iwomaz 06.01.06, 11:24 przygotowuje liste rzeczy niezbednych w podrozy. jade na 4 tyg.tramping indochiny. pakuje sie w plecak. co jest niezbedne w takich wojazach. licze na wasze trafne uwagi i rady:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: tramping IP: *.ula5.1000lecie.pl 06.01.06, 14:09 zadanie trudne.podaj maila to prześle ci listę rzeczy które zabieram ze soba na wyjazdy azjatycko - afrykańskie. jest to lista damska ale można ją przeciez zmodyfikować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: tramping IP: *.aster.pl 10.01.06, 16:25 j, a może wklej tę listę tutaj? Na pewno wiele osób zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwomaz Re: tramping 11.01.06, 12:14 to jest bardzo dobry pomysl. mysle ze nie ja jedna miłam z tym problem. zreszta przydadza sie trafne spostrzezenia i uwagi innych podroznikow!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: tramping IP: 195.245.213.* 11.01.06, 13:43 lista niezbyt kompletna i chaotyczna, bo na goraco- no i zalezy dokad jedziesz- lekarstwa (typu na kaca, na biegunke, na zoladek, do dezynfekcji, plaster, bandaz), latarka, spiwor, alumata (zalezy, gdzie spisz, moze nawet namiot?), dobre buty razy dwa, klapki/sandaly, o ciuchach i bieliznie nie wspomne, scyzoryk z korkociagiem, nozyczkami i otwieraczem do butelek, kapelusz/chusta, pelerynka/kurtka przeciwdeszczowa, odrobina jedzonka na czarna godzine (typu goracy kubek), saszetka na szyje na kase i dokumenty, mapa/przewodnik, dlugopis, notatnik, zegarek, komorka, jakis kubeczek na napitki wszelkiego rodzaju i... wiecej nie pamietam, ale dam znac jak cos mi zaswita pozdr Odpowiedz Link Zgłoś