, 11:35
      /
    • lemitours Re: Visit Chile LAN Pass 19.11.04, 21:20
      POLECAM WWW.PROMOCJELOTNICZE.PL

TAM MOZNA KUPIC KAZDY BILET, TYLKO NA SPOTKANIE PRZED SEZONEM ZIMOWYM MOZNA
      CZEKAC DWA-TRZY TYGODNIE.

W SPRAWIE VISIT CHILE LANPASS, TRZEBA UMOWIC SIE NA KONSULTACJE Z KASJEREM
      LOTNICZYM, NAJLEPIEJ PO 25-26 LISTOPADA.

ML
      • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 15:30
        Dzieki za info.
        • Gość: x Re: Visit Chile LAN Pass IP: 213.172.178.* 01.12.04, 12:57
          '
    • Gość: krafla Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 01.12.04, 15:26
      Moby

mozesz miec z tym klopoty, ja mialam straszne ale sie udalo. Wiekszosc agentow
      mowi, ze nie moze wystawic tego passu bo nie ma na niego kodow. Ja w koncu
      zalatwilam to (kupowalam w lutym 2004) w ten sposob, ze skontaktowalam sie z
      British Airways w Warszawie, oni potwierdzili mi, ze jak najbardziej mozna
      wystawic Lan Chile pass, podali kody. Moja agentka zadzwonila jeszcze do nich
      potwierdzic to i w koncu wystawila mi. Jezeli bedziesz miec klopoty to polecam
      biuro BA w Warszawie. Oni wiedza co to jest i jakie kody sa potrzeben do
      wystawienia passu.

Pozdrawiam
      Paulina
      • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 17:19
        Czesc Paulina,

Dzieki za info. Wstapilem do biura BA na Okeciu, ale nic nie wiedzieli o Air
        Pass'ach. Chyba rzeczywiscie sprobuje na Kruczej.

Gdzie bylas w Chile?
    • Gość: ania Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.83.0.* 02.12.04, 03:56
      hola! jesli potrzebujesz porad co do pobytu w Chile, gdzie jechac, co zwiedzic,
      itp. wyslij mi odpowiedz. Sluze rada, mieszkam tu 3 lata. Pozdrowionka z tego
      pieknego kraju. Ania
      • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 17:24
        Hola!
        Aniu, wybieram sie do Chile w lutym 2005. W planach mam Santiago, Punta Arenas
        i Calame. Chetnie skorzystam z twoich kilkuletnich doswiadczen.

Moj email podalem w pierwszej wiadomosci.
        • Gość: dorota Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.net 07.12.04, 10:48
          Jak najtaniej doleciec do Chile?

Tez sie wybieram w to lato :)

PZdr.
          d
          • Gość: michal Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.dialup.vol.cz 03.01.05, 21:09
            sprawdz Iberie, maja czasem promocje
        • Gość: krafla Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 07.12.04, 12:29
          Moby

pewnie pierwsza z brzegu osoba powie, ze nie wie nic o passie. Na stronach
          LanChile znajdziesz opis co to jest pass etc a ze LanChile jest w sojuszu z BA,
          to BA ma kody jakich trzeba urzyc, zeby wystawic ten bilet. Walcz do upadlego,
          ja juz bylam bliska poddania sie ale wszystko rozbijalo sie o nieuprzejmosc
          ludzi i taka zwykla niechec "nie, bo nie - nie ma i juz". W koncu po dlugim
          tlumaczeniu, powolywaniu sie na LanChile etc udalo sie. A warto bo cena jest
          bardzo niska w porownaniu z tym co zaplacisz na miejscu, szczegolnie w
          ostatniej chwili.

Ja kupilam bilet w dorocznej promocji BA. Leciala do Santiago, potem na Wyspe
          Wielkanocna, potem Santiago - Punta Arenas-Santiago - Calama. Bilet BA byl na
          Wyspe i z powrotem, loty wewnetrzne w Chile wlasnie mialam z LanChile passa.

