tooya 06.09.02, 12:48 Czy ktoś był? Jak wrażenia? Wybieram się tam w drugiej połowie września. Napiszcie, pls!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wars Re: Costa Blanca - Benidorm!!! IP: *.client.attbi.com 06.09.02, 16:35 Jak pojedziesz to sama zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Costa Blanca - Benidorm!!! IP: 80.241.130.* 06.09.02, 17:07 popatrz sama: www.gva.es/benid/pges/gale/hgale03.htm moze mozesz jeszcze cos zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
tooya Re: Costa Blanca - Benidorm!!! 09.09.02, 09:54 Gość portalu: pidżej napisał(a): > popatrz sama: <a href="www.gva.es/benid/pges/gale/hgale03.htm"target="_b > lank">www.gva.es/benid/pges/gale/hgale03.htm</a> > moze mozesz jeszcze cos zmienic? Aż tak strasznie? A byłeś tam czy tylko przeraziły Cię zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Costa Blanca - Benidorm!!! IP: 80.241.130.* 09.09.02, 11:07 widziałem to z szosy na objazdówce - wystarczyło. z drugiej strony - tolerancja, francja - ktoś tam jeździ i wypełnia te przytulne trzydziestopiętrowe hoteliki. mnie to po prostu przeraża. to chyba jeszcze gorsze niz plaza waikiki na oahu. i jeszcze ta nazwa, niczym środka nasennego, prawda? PJ Odpowiedz Link Zgłoś
tooya Re: Costa Blanca - Benidorm!!! 09.09.02, 11:10 Gość portalu: pidżej napisał(a): > widziałem to z szosy na objazdówce - wystarczyło. z drugiej strony - > tolerancja, francja - ktoś tam jeździ i wypełnia te przytulne > trzydziestopiętrowe hoteliki. mnie to po prostu przeraża. to chyba jeszcze > gorsze niz plaza waikiki na oahu. i jeszcze ta nazwa, niczym środka nasennego, > prawda? PJ Ponieważ w zeszłym roku byłam na Krecie - myślę, ze byłby to niezły kontrast :- )). A jak było na objazdówce?? Napisz coś więcej! Odpowiedz Link Zgłoś