Gość: Edy IP: *.rmf.pl 17.02.03, 10:31 Czy ktoś zna biuro pt. Triada? Maja niezla promocję letnią- ceny sa na tyle niskie, że chce wiedzieć czy to biuro to nie jakiś kant?Dzięki za góry za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2castro Re: TRIADA 17.02.03, 16:29 Jest ok.W zasadzie prawde powiedziawszy to w tej chwili tylko oni gonią ofertę.Wiem bo sprzedaję różnych operatorów.Rokrocznie jest tak, że najpierw sprzedaje Triada a potem reszta.W sezonie jest odwrotnie-bo u nich nie ma miejsc albo mają słabe lasty,wtedy sprzedaje sie ALADIN,EL GRECO I BIG BLUE. Odpowiedz Link Zgłoś
sedonia1 Re: TRIADA 18.02.03, 10:47 z tego co wiem z gazet, to czwarte w rankingu biuro w Polsce. To tyle jeżeli chodzi o statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sic Re: TRIADA IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.03, 11:44 Witaj Ja nie mam dobrego zdania o tym biurze. Nie wiem moze z wycieczkami w lecie jest inaczej ale jesli chodzi o tegoroczny wyjazd na narty to mnie bardzo zawiedli. Nie ma znizek w tym roku dla stalych klientow. Moi znajomi wpacil w pzdzierniku zaliczke (polowa sumy) za wyjazd do Wloch. Proponowali mi wyjazd ale ja chcialem pojechac w inne miejsc. Triada organizowala rowniez tam wyjazd. Szukalem po roznych biurach by porownac oferty. Gdy sie zdecydowalem sprawdzilem ile jest jeszcze wolnych miejsc (internet)a bylo ich okolo 20. Wybralem sie do biura. Powiedziano mi ze w tej chwil system nie dziala i nie mozna zarezerwowac miejsc. Poprosilem "mila" pania by mimo wszystko jak system ruszy zarezerwowala 2 miejsca a ja przyjde pozniej i zaplace. Gdy przyszedlem 3 godziny pozniej okazalo sie ze kobitka nawet nie kiwnela palce by cos zrobic i po sprawdzeniu przy mnie oznajmila ze miejsc juz nie mam w terminie ktory wybralem. Pozostal jeszcze jeden termin ale musialbym mieszkac w dwuch hotelach. Powiedzialem ze sie zgadzam i pojade w tym terminie ale okazalo sie ze jesli mieszkam w dwuch hotelach to musze zaplacic 2 razy za przejad. Zrezygnowalem wiec z tej opcji. Postanowilem pojechac samochodem by nie placic 2 razy za autokar. Przyszedlem nastepnego dnia ale miejsc juz nie bylo. Minal tydzien w tym czasie postanowilem skorzystac z oferty innego biura. Zadzwonili do mnie znajomi (ci o ktorych pisze na poczatku) i pytaja :gdzie jedziecie? Bo oni jada w tosamo miejsce co my (czytaj chcielismy jechac na poczatku) bo ich wyjazd odwolano z braku chetnych i przeniesli ich z tego powodu w drugie. Jesli chcesz sie denerwowac z powodu dezinformacj jaka stosuje to biuro to juz twoj wybor. Osobiscie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: TRIADA IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 18.02.03, 13:44 rzeczywiście Triada to chyba jedno z bardziej niesłownych i niesprecyzowanych biur na naszym rynku. Oczywiście można trafić, ale podkreślam trafić na udane wakacje czy urlop - ale prawdopodobieństwo jest naprawdę niewielkie. A chyba nie o to chodzi... ale korzystając z wakacji za połowę ceny w porównaniu do innych nie można się spodziewać niczego dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
stekk Re: TRIADA 18.02.03, 16:55 Myślę ,że jak każde biuro z czołówki wzbudza najróżniejsze emocje.Są ludzie zadowoleni i nie .Wydaje mi się ,że jest to naturalne.Podobnie się mówi o Big Blue,TUI itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: TRIADA IP: *.rmf.pl 19.02.03, 10:46 Widzę ze mozna na was liczyc! Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: TRIADA IP: 153.19.179.* 21.02.03, 10:09 Ja byłam z nimi w ubiegłyn roku w Turcji i było OK. Wprawdzie rezydenci nie byli rewelacyjni, ale i tak nie byli do niczego potrzebni. Ale ogólnie nie narzekam - podróż w porządku, hotel bez luksusów ale czysty i zadbany, generalnie wszystko zgodne z ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edy Re: TRIADA IP: *.rmf.pl 21.02.03, 10:17 A czy pamietasz wycieczki fakultatywne- jakie byly i ile ksoztowaly? Czy byly mozliwowsci wykupienia takich wycieczek w greckim biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: TRIADA IP: 153.19.179.* 27.02.03, 07:34 Wycieczki fakultatywne zawsze są w miejscowych biurach o wiele tańsze niż u rezydenta, a standard porównywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: TRIADA IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 11:43 Przez 3 ostatnie lata odpoczywałem z triadą (Hiszpania,Turcja,Tunezja)Zawsze było dobrze.W tym roku Egipt (triada 7+7). Wszędzie są słabsi (Hiszpania)i lepsi (Turcja - Natalka)rezydenci ,ale ja kieruje się informacjami z katalogu (czytaj uważnie). A gdy wybierzesz dobrą imprezę i hotel, wtedy żaden rezydent wczasów Ci nie zepsuje.Jak wszędzie tak i w triadze cena imprezy ma znaczenie,za małe pieniądze- mała radość. Polecam Ci formułę triady 7+7,a zwłaszcza Turcję (byłem,widziałem,do dzisiaj pamiętam i wszystkim polecam) W zeszłym roku byliśmy w Tunezji w Nabeul ,hotel Kheops.Wycieczki do Kartaginy, Tunisu, Sidi Bou Said , safari po Saharze (bryczki,wielbłądy,jepp,oazy,pustynia) kto miał czas przyglądać się rezydentowi. I co istotne jako stali klijenci Triady mamy naprawe duże zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizelotta Re: TRIADA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 23:31 Ja sprobowalam Triade pierwszy (i chyba ostatni) raz w tym roku. Kupilam 3 bilety lotnicze do Austrii (100% wplaty), a oni odwolali wszystkie loty. No trudno sie mowi, zdarza sie, ale Triada nie kiwnela palcem zeby znalezc cos zastepczego, a z odbiorem pieniedzy tez bylo pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: TRIADA IP: 213.25.91.* 14.04.03, 13:07 My z Triadą nie pojechaliśmy, ale i tak pewna rzecz dała mi do myslenia. W jednym biurze cena oferty (oglądana na serwerze - rezerwacja odbywa sie online) wynosiła iles tam złotych (nie pamiętam w tej chwili). Ponieważ się nie zdecyowaliśmy, szukaliśmy w innych biurach. Mniej więcej dwie godziny po wyjsciu od jednego przedstawiciela Triady, trafilismy do innego biura, które w ofercie również miało Triadę. Ot tak, bez powodu, zapytalismy o cenę oferty, którą sprawdzaliśmy w innym biurze. I co sie okazało? Cena była o paręset zł niższa! Poprosiliśmy o ponowne sprawdzenie. Panienka (notabene niezbyt trybliwa) stwierdziła, że wszystko naprawdę jest policzone dobrze. Wtedy powiedzielismy, jaką cene usłyszeliśnmy ok. 2 godzin wczesniej. Nie umiała tego wyjasnić. Dodam, że nie chodziło o dodatklowy wariant ubezpieczenia przeciw skutkom chorób przelekłych. Odpowiedz Link Zgłoś