Napisz do mnie na ania_paulina@hotmail.com jesli masz jakies konkretne
          pytania. Napisz tez jesli bedziesz mial(a) klopot z Lan Chile passem podam Ci
          adres do agenta, ktory wie co to jest i jak sie to wystawia (w Warszawie)

Pozdrawiam
          Paulina
          • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 21:32
            Paulina,

Udalo mi sie przydusic BA poprzez jakas ich infolinie. Pani nawet byla bardzo
            mila. Zainteresowala sie twierdzac, ze ten Lan Pass to cos innego niz
            zazwyczaj. Jedyna zla wiadomosc jest taka, ze na starych warunkach Pass jest
            sprzedawany do konca 2004. W lutym moga byc jakies zmiany (obnizka? :-))
            Mam kilka pytan do ciebie, napisze okolo weekendu. Jutro bladym switem lece do
            CPH....
      • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 16:12
        Aniu, mam zamiar zrobic rezerwacje w Express by Holiday Inn w Santiago. Hotel
        lezy w okolicach nazywanych El Bosque & Isidora Goyenechea Resaturant Area.
        Myslisz ze to dobry pomysl?
      • Gość: nocnylot Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.73.82.* 23.12.04, 18:49
        A jak sie Aniu z Toba skontaktowac? Ja tez mieszkam w Santiago i chetnie bym
        czasem pogadal po polsku... :)
        nl
        • Gość: ania Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.90.190.* 24.12.04, 18:08
          Hola, no quiero darte mis datos a traves de este medio, escríbame a la casilla
          877 de Concepción para darme sus datos, sobre todo el e-mail, mejor de hotmail
          si tienes, podriamos chatear por msn, si quieres. Un saludo. A.
          • Gość: nocnylot Re: Visit Chile LAN Pass IP: 200.73.82.* 24.12.04, 18:13
            Tu puedes tambien escribirme a nocnylot@WYTNIJTOgazeta.pl
            nl
            • Gość: ron5 Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.04, 11:49
              Mam pytanie do osób mieszkających w Chile.Czy z Santiago można pojechać
              wygodnym autobusem lub koleją do Buenos Aires?Ile to trwa i jaki jest ew.koszt?
              Będę wdzięczny za porady.Pozdrawiam,
    • Gość: sim Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:23
      czy z air passem dolece na wyspe wielkanocna?
      • Gość: waldek Re: Visit Chile LAN Pass IP: 217.204.97.* 07.01.05, 12:06
        Do wszystkich mieszkajacych lub wybierajacych sie do Chile:
        Pozdrowcie ode mnie jednego z najwiekszych politykow obecnie zyjacych na swiecie
        czyli generala PINOCHET.
        Oj zeby w Polsce taki sie znalazl to za kilka lat zyli bysmy w normalnym kraju
        • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 07.01.05, 14:07
          Ale w samym Chile (a takze poza nim) opinie o generale sa mocno podzielone. O
          ile pod wzgl. gospodarczym zrobil wiele dobrego, to spoczywa na nim
          odpowiedzialnosc za krzywde wielu ludzi.
          • Gość: waldek Re: Visit Chile LAN Pass IP: 217.204.97.* 10.01.05, 13:12
            On troche dal w kosc komuchom i wyszlo to na zdrowie dla kraju.
            Gdyby w Polsce ktos to powtorzyl to zylibysmy w zupelnie innym kraju niz na to
            zafundowali roznego rodzaju aferzysci i zlodzieje
            • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 23:23
              I tu sie nie zgodze. Korupcje maja w Chile nie gorsza niz u nas, krajem rzadza
              skoligaceni politycy a nierownosci spoleczne sa jeszcze bardziej jaskrawe. Nie
              ma prostych recept.
      • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 07.01.05, 14:12
        Tak, dolecisz ale cena biletu jest OK jezeli przylecisz do Ameryki Pld Lan
        Chile. Jezeli jest to inna linia to cena wynosi ponad 600 USD (info dot. 2004
        roku, od stycznia 2005 wprowadzili jakies zmiany)
        • Gość: moby Re: Visit Chile LAN Pass IP: *.container-centralen.com 14.01.05, 11:47
          Dzieki za pomoc. Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem pasu Lan Chile.
          Niestety dranie podwyzszyli od nowego roku cene. Za 4 segmenty zaplacilem 600
          USD :-((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka