Dodaj do ulubionych

biuro BIG BLUE szukam info

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:36
znam ich oferty,ale nic o nich nie wiem;
znajomi wykupili wyjazg do Egiptu i sa zadowoleni;
czy to rzetelne biuro?miało jakieś wpadki?

będę wdzięczna za pomoc

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mmm77 Re: biuro BIG BLUE szukam info 04.04.03, 12:19
      Byłam z tym biurem już 2 razy, nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie,
      wszystko tak jak być powinno. Byłam bardzo zadowolona, na pewno jeszcze z tym
      biurem gdzieś się wybiorę.
      Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.zzgnig.com.pl 04.04.03, 13:17
      Na forum pojawiają się bardzo skrajne opinie dotyczące tego Biura. Ja osobiście
      nigdy z nimi nie wyjeżdżałam, ale znajomi pojechali do Egiptu z BiG BLUE -
      hotel Sultan Beach i wrócili bardzo zadowoleni - dobry hotel, jedzenie w
      porządku za bardzo przyzwoite pieniądze.
      • Gość: luladelrio1 Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 13:36
        no właśnie znajomi mojego męża byli w tym hotelu i było podobno cudownie,
        korzystali z wycieczek fakultatywnych i nie mają zastrzeżeń

dziękuję za odzew

pozdrawiam
    • Gość: Iza Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 20:16
      Byłam we wrześniu z Big Blue w Portugali. Byłam bardzo zadowolona zarówno z
      hotelu jak i wycieczek fakultatywnych.
      • tosz Re: biuro BIG BLUE szukam info 11.05.03, 23:59
        A gdzie dokladnie? Pytam, bo sie wybieram, ale mam coraz wiecej watpliwosci co
        do BB, jak czytam posty na forum
        T.
    • Gość: Ryba Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 06.04.03, 21:53
      Gość portalu: luladelrio1 napisał(a):

> znam ich oferty,ale nic o nich nie wiem;
      > znajomi wykupili wyjazg do Egiptu i sa zadowoleni;
      > czy to rzetelne biuro?miało jakieś wpadki?
      >
      > będę wdzięczna za pomoc
      >
      > pozdrawiam

Nie jestem pewien słoneczko, ale chyba się spóźniłeś/aś. Big Blue właśnie
      zbankrutowało...

• Gość: NEW Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 06.04.03, 22:34
        Gość portalu: Ryba napisał(a):

> Nie jestem pewien słoneczko, ale chyba się spóźniłeś/aś. Big Blue właśnie
        > zbankrutowało...
        >
        ... a może napiszesz na jakiej podstawie tak twierdzisz??? Na forum Grecja ten
        wątek został już poruszany i chyba wyczerpany. Ryba chyba jesteś nie w temacie
        i siejesz popłoch.
        Bye, bye
    • Gość: Roder Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.04.03, 22:55
      To bylaby tragedia gdyby Big Blue upadlo. Mam nadzieje, ze to tylko kolejna
      plotka ale ich strona u mnie nie chodzi
      • Gość: NEW Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 06.04.03, 23:09
        Gość portalu: Roder napisał(a):

> To bylaby tragedia gdyby Big Blue upadlo. Mam nadzieje, ze to tylko kolejna
        > plotka ale ich strona u mnie nie chodzi

BIG BLUE rzeczywiście upadło, ale za to powstało BIG BLUE TRAVEL, które ma się
        dobrze. Koleżanka w piątek wykupiła wycieczkę na Kretę w zaprzyjaźnionym
        biurze, gdzie na pewno by ją poinformowano. Ja dzisiaj wchodziłam na ich
        stronę, teraz też nie mogę, ale to o niczym nie świadczy. Uszy do góry
        • Gość: Ryba Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.04.03, 01:20
          Gość portalu: NEW napisał(a):

