Gość: Ede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:43 Mam dylemat co wybrac? Wybieram się do Botswany, nie wiem czy lepiej połączyc z Namibią, czy też Zambia i Zimbabwe. Dodam, ze mogę na wyjazd przeznaczyc tylko dwa tygodnie. prosze o radę.Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Do znawców Afryki IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 16:56 dwa tygodnie? wg mnie to malutko, wystarczy tylko na Bostwanę, łączenie tego z innymi krajami to trochę jak "Jeśli dziś czwartek to jesteśmy w Belgii". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Do znawców Afryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:37 Chyba troszę przesadzasz. Przy dobrej organizacji można zobaczy najciekawsze miejsca np. w Nomibii i Botswanie. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie masz zadnego problemu ... 15.02.07, 20:04 ... jak jedziesz na dwa tygodnie. Lec prosto do Chobe, po trzech dniach przejedz do Victoria Falla (Zimbabwe) i po nastepnych dwu czy trzech do Zambii (tez Vic Falls ale z drugiej strony). I tyle: na wiecej nie starczy Ci czasu, choc moze udalo by sie jeszcze poleciec do delty Okawango (awionetka z Maun?)ale najwyzej na dzien czy dwa. Milosnik Botsway i robakow mopana SP Odpowiedz Link Zgłoś