futromax 07.03.05, 11:50 Czy ktos był? Własnie planuje wakacje na lato i chciałbym popytać? A może jakieś inne propozycje na Pd Pacyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza42 Re: Nowa Kaledonia 10.03.05, 06:14 W Nowej Kaledonii co prawda nie bylam ale mieszkam w tej czesci swiata i wiem ,ze nie jest to az tak atrakcyjne miejsce do spedzania wakacji . Na na twoim miejscu wybralabym sie ma polozone niedaleko Fiji - maja mnostwo przeslicznych wysepek , plaze i cudowne laguny, albo na Samoa. Z innych wysp Polinezji oczywiscie Tahiti jest bardzo piekne ale ceny moga odstraszac. W zeszlym roku bylam na Wyspach Cooka i najwieksze wrazenie zrobil na mnie atol Aitutaki- tak pieknej laguny nie widzialam nigdzie ( chociaz nie bylam na Bora Bora ) > Odpowiedz Link Zgłoś
futromax Re: Nowa Kaledonia 13.03.05, 21:19 Tahiti tez rozwazamy. Wszystko zalezy od biletow ktore uda nam sie kupic. Wiec albo do NZ przez Pd Pacyfik (Tahiti, W.Cooka) Albo od drugiej strony Australia i jakis wyskok na wyspy. Na razie faworytem jest Nowa Kaledonia. Podoba mi się pomysł francuskiej wyspy na końcu swiata :-) Odpowiedz Link Zgłoś