Dodaj do ulubionych

DisneyLand

IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:26
Prosze o kilka informacji tych co już tam byli. Czy warto, jak wielu ludzi
jest między świętami Bożego Narodzenia, a Nowym Rokiem. Czy wejściówka daje
uprawnienia wstępu wszędzie i do wszystkich krain?

Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ya Re: DisneyLand IP: 213.192.81.* 19.11.02, 18:43
      Byłam tam w lipcu.
      Wejściówka upoważnia do wchodzenia wszędzie. Tylko gdzieniegdzie są sraszne
      kolejki i warto wziąć fastcośtam (nazwy nie pamiętam, ale są bezpłatne).
      Szczególnie polecam kina trójwymiarowe, naprawdą świetne, z resztą tak jak to w
      La Vilette.
      Warto także wybrać się na główną paradę.
    • Gość: Jas Re: DisneyLand IP: *.acn.pl 22.11.02, 16:47
      Ja tez prosze o info - jakie sa tam ceny w tym terminie?
      • Gość: Beata Re: DisneyLand IP: 5.1R2D* / *.bas.cvx.blueyonder.co.uk 01.12.02, 20:55
        Gość portalu: Jas napisał(a):

> Ja tez prosze o info - jakie sa tam ceny w tym terminie?
        Wlasnie bylam tam wczoraj.Nie jest tam az tak wspaniale jak w Californi ale
        bawic sie mozna dobrze przez dwa dni.
        Jesli chcecie spac wewnatrz parku najpierw zluzcie wizyte menagerowi
        banku.Strasznie drogo a przy tym amerykance wymyslili sobie ze jak juz cie maja
        w tym swoim parku to bedziecie zmuszeni jesc tylko w ich restauracjach bo nie
        ma zadnego sklepiku nawet zeby sobie wody kupic ani herbaty wypic.Bez wlasnego
        prowiantu jak zglodniejesz to uzbroj sie w cierpliwosc czekania w kolejkach do
        McDonalda.Tansze wyjscie to znalezc jakies spanie niedaleko parku w kierunku na
        Paryz i dojechac metrem ,ktore jest bardzo tanie.Na tym zyskuje sie tansze
        jedzenie w okolicach hotelu i mozliwosc kupna butelki z woda za grosze w jakims
        supermarkecie.Metro dochodzi pod drzwi wejsciowe do parku.Ja spalam w samym
        parku i juz nigdy wiecej.
        Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka