Gość: ewcia77 IP: *.nsm.pl 08.06.03, 23:40 Prosze o namiary jak znaleźć sie w Disneylandzie. Jestem z Gdanska - moze jakies biuro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfisti Re: Disneyland IP: *.adsl.hansenet.de 09.06.03, 01:13 Gość portalu: ewcia77 napisał(a): > Prosze o namiary jak znaleźć sie w Disneylandzie. Jestem z Gdanska Fajnie, ja tez > moze jakies biuro. Najlepiej i najkorzystniej wynajac hotel w Paryzu i dojechac do Disneylandu paryskim RER'em (to taka paryska "SKM-ka" tylko troche szybsza) Ostatnie kolejki odjezdzaja z Disneylandu bodajze godzine po zamknieciu parku. Ze stacji RER do bram Disneylandu jest niecale 5 minut na piechote. Ja probowalem dojechac samochodem z Paryza (znam sie tam wzglednie srednio i zajal mi ten dojazd ponad godzine ze stresem ... wiec odradzam i goraco polecam RER) Bilety na wstep do Disneylandu najlepiej kupic w pakiecie np. na trzy dni pobytu (niektore biura udzielaja rabatu ... trzeba szukac) Przy polaczeniu pobytu w Paryzu z odwiedzinami Disneylandu warto zaopatrzyc sie w karte czasowa srodkow masowej komunikacji (metro i RER) np. na trzy dni lub caly tydzien. pozdrowienia nad Motlawe i nad Radunie alfisti Odpowiedz Link Zgłoś