IP: *.rmf.pl 17.02.03, 10:31
Czy ktoś zna biuro pt. Triada? Maja niezla promocję letnią- ceny sa na tyle
niskie, że chce wiedzieć czy to biuro to nie jakiś kant?Dzięki za góry za
pomoc!
Obserwuj wątek
    • 2castro Re: TRIADA 17.02.03, 16:29
      Jest ok.W zasadzie prawde powiedziawszy to w tej chwili tylko oni gonią
      ofertę.Wiem bo sprzedaję różnych operatorów.Rokrocznie jest tak, że najpierw
      sprzedaje Triada a potem reszta.W sezonie jest odwrotnie-bo u nich nie ma
      miejsc albo mają słabe lasty,wtedy sprzedaje sie ALADIN,EL GRECO I BIG BLUE.
    • sedonia1 Re: TRIADA 18.02.03, 10:47
      z tego co wiem z gazet, to czwarte w rankingu biuro w Polsce. To tyle jeżeli
      chodzi o statystyki.
    • Gość: Sic Re: TRIADA IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.03, 11:44
      Witaj
      Ja nie mam dobrego zdania o tym biurze. Nie wiem moze z wycieczkami w lecie
      jest inaczej ale jesli chodzi o tegoroczny wyjazd na narty to mnie bardzo
      zawiedli. Nie ma znizek w tym roku dla stalych klientow.
      Moi znajomi wpacil w pzdzierniku zaliczke (polowa sumy) za wyjazd do Wloch.
      Proponowali mi wyjazd ale ja chcialem pojechac w inne miejsc. Triada
      organizowala rowniez tam wyjazd. Szukalem po roznych biurach by porownac
      oferty. Gdy sie zdecydowalem sprawdzilem ile jest jeszcze wolnych miejsc
      (internet)a bylo ich okolo 20. Wybralem sie do biura. Powiedziano mi ze w tej
      chwil system nie dziala i nie mozna zarezerwowac miejsc. Poprosilem "mila"
      pania by mimo wszystko jak system ruszy zarezerwowala 2 miejsca a ja przyjde
      pozniej i zaplace. Gdy przyszedlem 3 godziny pozniej okazalo sie ze kobitka
      nawet nie kiwnela palce by cos zrobic i po sprawdzeniu przy mnie oznajmila ze
      miejsc juz nie mam w terminie ktory wybralem. Pozostal jeszcze jeden termin ale
      musialbym mieszkac w dwuch hotelach. Powiedzialem ze sie zgadzam i pojade w tym
      terminie ale okazalo sie ze jesli mieszkam w dwuch hotelach to musze zaplacic 2
      razy za przejad. Zrezygnowalem wiec z tej opcji. Postanowilem pojechac
      samochodem by nie placic 2 razy za autokar. Przyszedlem nastepnego dnia ale
      miejsc juz nie bylo. Minal tydzien w tym czasie postanowilem skorzystac z
      oferty innego biura. Zadzwonili do mnie znajomi (ci o ktorych pisze na
      poczatku) i pytaja :gdzie jedziecie? Bo oni jada w tosamo miejsce co my (czytaj
      chcielismy jechac na poczatku) bo ich wyjazd odwolano z braku chetnych i
      przeniesli ich z tego powodu w drugie. Jesli chcesz sie denerwowac z powodu
      dezinformacj jaka stosuje to biuro to juz twoj wybor. Osobiscie nie polecam.
    • Gość: Tomi Re: TRIADA IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 18.02.03, 13:44
      rzeczywiście Triada to chyba jedno z bardziej niesłownych i niesprecyzowanych
      biur na naszym rynku. Oczywiście można trafić, ale podkreślam trafić na udane
      wakacje czy urlop - ale prawdopodobieństwo jest naprawdę niewielkie. A chyba
      nie o to chodzi... ale korzystając z wakacji za połowę ceny w porównaniu do
      innych nie można się spodziewać niczego dobrego...
    • stekk Re: TRIADA 18.02.03, 16:55
      Myślę ,że jak każde biuro z czołówki wzbudza najróżniejsze emocje.Są ludzie
      zadowoleni i nie .Wydaje mi się ,że jest to naturalne.Podobnie się mówi o Big
      Blue,TUI itd.
      • Gość: Edy Re: TRIADA IP: *.rmf.pl 19.02.03, 10:46
        Widzę ze mozna na was liczyc! Dzięki!!!
    • Gość: ma Re: TRIADA IP: 153.19.179.* 21.02.03, 10:09
      Ja byłam z nimi w ubiegłyn roku w Turcji i było OK. Wprawdzie rezydenci nie
      byli rewelacyjni, ale i tak nie byli do niczego potrzebni. Ale ogólnie nie
      narzekam - podróż w porządku, hotel bez luksusów ale czysty i zadbany,
      generalnie wszystko zgodne z ofertą.

• Gość: Edy Re: TRIADA IP: *.rmf.pl 21.02.03, 10:17
        A czy pamietasz wycieczki fakultatywne- jakie byly i ile ksoztowaly? Czy byly
        mozliwowsci wykupienia takich wycieczek w greckim biurze?
        • Gość: ma Re: TRIADA IP: 153.19.179.* 27.02.03, 07:34
          Wycieczki fakultatywne zawsze są w miejscowych biurach o wiele tańsze niż u
          rezydenta, a standard porównywalny.
    • Gość: Andrzej Re: TRIADA IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 11:43

Przez 3 ostatnie lata odpoczywałem z triadą (Hiszpania,Turcja,Tunezja)Zawsze
      było dobrze.W tym roku Egipt (triada 7+7).
      Wszędzie są słabsi (Hiszpania)i lepsi (Turcja - Natalka)rezydenci ,ale ja
      kieruje się informacjami z katalogu (czytaj uważnie). A gdy wybierzesz dobrą
      imprezę i hotel, wtedy żaden rezydent wczasów Ci nie zepsuje.Jak wszędzie tak i
      w triadze cena imprezy ma znaczenie,za małe pieniądze- mała radość.
      Polecam Ci formułę triady 7+7,a zwłaszcza Turcję (byłem,widziałem,do dzisiaj
      pamiętam i wszystkim polecam)
      W zeszłym roku byliśmy w Tunezji w Nabeul ,hotel Kheops.Wycieczki do Kartaginy,
      Tunisu, Sidi Bou Said , safari po Saharze
      (bryczki,wielbłądy,jepp,oazy,pustynia) kto miał czas przyglądać się
      rezydentowi. I co istotne jako stali klijenci Triady mamy naprawe duże zniżki.
    • Gość: fizelotta Re: TRIADA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 23:31
      Ja sprobowalam Triade pierwszy (i chyba ostatni) raz w tym roku. Kupilam 3
      bilety lotnicze do Austrii (100% wplaty), a oni odwolali wszystkie loty. No
      trudno sie mowi, zdarza sie, ale Triada nie kiwnela palcem zeby znalezc cos
      zastepczego, a z odbiorem pieniedzy tez bylo pod gorke.
    • Gość: bea Re: TRIADA IP: 213.25.91.* 14.04.03, 13:07
      My z Triadą nie pojechaliśmy, ale i tak pewna rzecz dała mi do myslenia. W
      jednym biurze cena oferty (oglądana na serwerze - rezerwacja odbywa sie online)
      wynosiła iles tam złotych (nie pamiętam w tej chwili). Ponieważ się nie
      zdecyowaliśmy, szukaliśmy w innych biurach. Mniej więcej dwie godziny po
      wyjsciu od jednego przedstawiciela Triady, trafilismy do innego biura, które w
      ofercie również miało Triadę. Ot tak, bez powodu, zapytalismy o cenę oferty,
      którą sprawdzaliśmy w innym biurze. I co sie okazało? Cena była o paręset zł
      niższa! Poprosiliśmy o ponowne sprawdzenie. Panienka (notabene niezbyt
      trybliwa) stwierdziła, że wszystko naprawdę jest policzone dobrze. Wtedy
      powiedzielismy, jaką cene usłyszeliśnmy ok. 2 godzin wczesniej. Nie umiała tego
      wyjasnić. Dodam, że nie chodziło o dodatklowy wariant ubezpieczenia przeciw
      skutkom chorób przelekłych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka