Dodaj do ulubionych

Czarnogóra - noclegi

IP: *.um.poznan.pl 27.03.03, 08:17
Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze?
Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie?
Obserwuj wątek
    • kicur Re: Czarnogóra - noclegi 27.03.03, 09:28
      Gość portalu: iwi24 napisał(a):

> Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze?
      > Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie?

Kepmingów jest mało i są w opłakanym stanie - np. nie ma czasem W OGÓLE(!)
      sanitariatów - są natomiast niedrogie - w 2001 r. za 2 os., auto, namiot, w
      sezonie chcieli 12 DM/doba. Teraz pewnie będzie trochę drożej. Ja często jeżdżę
      na campy, ale po tym co tam zobaczyłem - wróciłem do HR. Kwater nie szukałem,
      chciałem camping.
      Temperatury są podobne jak w HR, lub troszkę cieplej. Ogólnie wszystko było
      tańsze niż w HR - ale znając życie z roku na rok ceny lecą do góry. Stawiam
      jednak na to, że w tym roku dalej będzie taniej niż w HR, choć różnica będzie
      się zmniejszać.
      • Gość: iwi24 Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.um.poznan.pl 27.03.03, 12:20
        dzięki Kicur!
        Czy byłeś tylko na wybrzeżu czy również sytuacja z kampingami odnosi się do gór?
        Czy masz jakieś miejsca godne polecenia np. co koniecznie trzeba zobaczyć?
        • kicur Re: Czarnogóra - noclegi 27.03.03, 14:08

> dzięki Kicur!
          > Czy byłeś tylko na wybrzeżu czy również sytuacja z kampingami odnosi się do
          gór
          > ?
          > Czy masz jakieś miejsca godne polecenia np. co koniecznie trzeba zobaczyć?

Tylko na wybrzeżu - całym: kempingów jak na lekarstwo:( Po całym dniu jeżdżenia
          wzdłuż wybrzeża - wróciłem do HR, bo campa dla mnie nie było:(
          Co do zwiedzania - to to co ogólnie wiadomo, bo mimo że HR piękna krajobrazowo,
          to Czarnogóra zdaje się jeszcze piękniejsza - np. zatoka Kotorska:))
    • Gość: sebiano Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.kat.cdp.pl 03.06.03, 00:01
      polecam kwatery w Ulcinj, agencja OMEGA ma strone www.strony.wp.pl/wp/czarnogora
      korzystalem 2x jestem zadowolony. 15% wplacasz w kraju, reszte po przyjezdzie
      na miejsce, mozesz zmienic kwatere jak cos ci nie lezy. Wlasciciel jest super
      organizatorem, na zakonczenie targowania sie postawil butelke dobrego wina! i
      wszystko w szczerej, usmiechnietej atmosferze. Od 1 czerwca zniesiono wizy do
      Serbi i Czarnogory - droga otwarta...
      pozdrawiam
      sebiano@interia.pl
      • Gość: MK Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.InfoSky.Net 07.06.03, 23:50
        To jestes dobrym "wlascicielem".

Gość portalu: sebiano napisał(a):

> polecam kwatery w Ulcinj, agencja OMEGA ma strone
        > korzystalem 2x jestem zadowolony. 15% wplacasz w kraju, reszte po przyjezdzie
        > na miejsce, mozesz zmienic kwatere jak cos ci nie lezy. Wlasciciel jest super
        > organizatorem, na zakonczenie targowania sie postawil butelke dobrego wina! i
        > wszystko w szczerej, usmiechnietej atmosferze. Od 1 czerwca zniesiono wizy do
        > Serbi i Czarnogory - droga otwarta...
        > pozdrawiam
        > sebiano@interia.pl
    • Gość: MK Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.InfoSky.Net 07.06.03, 23:51
      EKSTRA ZNIZKA!!!!!
      Apartament w naszym domu jest wolny od 20.VII-3.VIII , cena jest 35 euro
      dziennie za calost. Plan pietra i informacje na
      www.czarnogora.co.sr/. Plaza jest piaszczysta.
      Dom u sasiada strony.wp.pl/wp/marovic7/wsi/ wolny od zaraz. Duza
      znizka promocyjna, do 1.7 cena jest tylko ok. 5 euro od osoby. Wolne do
      15.VII. W pozostalych terminach, prosze pytac.

Dom u sasiada, wolne od zaraz, wolne do 7.VII. BARDZO duza znizka.
      www.marovic.co.sr/

Apartament u przyjaciela w miescie Ulcinj, blisko centrum, wolne od zaraz.
      BARDZO duza znizka promocyjna, do 20.6 cena jest tylko 5,5 euro od osoby.
      Wolne do 29.VI Potem wolne od 15.VIII strony.wp.pl/wp/marovic7/

EKSTRA ZNIZKA!!!!!

> Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze?
      > Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka