Dodaj do ulubionych

NURKOWANIE

IP: *.pkobp.pl 10.07.02, 15:58
Witam Was,
Szukam informacji na temat nurkowania...zwiedzilem juz dwie strony o tym ale
szukam jakis sprawdzonych miejsc do nurkowania gdzie ktos byl i moze polecic (i
miejsce i firme)...mysle raczej o Chorwacji...czy mozne macie jakies namiary na
kursy nurkowania na miejscu w Chorwacji albo na kogos kto ma takie oferyty
tutaj w Polsce (chetnie bym po prostu tam pojechal i zadecydowal na miejscu)

Z gory dzieki za pomoc
bessa
Obserwuj wątek
    • barteknurek Re: Nurkowanie 24.04.13, 10:42
      Hej,

Wejdź na mapę i wybierz gdzie chciałbyś ponurkować. Część miejsc ma opisy, ale też od razu można znaleźć hotele i je od razu zarezerwować.

www.nurkowanie.travel.pl/mapa

Pozdrawiam Bartek
      Moja galeria zdjęć
      • Gość: Magnuna Re: Nurkowanie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.04.13, 12:25
        Po pierwsze: oferty tego biura do atrakcyjnych nie należą.
        Po drugie: Chorwacja pod wodą szału nie robi. Pomijając najatrakcyjniejsze nurkowiska świata np. w Azji, Meksyku, Malediwy, itd to z miejsc bliższych i bardziej dostępnych najpiękniejszy świat podwodny ma Egipt. Gdybym miała wybrać czy nurkowania w Chorwacji czy w Egipcie, bez zastanowienia biorę Egipt.
    • Gość: Ania nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 18:32
      Cześć,
      szukasz jeszcze centrum nurkowego na Chorwacji to podaje Ci adres i namiary na takie centrum od czerwca zaczynamy sezon nurkowy na Chorwacji na przepięknej wyspie Hvar i jesteśmy tam do końca września jesteśmy sprawdzonym i doświadczonym Centrum Nurkowym szkolenia też prowadzimy skontaktuj się z nami Centrum Nurkowe XTatra Dive www.xtatradive.pl tel 502 292 770 lub 607 232 219 nurkowanie to nasza pasja zaglądnij na naszą stronę pozdrawiam Ania
      • Gość: Gość Re: nurkowanie IP: *.180.251.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 21:37
        Na Chorwacji????!!!!!!!
    • Gość: Kasia nurkowani IP: *.20-2.cable.virginmedia.com 03.05.13, 20:50
      jezeli chodzi o nurkowanie polecam firme:www.bluedeep.com.pl.
    • chodexer Re: 24.07.13, 09:35
      Od siebie mogę polecić Aquamatic z Wrocławia - prowadzą kursy nurkowania i organizują fajne wyjazdy
    • chodexer Re: nurkowanie 26.07.13, 14:20
      Sprawdź miejsca nurkowe na stronie AQUAMATIC.PL - jest im tam sporo i z opisami.
      • magda_zakrz Re: nurkowanie 19.12.14, 13:54
        Sama robiłam kurs nurkowania 2 lata temu. Nauczyłam się z polskim instruktorem w Starym Gradzie w Nautice. Fajne jest to, że oni nie tylko uczą nurkować ale organizują potem wyjazdy nurkowe. I tak nauczyłam się w Chorwacji a potem pojechałam z ekipą z bazy na safari nurkowe w Egipcie. To jest taki wyjazd dla osób, które mają minimum stopień podstawowy, mieszka się na łodzi i nurkuje nawet nawet 4 razy dziennie. Płynie się w morze z dala od hoteli i tłumów. Super jest jeszcze to że sprzęt nurkowy w ogóle na takim safari się nie targa, nie trzeba przekręcać butli tylko raz się go montuj, nie trzeba go nosić, płukać rozmontowywać czyli 0 upierdliwości i sama przyjemność: słoneczko, morze, jedzonko, relaksik 100%,.
        • Gość: zlasu Re: nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.14, 23:45
          Następna spamerka....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka