Gość: kitka IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.01.05, 16:39 hi, mieszkalam w hotelu Les Pyramides w Nabeul.Jesli macie pytania dot. wakacji w Tunezji, co zabrac, opinie o hotelu itd. - zapraszam do zadawania pytan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA 06.01.05, 18:34 Ja mam pytanie: Czy mieszkałas gdzieś na świecie w gorszym hotelu i z brudniejszą plażą? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.01.05, 12:37 hotelu rzeczywiscie nie polecam.dla mnie jest wstretny.jest to hotel z najgorszej polki wsrod tych w ktorych mieszkalam.bleeeeeeee...plaza pelna petow i dookola banda brudasow probujaca cos sprzedac... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA 07.01.05, 14:13 Mieszkałem w Le Prince i widziałem to cudo, poza tym znajomi mieszkali w Les Piramides i w Kheopsie, tak więc pogląd mam wyrobiony :-) Ale z nazywaniem ludzi "brudasami" to przeginasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannea Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.xs4all.nl 05.02.05, 16:04 ja chcialam zapytać o pogodę i o zwiedzanie - jak program? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga76 Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:28 a jak hotel Kheops? zastanawiam sie nad wycieczka z Triady 7+7 - Tunezja i Libia a do wyboru jest hotel: Les Pyramides, Dalia, Kheops i Neptune (all). czy znasz te hotele do ktorego bys pojechal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 03.05.05, 19:36 Bylem 2 lata temu w hotelu KHEOPS 4x+ rewelacja basen duzy pelnowymiarowy nie jakis tam maly hotelikowy,ogrod ladny zadbany,jedzenie rewelacja bylem w paru hotelach i na objazdówkach ale jedzenie tam jestrewelacja!!!!No coz plaza taka srednia ale pare krokow dalej bardzo dobra tylko jak komus nie chce sie podejsc 50 metrow dalej no coz.Polecam wycieczke safari 2 dniowe my bylismy i gdyby nie to pewnie nieduzo bysmy o Tunezji wiedzieli.wracajac do KHEOPSA obsluga mila codzienne sprzatanie pokoi , bar szisza, restauracja,silownia, jakuzi, bardzo duza sala bankietowa organizuja tam rowniez tunezyjskie weseala my bylismy zobaczyc i zostalismy jako goscie:-)POLECAM .okolica spokojna ,chodzilismy we dwojke sami po okolicy w nocy i traktowani bylismy przyjaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 18:11 Wiem , że się powtarzam , ale znów muszę napisać : Tunezja to najgorsze turystyczne barachło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:42 mysz latają na skkrzydełkaach żartuje jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba jak tam jest? Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:43 odp Odpowiedz Link Zgłoś