bruno5 06.09.03, 21:08 Polacy ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem na emigracji bardzo krytykuja Polske , natomiast Ci ktorym sie zyje na emigracji bardzo dobrze chwala Polske i mysla o powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Pewna prawidlowosc 06.09.03, 23:07 bruno5 napisał: > Polacy ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem na emigracji bardzo krytykuja Polske > , natomiast Ci ktorym sie zyje > na emigracji bardzo dobrze chwala Polske i mysla o powrocie. Sorry bruno5. Znow sie z Toba nie zgodze! (Nothing personal, really!). Jestem "na emigracji" od ponad 10 lat, ledwo wiaze koniec z koncem (choc tak naprawde, to nie jest az tak tragicznie, bo jeszcze zyje), ale chwale Polske i czasem rowniez mysle o powrocie... Jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule? Nie sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0NEWS Re: Pewna prawidlowosc IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 10:35 lol21ndm napisała: Jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule? Nie > > sadze... > TAK BO UCZTLES SIE NA BLEDACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Pewna prawidlowosc IP: *.sympatico.ca 06.09.03, 23:57 Jaki jest wspolczynnik pewnosci tej prawidlowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: Pewna prawidlowosc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.09.03, 15:02 a za co chwalic polske? Za to ze ludzie z glodu zdychaja? OD 15 lat utrzymuje moich dziadkow.Jak dlugo jeszcze starsi ludzie beda traktowani jak kupa gowna? Mlodzi dla zabawy zarzynaja sie na blokowiskach.Bedzie lepiej? oczywiscie za jakies 50 lat.Wtedy bedziemy chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: Pewna prawidlowosc 07.09.03, 16:54 Gość portalu: gada napisał(a): > Mlodzi dla zabawy zarzynaja sie na blokowiskach. Uwazasz, ze na Zachodzie jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś