Gość: sil IP: *.spray.net.pl 26.01.06, 22:33 Czy ktoś może wie jak można dostać się do Tiger Temple w Tajlandii. Prosze o wszelkie informacje na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.cukier Re: TIGER TEMPLE 27.01.06, 23:36 to proste, rano jedziesz z Bangkoku z południowego dworca autobusowego do Kanchanaburi, wysiadasz tam na dworcu autobusowym i przechwytują Cię od razu naganiacze i to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: TIGER TEMPLE IP: *.spray.net.pl 28.01.06, 00:09 Orientujesz się może gdzie jeszcze w Tajlandii można zobaczyć tygrysy (nie chodzi mi o zoo)? Odpowiedz Link Zgłoś
s.wawelski Re: TIGER TEMPLE 28.01.06, 01:38 Gość portalu: sil napisał(a): > Orientujesz się może gdzie jeszcze w Tajlandii można zobaczyć tygrysy (nie > chodzi mi o zoo)? W Tiger Temple. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: TIGER TEMPLE 28.01.06, 21:34 chyba nie ma więcej takich miejsc w Tajlandii, w każdym bądz razie nie słyszałem o takich, ale tiger temple to też jest rodzaj zoo. zdjęcia z tygrysami siedząc obok nich możesz zrobić w prawie każdym zoo np w Bangkoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: TIGER TEMPLE IP: *.icpnet.pl 28.01.06, 11:48 na koh san wejdz do piewszego lepszego biura i sprzedadza ci wycieczke...nie pamietam ceny... Odpowiedz Link Zgłoś