Gość: magda IP: *.uk.deuba.com 09.01.06, 17:14 pajaki, skorpiony, weze i inne....spotkaliscie ich w indiach-poludnie kraju?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: jadowite gady w indiach IP: *.range86-141.btcentralplus.com 10.01.06, 00:40 tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: jadowite gady w indiach IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.01.06, 09:28 no to co z tymi indiami sa tam jaszczury i weze...na kazdym kroku:-)) czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: jadowite gady w indiach IP: 195.245.213.* 10.01.06, 10:54 wiesz co, no wszyscy wiedza, ze sa...ale ich nie widzialem. tzn jaszczury i jaszczurki i owszem... szczurow cala masa...po prostu nie wlocz sie po krzakach... za to na polnocy sa nawet lwy azjatyckie. fakt - to nie gad, ale spotanie mrozi krew w zylach... Odpowiedz Link Zgłoś
suspektus Re: jadowite gady w indiach 10.01.06, 10:40 Tak, ale ja jeszcze zyje. Prosze zobaczyc moje fotki: Wycieczka samochodowa z Hamburga do Nepalu (Autoreise von Hamburg nach Nepal) na witrynie: www.sawluk.com Pozdrawiam, Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: jadowite gady w indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:27 Jejku, nie przesadzajmy! Podczas kilkumiesięczneg pobytu w Indiach z wymienionych przez ciebie zwierzątek widziałam tylko kilka niegrożnych jaszczurek. No i ze dwa szczury na ulicach. Fakt, jest tam syf, ale nie popadajmy w paranoję!!! Odpowiedz Link Zgłoś