> Gość portalu: Roder napisał(a):
          >
          > > To bylaby tragedia gdyby Big Blue upadlo. Mam nadzieje, ze to tylko kolejn
          > a
          > > plotka ale ich strona u mnie nie chodzi
          >
          > BIG BLUE rzeczywiście upadło, ale za to powstało BIG BLUE TRAVEL, które ma
          się
          > dobrze. Koleżanka w piątek wykupiła wycieczkę na Kretę w zaprzyjaźnionym
          > biurze, gdzie na pewno by ją poinformowano. Ja dzisiaj wchodziłam na ich
          > stronę, teraz też nie mogę, ale to o niczym nie świadczy. Uszy do góry

Ja tylko przeczytałem artykuł, że Big Blue zbankrutowało i tyle.

Strona internetowa faktycznie, kiedyś chodziła, a teraz pojawia się tylko
          witryna dostawcy miejsca na serwerze, czyli z netu Big Blue też znikło, co ma
          sens skoro zbankrutowało.

Może powstało inne biuro, ale to już wtedy jest inne biuro. Anyway, nie znam BB
          z autopsji ale znajoma pojechała: nie było ani źle ani fantastycznie jeśli
          chodzi o serwis - po prostu minimum. Raz tylko miała mieć wycieczkę
          fakultatywną, ale potem się okazało, że tej wycieczki nie ma i biuro
          zaproponowało inną (pieniedzy oddać nie chcieli), ale ta inna wycieczka też
          była ciekawa więc znajoma pojechała.

Ja i tak latam z Berlina bo skoro można polecieć za 500 zł to warto. Ale ja mam
          metę w Heraklionie, jak nie ma mety to lepiej chyba lecieć z biurem.
          • Gość: W74 Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 09.04.03, 13:21
            RYBO! JAKA MASZ METE W HERAKLIONIE? ZASTANAWIAM SIE NAD SWIETAMI WIELKANOCNYMI
            ZA ROK NA KRECIE. MOZE SKORZYSTAM Z TWOJEGO NAMIARU? GDZIE? CO? ZA ILE? JAKI
            STANDARD? DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!
          • Gość: Aga Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.acn.pl 16.05.03, 16:27
            Mysle, że to biuro nie zbankrutowało. otworzyli kilka nowych własnych siedzib.
            Ponadto maja cały czas te same oferty + kilka nowych.
            Ja z nimi jade do Egiptu w czerwcu, więc nie straszcie mnie. kupowałam te
            oferte w znajomym biurze, które ma równiez TUI i Neckermana oferte, więc nie
            osmieszaliby sie chyba.
    • Gość: Anka Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.zzgnig.com.pl 08.04.03, 08:01
      Nie znam tego biura, nigdy z nimi nie wyjeżdżałam, ale ich strona chodzi ok!
      www.bigblue.pl
      • Gość: Ryba Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.dialup.medianet.pl 09.04.03, 01:51
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> Nie znam tego biura, nigdy z nimi nie wyjeżdżałam, ale ich strona chodzi ok!
        > www.bigblue.pl

To może czytają to forum i się zreflektowali, bo ostatnio ta strona nie
        chodziła...

• Gość: Ryba Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.dialup.medianet.pl 09.04.03, 01:52
          Gość portalu: Ryba napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
          >
          > > Nie znam tego biura, nigdy z nimi nie wyjeżdżałam, ale ich strona chodzi o
          > k!
          > > www.bigblue.pl
          >
          > To może czytają to forum i się zreflektowali, bo ostatnio ta strona nie
          > chodziła...
          >

Z drugiej strony Alpina Tours chodziła aż do samego końca :-)

• Gość: zamkolaz Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: 62.29.248.* 09.04.03, 11:56
            Ja polecam. Za takie pieniadze mozna poleciec i odpoczac. My bylismy na krecie
            w pazdzierniku. Bylo w porzadku. Hotel bez rewelki, jedzenie tez srednie, ale
            tyle samo bysmy wydali u Polsce. Lubie wyjazdy w Polskie gory, ale nagle
            zrobilo sie tak zimno, ze nie mialo sensu (bysmy ciagle siedzieli na kwaterze)
            wiec pojechalismy decyzja zapadla z dnia na dzien. Bylo czysto i co
            najwazniejsze niedrogo.
    • Gość: Podróznik Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 19:41
      Jeżeli chcesz znać moje zdanie znajdź na tym forum wątek: GORĄCO ODRADZAM BIG
      BLUE
      • Gość: klient Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:24
        Byłem z Big Blue w Hurgadzie w Le Meridien 01.2003.Absolutna rewelacja.
        Wszystko O.K.
        Gorąco polecam!
    • Gość: camyk Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.chello.pl 13.05.03, 10:22
      Byłem z BigBlue w 98 roku na Santorini i Mykonos. Proszę tylko pilnować swojej
      rezerwacji, gdyż pracują tam młodzi ludzie, często roztargnieni ale bardzo
      mili. Nie znam lepszego biura w Polsce.
      • Gość: MacColin Re: biuro BIG BLUE szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 02:14
        od 1998 roku wiele sie zmienilo :-), weszly zagraniczne biura TUI, Ving,
        Neckermann, i pokazaly polskim biurom jak powinno sie organizowac wycieczki.
        Wiele biur z tych nauk skorzystalo np.taki Scan Holiday na skutek konkurencji
        poprawil jakosc swoich uslug, ale nie powiedzialbym tego samego o Big Blue.
        Kiedys jako niewielkie biuro organizowali naprawde fajne wyjazdy, niestety
        poszli na ilosc a nie jakosc i standard ich uslug bardzo sie pogorszyl. Ciekaw
        jestem jak sprawdzi sie nowy produkt Orbisu- Time Travel, zaplecze maja
        niezle, ale czy to wykorzystaja? pozdrawiam
      • Gość: Beata Zadowolona z Big Blue IP: *.acn.pl 16.05.03, 16:37
        Popieram. ja byłam z nimi w 2002 na krecie. Wprawdzie mielismy hotel 5 gwiazdek
        Minoa palace, ale popeline zrobili turysci, a nie biuro pokoje były super,
        hotel nowiuteńki de lux. Było super. Na lotnisko odwoziły nas taksówki
        zamówione przez Big Blue, bo było niewiele gosci. Ci co polecieli z last minute
        marudzili cos na lotnisku. Ale uwazam, że jesli ktos leci z oferty z katalogu i
        do dobrego hotelu to nie bedzie płakał. Wiem, że czasami maja wpadki z
        samolotami, jakies 2 godziny w plecy, albo jeden dzien, ale wtedy gwarantuja na
        ten dzien hotel (gorzej jak komus sie urlop konczy). My lecimy teraz z nimi do
        Egiptu i mysle, że bede zadowolona. za hotel Sheraton Miramare biore 1800
        złotych za tydzień, tanszej oferty nie znalazłam nawet w Alfa Star, które tutaj
        ldzie polecaja. gdzie ja znajde 5 gwiazdek na swiecie za takie pieniadze.
        Błagam was nie panikujcie, jak zaczniemy panikowac to rzeczywiscie zbankrutuja.
        Ponadto jako jedyni maja w swojej tegorocznej ofercie przepiekna wyspe
        Zakhyntos, nawet Tui tego nie ma (tylko niemieckie, i to z przelotem + prom), z
        dolotem na wyspe. Jest tam tak pieknie z tego co widze na stronach
        internetowych, że stwierdziłam, ze Kreta sie nie umywa do tej wyspy. tak więc
        jak ktos ma ochote tozapraszam tam w sierpniu. A może jakas pani z dzieckiem?
        ja własnie lece tylko z dzieckiem, więc moge sie troche sama nudzic.
        Pozdrawiam wszystkich i byle tylko takie biura były. uwazam, że te zachodnie
        biura lekko przeginaja z cenami, a szczególnie TUI. kiedys z nimi latałam, ale
        teraz jakis horror cenowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka