Dodaj do ulubionych

LES PYRAMIDES TUNEZJA

IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.01.05, 16:39
hi,
mieszkalam w hotelu Les Pyramides w Nabeul.Jesli macie pytania dot. wakacji w
Tunezji, co zabrac, opinie o hotelu itd. - zapraszam do zadawania pytan.
Obserwuj wątek
    • derduch Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA 06.01.05, 18:34
      Ja mam pytanie: Czy mieszkałas gdzieś na świecie w gorszym hotelu i z
      brudniejszą plażą? ;-)))
      • Gość: kitka Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.01.05, 12:37
        hotelu rzeczywiscie nie polecam.dla mnie jest wstretny.jest to hotel z
        najgorszej polki wsrod tych w ktorych mieszkalam.bleeeeeeee...plaza pelna petow
        i dookola banda brudasow probujaca cos sprzedac...
        • derduch Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA 07.01.05, 14:13
          Mieszkałem w Le Prince i widziałem to cudo, poza tym znajomi mieszkali w Les
          Piramides i w Kheopsie, tak więc pogląd mam wyrobiony :-)
          Ale z nazywaniem ludzi "brudasami" to przeginasz...
          • Gość: joannea Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.xs4all.nl 05.02.05, 16:04
            ja chcialam zapytać o pogodę i o zwiedzanie - jak program?
          • Gość: aga76 Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:28
            a jak hotel Kheops? zastanawiam sie nad wycieczka z Triady 7+7 - Tunezja i
            Libia a do wyboru jest hotel: Les Pyramides, Dalia, Kheops i Neptune (all).
            czy znasz te hotele do ktorego bys pojechal?
            • Gość: TOMEK Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 03.05.05, 19:36
              Bylem 2 lata temu w hotelu KHEOPS 4x+ rewelacja basen duzy pelnowymiarowy nie
              jakis tam maly hotelikowy,ogrod ladny zadbany,jedzenie rewelacja bylem w paru
              hotelach i na objazdówkach ale jedzenie tam jestrewelacja!!!!No coz plaza taka
              srednia ale pare krokow dalej bardzo dobra tylko jak komus nie chce sie podejsc
              50 metrow dalej no coz.Polecam wycieczke safari 2 dniowe my bylismy i gdyby nie
              to pewnie nieduzo bysmy o Tunezji wiedzieli.wracajac do KHEOPSA obsluga mila
              codzienne sprzatanie pokoi , bar szisza, restauracja,silownia, jakuzi, bardzo
              duza sala bankietowa organizuja tam rowniez tunezyjskie weseala my bylismy
              zobaczyc i zostalismy jako goscie:-)POLECAM .okolica spokojna ,chodzilismy we
              dwojke sami po okolicy w nocy i traktowani bylismy przyjaznie.
    • Gość: woody Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 18:11
      Wiem , że się powtarzam , ale znów muszę napisać : Tunezja to najgorsze
      turystyczne barachło.
    • Gość: pati Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:42
      mysz latają na skkrzydełkaach żartuje jest super
    • Gość: kuba jak tam jest? Re: LES PYRAMIDES TUNEZJA IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:43
      odp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka